Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ.... Σκληρά ναρκωτικά στο αεροπλανοφόρο USS George H.W. Bush

Εκτός από την εθνικιστική και νεοφιλελεύθερη μαστούρα υπάρχει και η κανονική.
Και τα δύο συνυπάρχουν, που αλλού, στο αεροπλανοφόρου USS George H.W. Bush, που φέρει το όνομα ενός από τους μεγαλύτερους δολοφόνους όλων των εποχών.
Στο καμάρι λοιπόν του αμερικανικού στόλου, εκεί από όπου εξορμούν οι Μισθοφόροι των ΗΠΑ για να πλήξουν τους λαούς με ψεύτικες δικαιολογίες αλλά για να εξυπηρετήσουν υπαρκτά τεράστια γεωστρατηγικά συμφέροντα, μια νεαρή μισθοφόρος έπεσε σε κώμα από υπερβολική χρήση. 
Σύμφωνα με την υπόθεση που ερευνά ομοσπονδιακό δικαστήριο της πολιτείας Βιρτζίνια στις ΗΠΑ, νεαρά στελέχη του αμερικανικού Ναυτικού (US Navy), πωλούσαν ή προμηθεύονταν σκληρές ναρκωτικές ουσίες (ηρωίνη και υπνωτικά χάπια, Xanax και Percoset), εντός του αεροπλανοφόρου USS George H.W. Bush.
Πρόκειται για ένα ζευγάρι όπου ο σύζυγος εργαζόταν στο αεροπλανοφόρο και η σύζυγός του κατάφερε να περάσει τις απαγορευμένες ουσίες, όταν την περασμένη άνοιξη ήταν ελλιμενισμένο στο Νόρφολκ όπου πραγματοποιούνταν εργασίες συντήρησης.

Η δραστηριότητά τους αυτή αποκαλύφθηκε όταν νεαρή κοπέλα έμεινε αναίσθητη μετά από χρήση των ουσιών που προμηθεύτηκε έναντι 150 δολαρίων και σταμάτησε η καρδιά της για 14 λεπτά, προτού το ιατρικό προσωπικό καταφέρει να την επαναφέρει.

Το νεαρό ζευγάρι που παραδέχθηκε απόλυτα την ενοχή του (είχε συλληφθεί τον Αύγουστο), αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως 20 έτη. Η ποινή του θα ανακοινωθεί τον ερχόμενο Ιανουάριο…
Αυτούς τους έπιασαν και θα τους τιμωρήσουν.
Τον Μπους, τον Ομπάμα, τον Κλίντον ποιος θα τους τιμωρήσει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου