Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

ΗΠΑ: Αστυνομικοί σκότωσαν 6χρονο

Εκτός ελέγχου βρίσκεται η αστυνομία των ΗΠΑ. Μακραίνει η λίστα βίας μέχρι θανάτου. Το τελευταίο θύμα της αμερικανικής αστυνομίας ήταν ένα 6χρονο αγόρι, ο Τζέρεμι Μάρντις
Οι αστυνομικοί Νόρις Γκρίνχαουζ, 23 ετών, και Ντέρικ Στάφορντ, 32, άνοιξαν πυρ κατά αυτοκινήτου σκοτώνοντας τον 6χρονο καθώς και τραυματίζοντας τον πατέρα του Κρις Φιου.
Το αγόρι, όπως γνωστοποιήθηκε, χτυπήθηκε από πέντε σφαίρες στο κεφάλι και στο στέρνο.
Οι αστυνομικοί Νόρις Γκρίνχαουζ, 23 ετών, και Ντέρικ Στάφορντ, 32, άνοιξαν πυρ κατά αυτοκινήτου σκοτώνοντας τον 6χρονο καθώς και τραυματίζοντας τον πατέρα του Κρις Φιου.Το αγόρι, όπως γνωστοποιήθηκε, χτυπήθηκε από πέντε σφαίρες στο κεφάλι και στο στέρνο.
Εκτός των δύο αστυνομικών, Δύο ακόμη, οι οποίοι εμπλέκονται στο περιστατικό, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του αστυνομικού διευθυντή, της Λουιζιάνα, Μάικ Έντμονσον, το αγόρι σκοτώθηκε ενώ ήταν ακόμη δεμένο με τη ζώνη ασφαλείας στη θέση του συνοδηγού.Συνέχισε τονίζοντας ότι «Δεν του άξιζε να πεθάνει με αυτό τον τρόπο», σε συνέντευξη Τύπου.
Οι ερευνητές είπαν στον τηλεοπτικό σταθμό WBRZ TV ότι οι τέσσερις αστυνομικοί ζήτησαν από τον οδηγό του οχήματος να σταματήσει για έλεγχο.
Εν συνεχεία εκείνος επιχείρησε να οδηγήσει το αυτοκίνητό του σε ένα αδιέξοδο προς το μέρος των αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν ανοίγοντας πυρ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο Φιου και να χάσει τη ζωή του ο γιος του.
http://www.thepressproject.gr/article/84084/IPA-Astunomikoi-skotosan-6xrono

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου