Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

ΤΟ ΦΑΝΤΑΡΟ ΣΤΕΛΝΕΤΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΣΤΗ ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΟΧΙ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΥΕΘΑ ΚΑΜΜΕΝΟ!!!

Επεμβαίνει ο Στρατός στις πλημμυρισμένες περιοχές των Σερρών

Μετά την αυτοψία στο ανάχωμα του Στρυμόνα ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ζήτησε άμεση βοήθεια από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. 
Κλιμάκιο του Γ’ ΣΣ μεταβαίνει ήδη στην περιοχή
Κλιμάκιο του Γ’ Σώματος Στρατού, με επικεφαλής τον στρατηγό διοικητή, Ηλία Λεοντάρη, μεταβαίνει στην περιοχή του Στρυμόνα Σερρών, για να ενισχύσει άμεσα το ανάχωμα, που «έσπασε», με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν περίπου 40.000 στρέμματα καλλιεργήσιμης γης.

ΥΕΘΑ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Κ.ΗΣΥΧΟΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΩΝ ΛΕΣΧΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ....

       Η ΤΑΜΣ «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ» είναι καθιερωμένη ετήσια άσκηση της ΠΕΝΕΦΥΟ ενταγμένη στο επιχειρησιακό – εκπαιδευτικό δόγμα της, για το οποίο είναι ενήμερη η φυσική μας ηγεσία.
       Στόχος της ΤΑΜΣ ήταν να αξιολογήσει - αναδείξει τον θεσμό και τις ικανότητες των Εθελοντών Εφέδρων Υψηλής Ετοιμότητας (ΕΘ.ΕΦ.Υ.ΕΣ) και συγκεκριμένα:

Η Τουρκία αποσύρει F-4 μετά από τις απανωτές πτώσεις και τον θάνατο 6 πιλότων!

Image
Oι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν σήμερα τον οριστικό τερματισμό των πτήσεων ενός μέρους του στόλου των μαχητικών F-4 αμερικανικής κατασκευής, έπειτα από δύο δυστυχήματα με απολογισμό 6 νεκρούς στα οποία ενεπλάκησαν τα αεροσκάφη αυτού του τύπου κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων.

«Οι πτήσεις των αεροσκαφών τύπου RF-4E θα διακοπούν αρχής γενομένης από αύριο» δήλωσε ενώπιον του τύπου ο αρχηγός του γενικού επιτελείου αεροπορίας, ο πτέραρχος Αμπιντίν Ουνάλ.

Fox News analyst: ‘Start killing Russians’ to save Ukraine (VIDEO)

A military analyst has told Fox News that the only way to turn the tide in conflict in Eastern Ukraine is to “start killing Russians.” The former general alleged there are 12,000 Russian regular troops currently “camped” on Ukrainian territory.
On Tuesday, Fox News Channel aired a segment featuring Robert H. Scales, a former United States Army major general, who shared his own plan to settle the Ukrainian crisis. The recipe is simple: kill the alleged Russian soldiers roaming eastern Ukraine.

Ξεφτίλα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τα βουλευτικά αυτοκίνητα: υποσχέθηκαν να καταργηθούν και μαλώνουν τώρα για να τα πάρουν!

Στους Φαντάρους υποσχέθηκαν επαναφορά των Καταστάσεων Επιβίβασης χωρίς να το κάνουν πράξη!!!
Οι αθλιότητες των κυβερνητικών κομμάτων, που προεκλογικά μοίραζαν φιλολαϊκές υποσχέσεις και αμέσως μετά τις αναθεώρησαν, προκαλεί οργή και αγανάκτηση.
Ένα από τα πιο λαμπρά παραδείγματα, στα οποία επένδυσε επικοινωνιακά ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, είναι  η προεκλογική του δέσμευση να καταργηθούν τα βουλευτικά αυτοκίνητα και άλλα προνόμια βουλευτών.
Έλα όμως που οι ίδιοι του οι βουλευτές αποδεικνύουν το αντίθετο: απ' τους 149 βουλευτές του, μόνο τρεις αρνήθηκαν να πάρουν βουλευτικό αυτοκίνητο! (Λένα Ψαρρέα, Γιώργος Δημαράς, Μουσταφά Μουσταφά
Τα άλλα κόμματα είναι καλύτερα θα μου πείτε; Όχι (πλην του Ποταμιού). Όλη η ΝΔ πλην Κουμουτσάκου τα πήρε, όλο το ΠΑΣΟΚ, όλο το ΚΚΕ, η Χ.Α., όλοι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, φυσικά.

Καταγγελία μιας φτωχής διαζευμένης μητέρας που έστειλαν το μοναχοπαίδι της να υπηρετήσει Πλάτη Έβρου

Ενώ δικαιούται κατ΄ εξαίρεση μετάθεση!!!
Μια ακόμη  καταγγελία αποδεικνύει τον απάνθρωπο τρόπο λειτουργίας του Στρατού, ενός παράλογου μηχανισμού που τσαλακώνει την νεολαία και την λαϊκή οικογένεια. Η στυγνή γραφειοκρατική λειτουργία αποκαλύπτει ότι οι κυβερνητικές εξαγγελίες δεν δεσμεύουν κανέναν. Οι φαντάροι και οι γονείς τους, που δοκιμάζονται άγρια από την κυβερνητική-μνημονιακή πολιτική ταλαιπωρούνται, υποβάλλονται σε τεράστια έξοδα και βάναυση εργασιακή εκμετάλλευση.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΗΤΕΡΑΣ
 Καλημέρα σας!
Εδώ και καιρό θέλω να ακουστεί η φωνή μου και δεν ξέρω που να απευθυνθώ.
Κατέληξα σε εσάς επειδή δε μασάτε τα λόγια σας κι έχετε ξεσκεπάσει ένα σωρό σκάνδαλα.

Περί στρατιωτικού προϋπολογισμού της Ρωσίας - χωρίς μυστικά

Περί στρατιωτικού προϋπολογισμού της Ρωσίας - χωρίς μυστικάΣε μια συνέντευξη με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης την παραμονή της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, η αναπληρωτής υπουργός Άμυνας της Ρωσίας Τατιάνα Σεφτσόβα είπε πως υπό τις επικρατούσες οικονομικές συνθήκες, κατάφερε να υπερασπιστεί τον στρατιωτικό προϋπολογισμό ως μια από τις προτεραιότητες που είναι να διατίθενται χρήματα από το κράτος.
Όπως γνωρίζετε, η κατάσταση στη Ρωσία, αλλά και στην παγκόσμια οικονομία υπαγορεύει την ανάγκη προσαρμογής των οικονομικών δαπανών ενός κράτους. Όχι πολύ καιρό πριν είχε ανακοινωθεί η μερική περικοπή των δαπανών του ρωσικού στρατιωτικού προϋπολογισμού. Ωστόσο, οι αμυντικές δαπάνες παρέμειναν σχεδόν ανέπαφες, όπως τόνισε και η αναπληρωτής υπουργός Άμυνας. Στα κεφάλαια που δεσμεύτηκαν για τις ανάγκες του τομέα της άμυνας, δεν προβλέπονται σχεδόν καθόλου περικοπές.

Η Γαλλία προσφέρει στην Πολωνία υποβρύχια με ικανότητα στρατηγικού πλήγματος κατά της Ρωσίας

Η Γαλλία προσφέρει στην Πολωνία υποβρύχια με ικανότητα στρατηγικού πλήγματος κατά της Ρωσίας
Για περισσότερο από δέκα χρόνια τώρα, τα καλούμενα ως «στρατηγικά σχέδια» σε σχέση με τη σύναψη συμβάσεων για την προμήθεια νέων υποβρυχίων από την Βαρσοβία για το Πολωνικό Ναυτικό, καθυστερούν περαιτέρω - και ο χρόνος τρέχει για το Πολωνικό Ναυτικό.

Το 2002 η Βαρσοβία είχε συμφωνήσει με την κυβέρνηση της Νορβηγίας για την απόκτηση έξι νορβηγικών μεταχειρισμένων υποβρυχίων κλάσης Kobben (παραλλαγή του γερμανικού Type 205). Τα σκάφη τα οποία τέθηκαν σε λειτουργία το διάστημα 2002-2004, Sokół, Sęp, Bielik και Kondor έπρεπε να συμπληρώσουν το κενό που δημιουργήθηκε από τον παροπλισμό των παλαιών, πρώην σοβιετικής προέλευσης, υποβρυχίων Foxtrot. 

Ερωτήματα για τις νέες προτάσεις σχεδιασμού ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ

Γερμανοί στρατιώτες να φυλάνε τα σύνορα της Ελλάδας από τυχόν εισβολή των Τούρκων;Νέα γερμανική τάξη των πραγμάτων - εδώ είναι και πάλι: ο υποτιθέμενος κοινός στρατός της ΕΕ. Ήταν χθες την Κυριακή που ο πρόεδρος της Επιτροπής της ΕΕ Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ αναφέρθηκε σε αυτό, και το οποίο γέμισε τα πρωτοσέλιδα των διεθνών μέσων ενημέρωσης, ίσως και επειδή σήμερα Δευτέρα αναμένεται να ανακοινωθεί μια μελέτη επί του θέματος από τον πρώην Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Χαβιέ Σολάνα.

ΝΑΤΟ προς Βαλτικές: Αντέξτε τρεις μέρες να έρθουν ενισχύσεις!

An Abrams main battle tank, for US troops deployed in the Baltics as part of NATO's Operation Atlantic Resolve, leaves Riga port March 9, 2015. (Reuters/Ints Kalnins)
Περίπου 100 αμερικανικά άρματα και τεθωρακισμένα οχήματα παραδόθηκαν στις Βαλτικές χώρες, σε μια κίνηση με πρακτική και συμβολική σημασία, έναντι της Ρωσίας.

«Οι παραδόσεις υλικού αποτελούν έμπρακτη απόδειξη της αποφασιστικότητας μας έναντι του προέδρου Πούτιν και της Ρωσίας, ότι είμαστε ενωμένοι», δήλωσε ο Αμερικανός υποστράτηγος Τζον Ο’Κόνορ, ο οποίος επέβλεπε την αποστολή, στο λιμάνι της Ρίγα.

Η CIA θέλει να "ακούει" τα iphone! Απόρρητο πρόγραμμα για να "σπάσει" κωδικούς από το 2006!

Image
Οι ερευνητές της CIA έχουν εργαστεί για σχεδόν μια δεκαετία για να “σπάσουν” τα συστηματα ασφαλείας της Apple σε τηλέφωνα και tablets.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύει το Reuters υπάρχουν σχετικά έγγραφα που αποδεικνύουν αυτους τους ισχυρισμούς, τα οποία προέρχονται από τον Edward Snowden που δουλευε για την NSA.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύονται και στηριζονται σε απόρρητα έγγραφα των ΗΠΑ είχαν δημιουργήσει μια έκδοση του Xcode, της εφαρμογής λογισμικού “εργαλείου” της Apple, προσπαθώντας να δημιουργήσουν “κερκόπορτες” στην ασφάλεια προγραμμάτων που διανέμονται από App Store της Apple.

Ιβάνα Χοφμαν : Η πρώτη δυτική που θυσιάζεται πολεμώντας τον ISIS. 19χρονη γυναίκα, κομμουνίστρια, Γερμανίδα αφρικανικής καταγωγής που κατατάχθηκε εθελοντικά...

ivanna hofmann2Όπως μεταδίδουν πολλά μέσα ευρωπαϊκά και τουρκικά η πρώτη γυναίκα εθελόντρια από χώρα της Δύσης που χάνει τη ζωή της μαχόμενη ενάντια στους ισλαμοφασίστες του ISIS είναι η 19χρονη Iβάνα Χόφμαν (Ivana Hofmann).
Η Ιβάνα Χόφμαν αγωνίστηκε στις βόρειες περιοχές της Συρίας ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος μαζί με μονάδες του Μαρξιστικού Λενινιστικού Κόμματος Τουρκίας που μάχονται στο πλευρό των Μονάδων Λαϊκής Προστασίας (YPG) των Κούρδων της Rojava. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στις πρώτες γραμμές του μετώπου ήταν γνωστή με το πολεμικό ψευδώνυμο Avaşin Tekoşin Güneş (Αβασίν Τεκοσίν Γκούνες).

Κάλεσμα αλληλεγγύης για τη Μαίρη Βαβαγιάννη-Μαυρή μετά τη μήνυση Κασιδιάρη



Επτά ολόκληρα χρόνια, η Μαίρη Βαβαγιάννη – Μαυρή εξακολουθεί να ζει μια απίστευτη περιπέτεια που μοιάζει με εφιάλτη και αυτό που εύχεται είναι «ας τελειώσει επιτέλους». 
  Αναφερόμαστε στην πανεπιστημιακό και υποψήφια δημοτική σύμβουλο με την «Ανοιχτή Πόλη» που ήταν η βασική μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη του Ηλία Κασιδιάρη… Την γνωστή υπόθεση της επίθεσης από ομάδα ροπαλοφόρων  που χτύπησαν και μαχαίρωσαν μεταπτυχιακό φοιτητή στο χώρο του Τμήματος Φυσικής του ΕΚΠΑ, το 2007.
Ο χρυσαυγίτης αθωώθηκε αλλά η Μαίρη Βαβαγιάννη – Μαυρή, μετά τις προκλήσεις και την τρομοκρατία που υπέστη όλα αυτά τα χρόνια, πλέον καλείται και ενώπιον του δικαστηρίου, ύστερα από μήνυση που υπέβαλλε εναντίον της ο Ηλίας Κασιδιάρης για «συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδορκία».

Ο ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ...Η ώρα της «δικαίωσης»!

του Θράσου Αβραάμ
στεφανουΝέος Αστυνομικός Διευθυντής Λέσβου μετά τις κρίσεις αναλαμβάνει από σήμερα ο Ανδρέας Στεφάνου. Για την ιστορία θυμίζω ότι ο συγκεκριμένος κύριος ήταν ο επιχειρησιακός υπεύθυνος του όργιου καταστολής που πραγματοποιήθηκε στην προκυμαία Μυτιλήνης στις 6 Δεκέμβρη 2014. Με δικές του εντολές χτυπήθηκε η ειρηνική πορεία, έπνιξαν στα δακρυγόνα τους διαδηλωτές, χτύπησαν με γκλόμπ κοπέλες 18-20 χρονών ενώ σημειώθηκαν και 27 αναίτιες προσαγωγές.