Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Συνεχίζονται οι εκτελέσεις Παλαιστινίων (εκτελέστηκε και Ισραηλινός που τον πέρασαν για Παλαιστίνιο)

Ένας Παλαιστίνιος σκοτώθηκε και άλλος ένας τραυματίστηκε σοβαρά από την ισραηλινή αστυνομία στο Μπέιτ Σεμές, δυτικά της Ιερουσαλήμ, μετά από φερόμενη επίθεση με μαχαίρι, σύμφωνα με ισραηλινά μέσα και την αστυνομία. Ένας Ισραηλινός φέρεται να τραυματίστηκε ελαφρά από Παλαιστίνιο.
Την Τετάρτη, οι ισραηλινές δυνάμεις κατοχής πυροβόλησαν και σκότωσαν τον Μουτάζ Ατάλαχ Κάσεμ, 22 ετών όταν φέρεται να επιτέθηκε σε Ισραηλινό στρατιώτη κοντά στον παράνομο εποικισμό Ανταμ, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

Νωρίτερα ισραηλινές δυνάμεις κατοχής είχαν πυροβολήσει και τραυματίσει τη 15χρονη Άχμαντ Νουρ, ισχυριζόμενες ότι σχεδίαζε επίθεση στον εποικισμό Γιτζχάρ του διαμερίσματος της Νάμπλους.

Επίσης ισραηλινές δυνάμεις πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν Ισραηλινό εβραίο στην Ιερουσαλήμ αργά τη νύχτα της Τετάρτης, νομίζοντας πως πρόκειται για «Παλαιστίνιο δράστη επίθεσης», σύμφωνα με την ισραηλινή αστυνομία και μέσα. Την Κυριακή είχε σκοτωθεί από τα πυρά δυνάμεων ασφαλείας αλλά και από το λυντσάρισμα του πλήθους ένας πρόσφυγας από την Ερυθραία, ο 29χρονος Χαφτόμ Ζαρχούμ, όταν τον πέρασαν για δράστη της επίθεσης στον σταθμό λεωφορείων της Μπεερσίμπα. Ενώ την περασμένη εβδομάδα στο βόρειο Ισραήλ ένας Ισραηλινός μαχαίρωσε και τραυμάτισε έναν άλλο Ισραηλινό, επειδή νόμισε πως ήταν Παλαιστίνιος.



Πηγή: Maan [1, 2, 3]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου