Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Το κατάντημα του υπουργού Εξωτερικών και της κυβέρνησης δεν έχει όρια.

Το κατάντημα του υπουργού Εξωτερικών και της κυβέρνησης δεν έχει όρια. Δεν φτάνει που ο Νίκος Κοτζιάς, στέλνει επιστολή στον επικεφαλής του ναζιστικού μορφώματος, καθιστώντας το επίσημο συνομιλητή του  - ζητά από τον Μιχαλολιάκο να καταθέσει τις προτάσεις του για την ονομασία των Σκοπίων- αλλά όταν ο αρχηγός της Χ.Α., τον «κάρφωσε» από το βήμα της βουλής, βρισκόμενος σε ένα παραλήρημα εθνικισμού, «πήραν γραμμή» οι Συριζαίικες ιστοσελίδες να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
«Είναι ένα θέμα που χρειάζεται εθνική συνεννόηση», «δεν μπορούσε να γίνει απαράδεκτη διάκριση σε βάρος του τρίτου κόμματος στη Βουλή» και ένα σωρό τέτοιες αρλούμπες μας γράφουν οι φιλοκυβερνητικοί ιστότοποι!

Μιλάμε για πολύ επιλεκτικές «ευαισθησίες». Οι ίδιοι διαδικτυακοί τόποι δεν έχουν κάνει ποτέ καμιά αναφορά για τις απαράδεκτες, ανιστόρητες και άκρως προβληματικές ενέργειες του υπουργού Ν. Κοτζιά και της κυβέρνησής του, όσο αφορά την άσκηση της εξωτερικής πολιτικής.


Σήμερα ο -πρώην κομμουνιστής, τρομάρα του- έδειξε ότι ο εξευτελισμός του (και όσων του έχουν αναθέσει αυτή την κύρια κυβερνητική θέση) δεν έχει όρια.  
http://tsak-giorgis.blogspot.gr/

1 σχόλιο:

  1. 1.) Τσίπρας: Θα βοηθήσουμε τους πρόσφυγες από το υστέρημά μας

    2.) Νίκος Κοτζιάς, ζήτησε από τους Εκπροσώπους των παρισταμένων κομμάτων να αποστείλουν τις απόψεις τους σχετικά με το ζήτημα της ονομασίας της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας .... ο κ. Κοτζιάς απέστειλε σχετική επιστολή προς όλα τα κόμματα, υπενθυμίζοντας ότι .... εκκρεμεί η ..... απάντησή τους για το θέμα αυτό !!!!


    {[1.)+2.)]=3.)} Hey Boys ! Fuck All You !!! Hey Bastards !

    ΑπάντησηΔιαγραφή