Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Το "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" κάνει Πραξικόπημα: Ψάρωσαν που είδαν το Μηχανοκίνητο Πυροβολικό...

Η γελοιότητα δεν έχει πάτο...
Παραπληροφόρηση από ψαρωμένα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια ...
Ναι ρε θα τα βάλουν σκοπιά στα Souper Market!

Εκπομπή ΚΨΜ του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στο PLATEIARADIO.GR

Πέμπτη 25/6/2015 στις 18.30 μ.μ. 
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για ακόμη ένα βράδυ φιλοξενείται στο PLATEIARADIO.GR
Απόψε θα σας μιλήσουμε για την εργασιακή εκμετάλλευση των φαντάρων.
Και τις σημαντικές αντιδράσεις που ήδη καταγράφονται.
Αλλά και τις απειλές του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου σε όποιον τον αμφισβητεί.

Επίσης στη παρέμβαση μας αυτή θα σας μιλήσουμε για την νέα ελεύθερη και δημοκρατική δημόσια ραδιοτηλεόραση για την οποία πάλεψαν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, αλλά δεν έγινε πράξη από την πρώτη κυβέρνηση Αριστεράς.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437  Diktiospartakos.blogspot.com diktiospartakos@blogspot.com

Η καταγγελία φαντάρων για τα ΚΑΑΥ Ν.Φώκαιας στο onalert.gr-Σχόλιο: φτάνει πια με τους Φαντάρους Ορτινάντζες...

Image
Νηστεία με το ζόρι και “καμπάνες” για το καφεδάκι καταγγέλουν στρατιώτες που υπηρετούν σταΚΑΑΥ Ν.Φώκαιας. Σε επιστολή που έστειλαν στο Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων υποστηρίζουν ότι υποχρεώνονται να πληρώνουν το φαγητό τους από τη λέσχη των ΚΑΑΥ.
Όλη η καταγγελία:

«Είμαστε φαντάροι στα ΚΑΑΥ Ν. ΦΩΚΑΙΑΣ και αυτό το διάστημα συνεχίζουμε και διανύουμε την περίοδο της νηστείας της Σαρακοστής αν και πλέον κοντεύει ο Ιούλιος μήνας, αφού κατόπιν απόφασης του διοικητή όποτε έχει πίτσα όπως την Κυριακή προχτές, θα έχει αρακά αντί για πίτσα και όποτε έχει κρέας όπως τη Δευτέρα το βράδυ θα έχει ρύζι βραστά νηστίσιμο.

Οπου υπάρχει βία, η αντίσταση είναι δικαίωμα!

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Της Αλέκας Ζορμπαλά
Τούρκοι Αγωνιστές στο στόχαστρο της εκδικητικής μανίας του Τουρκικού Κράτους, των Μυστικών Υπηρεσιών και των Ελληνικών Κυβερνήσεων.
Αύριο ξεκινά στο Α΄Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών, η δίκη τεσσάρων (4) Τούρκων αγωνιστών, που συνελήφθησαν, ύστερα από έφοδο της Αντιτρομοκρατικής σε διαμέρισμα στου Γκύζη, όπου ανευρέθη οπλισμός και εκρηκτικές ύλες.

Για μια ακόμα φορά η αστική δικαιοσύνη έριξε στα "μαλακά" χρυσαυγίτη, επίδοξο δολοφόνο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Για μια ακόμα φορά η αστική δικαιοσύνη «εξάντλησε την επιείκεια» της σε χρυσαυγίτη επίδοξο δολοφόνο. Αναφερόμαστε στο μέλος του ναζιστικού μορφώματος Γιώργο Αποστολόπουλο, ο οποίος μαχαίρωσε τον Ιανουάριο του 2013 τον 16χρονο Φοίβο Δ., μαθητή του 3ου ΓΕΛ Παλαιού Φαλήρου, αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον 16χρονο Φοίβο Δ., μαθητή του 3ου ΓΕΛ Παλαιού Φαλήρου.

Αν και πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 10 ετών και 6 μηνών σήμερα το 1ο Μικτό Ορκωτό Εφετείο μείωσε την ποινή του σε 6 χρόνια και 6 μήνες.

Αιτιολογία ήταν ότι το δικαστήριο δεχόμενο την πρόταση του εισαγγελέα μετέτρεψε την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη με ενδεχόμενο δόλο.

Βρε τους κακόμοιρους εξ χιλιάδων μιλίων αποστάσεως δολοφόνους- Από burnout υποφέρουν οι χειριστές των drones

Image
Σε μια μικρή βάση περίπου 75 χλμ. έξω από την πόλη του Λας Βέγκας, στη Νεβάδα, οι ΗΠΑ βρίσκονται σε... εμπόλεμη κατάσταση. Σε αυτό το σημείο βρίσκεται η έδρα της βάσης του Κριτς (Creech Air Force Base), όπου οι χειριστές- πιλότοι των μη επανδρωμένων σκαφών (drones) έχουν πραγματοποιήσει, ήδη από τον περασμένο Αύγουστο, περισσότερες από 3,300 στρατιωτικές επιδρομές κατά του Ισλαμικού Κράτους. Η ρίψη βομβών, η εκτόξευση πυραύλων, η καθοδήγηση drones, καθώς και η παρακολούθηση και παροχή πληροφοριών των ξένων στόνων είναι μόνο μερικές από τις δράσεις των χειριστών, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Έμφυτη Αποφασιστικότητα» (Operation Inherent Resolve) κατά των τζιχαντιστών

Ενισχύεται η δύναμη της ταχείας αντίδρασης του ΝΑΤΟ

Image
Σημαντικές αποφάσεις για την ενίσχυση της δύναμης ταχείας αντίδρασης (NATO Response Force - NRF) έλαβαν την Τετάρτη οι υπουργοί Άμυνας κατά τη διάρκεια συνόδου στις Βρυξέλλες. «Κάναμε ένα βήμα μπροστά για την προσαρμογή του ΝΑΤΟ  στο περιβάλλον της ασφάλειας που αλλάζει» τόνισε ο γενικός γραμματέας της Συμμαχίας, Γενς Στόλτενμπεργκ, για να προσθέσει ότι «έχουμε κάνει μια σαφή πρόοδο».

Άσκηση Έρευνας - Διάσωσης Μάχης "ΓΕΡΑΚΙ 2015"

Την Τρίτη 23 Ιουνίου 2015, διεξήχθη η άσκηση Έρευνας - Διάσωσης Μάχης "Γεράκι 2015", στην περιοχή της Δυτικής Πελοποννήσου. Πραγματοποιήθηκε σενάριο Έρευνας - Διάσωσης Μάχης Ιπταμένων της Πολεμικής Αεροπορίας μετά από εικονική εγκατάλειψη.



Isis targets vulnerable Bosnia for recruitment and attack

 A still from a new Isis recruitment video aimed at Bosnian youth. Photograph: Al HayatHigh youth unemployment, ethnic tensions and political paralysis help jihadis lure young people to Syria and open up new terror front in heart of Europe
Julian Borger in Sarajevo
Islamic State has expanded its efforts to recruit fighters in Bosnia and incite terrorist attacks there, taking advantage of the world’s highest youth unemployment rate and chronic political paralysis.

Ρε παιδιά, που είναι η Μέκκα;

Sometimes the CIA forgets to teach people pretending to be Muslims that Mecca is in the same direction.

Υποχρεωτική βδομάδα νηστείας για τους φαντάρους στα ΚΑΑΥ Ν.Φώκαιας

Στα παλιά εκείνα χρόνια που επικρατούσε το Δουλεμπόριο και οι Δούλοι ήταν η βασική παραγωγική δύναμη, οι ιδιοκτήτες τους έπαιρναν τον πλούτο που παρήγαγαν, αλλά τους εξασφάλιζαν φαγητό και στέγαση.
Τώρα όμως που ο εθελοντισμός και τα μόρια αντικαθιστούν τη μισθωτή εργασία, γιατί έτσι προβλέπουν τα μνημόνια των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αλλά και των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, στον Στρατό του Καμμένου και του Ήσυχου που πρωταγωνιστεί στην επέκταση της δουλικής εργασίας της στρατευμένης νεολαίας, στους δωρεάν εργαζόμενους φαντάρους δεν εξασφαλίζουν ούτε νερό, ούτε φαγητό.   
Οι συνάδελφοι που μένουν νηστικοί γιατί αυθαίρετα η διοίκηση της μονάδας αλλάζει το διαιτολόγιο κατά το δοκούν, υποχρεώνονται να αγοράζουν το φαγητό τους από τα εστιατόρια των Στρατιωτικών Κατασκηνώσεων.

Πρωτοβουλία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ενάντια στα Μνημόνια και την ένταση της εργασιακής εκμετάλλευσης των Φαντάρων

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί τους συναδέλφους φαντάρους να στηρίξουν με την παρουσία τους όλες τις εργατικές κινητοποιήσεις ενάντια στα παλιά και νέα Μνημόνια, να αντισταθούν με κάθε τρόπο στην ένταση της εργασιακής μας εκμετάλλευσης που κλιμακώνει με πρωτόγνωρο τρόπο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παρά τις προεκλογικές δεσμεύσεις τους  και να εντείνουν την καθημερινή συνδικαλιστική πάλη για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ

Πόλεμος κατά των Μεταναστών – Η εκδήλωση του Δικτύου Σπάρτακος στις Αναιρέσεις (Βίντεο)

Diktyo Spartakos
http://www.pandiera.gr/
Το Σάββατο 13/6/2015 στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αναιρέσεων πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Αντιπολεμικής Διεθνιστικής Κίνησης και του Δικτύου Ελευθέρων Φαντάρων Σπάρτακος με θέμα «Πόλεμος κατά των Μεταναστών»Την εκδήλωση παρακολούθησαν πάνω από 100 άτομα. Στο κομμάτι των ομιλητών την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος και συντάκτης του Infowar Άρης Χατζηστεφάνου.

Μιλιταριστές-Φασίστες-ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ προβάλλουν τη προβοκάτσια με τους Αλβανούς φαντάρους και την αναπαράγουν στη Βουλή οι ΑΝΕΛ!

Αποτέλεσμα εικόνας για Φαντάροι στον Στρατό σχηματίζουν τον αλβανικό αετό;

Πριν από λίγο ένα αλβανικό προφίλ στο Facebook που μεταφράζεται "Η Ζωή είναι χαρά" ανέβασε αυτήν τη φωτογραφία. Με στόχο την ελληνική ιθαγένεια και τα οφέλη που προκύπτουν από αυτή, πολλοί αλβανόφωνοι κάνουν τη στρατιωτική τους θητεία στην Ελλάδα.

Το κακό είναι πως κανείς δεν ξέρει κατά πόσο έχουν και Ελληνική Συνείδηση ή τουλάχιστον σέβονται αυτή τη χώρα που τους έδωσε τόσες ευκαιρίες στη ζωή τους. Υπάρχει και ένα χειρότερο σενάριο, να είναι και ανθέλληνες που απλώς επωφελούνται για ακόμη μια φορά από την ακακία ή την αγαθοσύνη μας.

To νέο νομοσχέδιο για τις γαλλικές υπηρεσίες πληροφοριών-Με πρόσχημα την τρομοκρατία αποχαλίνωση της κρατικής τρομοκρατίας!

Η γαλλική Εθνοσυνέλευση ενέκρινε οριστικά απόψε, έπειτα από τη διεξαγωγή μιας τελευταίας ψηφοφορίας στο κοινοβούλιο, το αμφιλεγόμενο σχέδιο νόμου για τις υπηρεσίες πληροφοριών, το οποίο στήριξε η γαλλική κυβέρνηση στο όνομα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας, ωστόσο νομιμοποιεί αμφισβητούμενες πρακτικές των μυστικών υπηρεσιών, σύμφωνα με τους επικριτές του. 

Κοίτα ρε που κάνει και η ΝΔ Συνδικαλισμό στις Ένοπλες Δυνάμεις...

Image
Αφού η ΝΔ δίωξε τον Συνδικαλισμό στον Στρατό...
Αφού καταφέρθηκε εναντίον του κομματισμού στον Στρατό...
Τώρα ΔΙΑΣΠΑ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ!!!
Έρχεται η “γαλάζια Ένωση Στρατιωτικών”. Έχοντας ζήσει ως κυβέρνηση την δύναμη των Ενώσεων Στρατιωτικών η ΝΔ ως αξιωματική αντιπολίτευση ετοιμάζει το “δικό της συνδικαλιστικό φορέα” για να έχει “φωνή” κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Το καταστατικό της νέας “Ένωσης” είναι έτοιμο να κατατεθεί στο Πρωτοδικείο και ο πρώτος πρόεδρος θα προέρχεται από την Πολεμική Αεροπορία.

Και οι εθνικιστικές Λέσχες Εφέδρων συνεχίζουν το πολεμοκάπηλο έργο τους...ΤΑΜΣ «ΑΔΙΑΠΕΡΑΣΤΗ ΑΣΠΙΔΑ»

Οι εθελοντές έφεδροι εκπαιδεύονται!

Την Κυριακή 21 Ιουνίου τα ξημερώματα, ολοκληρώθηκε η «ΤΑΜΣ ΑΔΙΑΠΕΡΑΣΤΗ ΑΣΠΙΔΑ». Ήταν ακόμα μια Άσκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Έφεδρων Ενόπλων Δυνάμεων (Π.Ο.Ε.ΕΦ.Ε.Δ) στην οποία φέτος συμμετείχαν οι σύλλογοι-μέλη της Σ.Σ.Α.Ε, Σ.Ε.Ε.Δ.Α και ΛΕΦΕΔ Μαγνησίας, και ως φιλοξενούμενοι ο Ε.Τ.Ε.Ε.Δ Κορινθίας, η ομάδα ΟΔΕΥΩ, μελή του ΣΕΑΝΑ, μέλη της 35 ΜΚ και άλλοι εθελοντές Έφεδροι. 

Τα θύματα του πολέμου...

Ρατσιστικό περιστατικό τύπου Μανωλάδας στον Μαραθώνα;

Ένα απίστευτο περιστατικό ρατσιστικής βίας κατήγγειλαν Πακιστανοί εργαζόμενοι σε χωράφια του Μαραθώνα.
Μάλιστα οι άνθρωποι κατέφυγαν στο Τμήμα ρατσιστικής βίας της Ελληνικής Αστυνομίας ζητώντας ουσιαστικά προστασία αφού όχι μόνο δέχτηκαν απειλές αλλά είδαν και τη δική τους σοδειά να καταστρέφεται!
Το θέμα ξεκίνησε όταν ένας αριθμός Πακιστανών εργατών οι οποίοι δούλευαν για μια ολόκληρη δεκαετία στα χωράφια συγκεκριμένου παραγωγού αποφάσισαν να πάρουν την τύχη τους στα χέρια τους.

Τα σύνορα της ισότητας

Η μεταναστευτική κρίση που ζει η Ευρώπη αποκαλύπτει ένα σοβαρό ελάττωμα
Συντάκτης: 
Στις μέρες μας, όλα τα σχέδια μετασχηματισμού της κοινωνίας, αναδιανομής του εισοδήματος ή υπεράσπισης της εργασίας και των δικαιωμάτων, αν φιλοδοξούν να υπηρετήσουν τους στόχους της ισότητας και της δικαιοσύνης, οφείλουν να αναμετρηθούν με το ζήτημα των μεταναστών.
Στο ζήτημα αυτό αναφέρεται το ακόλουθο άρθρο του Αμερικανού οικονομολόγου Κένεθ Ρόγκοφ. Καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, ο Ρόγκοφ έχει διατελέσει επικεφαλής οικονομολόγος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στα χρόνια 2001-2003.

Πορείες θανάτου στην Ελλάδα της κρίσης

Οδοιπορικό στα σύνορα με την ΠΓΔΜ
Συντάκτης: 
Βασίλης Τσαρτσάνης
http://www.efsyn.gr/
Οδοιπορικό στα σύνορα με την ΠΓΔΜ
Επιμέλεια: Γιάννης Νικολαΐδης / Μετάφραση: Δωροθέα Βακάλη / Φωτογραφία-επεξεργασία: Βασίλης Τσαρτσάνης, Γιώργος Γεωργαλίδης
Τα παιδιά θύματα, τα παιδιά της Συρίας, του Αφγανιστάν, «τα παιδιά ενός κατώτερου Θεού» σφαγιάζονται για δεύτερη φορά. Αυτή τη φορά μπροστά στα μάτια μας, στην καρδιά της Ευρώπης.

«Ναι» στις επιχειρήσεις, «όχι» στους πρόσφυγες

Οι υπουργοί Εξωτερικών των κρατών της Ε.Ε. επικύρωσαν με ταχύτητα το στρατιωτικό σκέλος της Ευρωπαϊκής Ατζέντας για τη Μετανάστευση | AP Photo/ Gregorio Borgia
Συντάκτης: 
http://www.efsyn.gr/
Σε πλήρη αντίθεση με τη διχογνωμία και τη χρονοτριβή των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων για την έγκριση του σχεδίου ποσοστιαίας κατανομής και μετεγκατάστασης 40.000 προσφύγων από Ελλάδα και Ιταλία σε άλλα κράτη-μέλη της Ε.Ε., οι υπουργοί Εξωτερικών των 28 επικύρωσαν ταχύτατα χθες στο Λουξεμβούργο -με «ομοφωνία και ενότητα» κατά τη Φεντερίκα Μογκερίνι- το στρατιωτικό σκέλος της Ευρωπαϊκής Ατζέντας για τη Μετανάστευση.

Αναβάθμιση της Frontex σε ευρω-μαντρόσκυλο

Διαδικασίες καταγραφής, απέλασης, ακόμα και καταναγκαστικής κράτησης «παράνομων» μεταναστών, εκχωρώντας νέες υπερεξουσίες στις υπηρεσίες αστυνόμευσης και φύλαξης των συνόρων της Ε.Ε, σχεδιάζουν οι Βρυξέλλες | AP Photo / Gregorio Borgia
Συντάκτης: 
http://www.efsyn.gr/
Μόνο την περασμένη Δευτέρα πάνω από 2.700 πρόσφυγες και μετανάστες περισυνελέγησαν από πλοία που περιπολούν στη Μεσόγειο και οι επιχειρήσεις διάσωσης συνεχίζονται ακατάπαυστα, ανακοίνωσε χθες η ιταλική ακτοφυλακή.

US Congress members demand end to Israel’s “cruel” abuses of Palestinian children

In rare defiance of the stifling pro-Israel consensus in the US capital, members of Congress are calling on the Obama administration to push Israel to end its systematic abuses of Palestinian children. 
Congresswoman Betty McCollum released a letter on Tuesday co-signed by 18 other members of the House of Representatives urging Secretary of State John Kerry to “prioritize the human rights of Palestinian children living in the Occupied West Bank in the bilateral relationship with the Government of Israel.”

Μπράβος στα σχολεία η ΕΛ.ΑΣ. του Πανούση! ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ: Εγγραφο – πρόκληση για συνεργασία σχολείων – Αστυνομίας

490056Το δικό του αστυνομικό, ο οποίος «θα προστατεύει τους ανήλικους» από «δυσλειτουργίες και προβλήματα» όπως οι… καταλήψεις, αποκτούν τα σχολεία, τη στιγμή μάλιστα που στον αέρα είναι το εάν θα έχουν εκπαιδευτικούς το Σεπτέμβρη!
Ο λόγος για το έγγραφο του Αστυνομικού Διευθυντή Κεφαλονιάς, που έφτασε στα σχολεία της περιοχής και ενημερώνει για δράσεις που προτίθεται ν” αναλάβει η Αστυνομία σε συνεργασία με τις διευθύνσεις των σχολείων, στο πλαίσιο του «Στρατηγικού και Επιχειρησιακού Προγράμματος (2015-2019) της Ελληνικής Αστυνομίας».
Το συγκεκριμένο έγγραφο κινείται σε μια λογική εξίσωσης της διακίνησης ναρκωτικών, βίας και μαθητικών κινητοποιήσεων και σε αυτό γίνεται λόγος και για τήρηση στατιστικών στοιχείων για τα σχολεία. Συνιστά, δε, τουλάχιστον πρόκληση να υπονοείται ότι υπάρχουν δυσλειτουργίες που πηγάζουν από τους μαθητές, τη στιγμή που η δημόσια Εκπαίδευση, τα σχολεία, οι εκπαιδευτικοί και τα παιδιά στενάζουν κάτω από το βάρος μυρίων πολύμορφων προβλημάτων και ετοιμάζονται για μία σχολική χρονιά που ξεκινά με ακόμα χειρότερους όρους.

Αμερικανικό ινσιτούτο προτείνει… ανατροπή καθεστώτος

12454_hr“Η ευρωζώνη μπορεί να μην έχει άλλη επιλογή από την ανατροπή του καθεστώτος (regime change) στην Ελλάδα” αναφέρει σε ανάλυσή του το αμερικανικό Think Tank, Peterson Institute for International Economics.
Σε μια κωμικοτραγική ανάλυση, που δείχνει βαθιά άγνοια των πολιτικών ισορροπιών στην Ελλάδα, το ινστιτούτο υιοθετεί θέσεις που παραπέμπουν σε σχόλια της γερμανικής Build για το κόστος που επιφέρει η ελληνική στάση στους ευρωπαίους φορολογούμενους.