Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Σε γερμανικά κρατικά ταμεία τα χρήματα από ιδιωτικοποιήσεις! Αποκάλυψη Γερμανών

ImageΤα 50 δις “εγγυήσεων” που απαίτησε ο Σόϊμπλε για να μην ενεργοποιήσει το Grexit,έχουν προκαλέσει την εξής απλή απορία: πως θα μπορέσει η Ελλάδα να συγκεντρώσει αυτό το τεράστιο πόσο; Και είναι απορία την οποία έχουν και οι Γερμανοί.
Το ρεπορτάζ του γερμανικού τηλεοπτικού σταθμού ARD είναι αποκαλυπτικό για το τι ακριβώς σημαίνει σε πάρα πολλές περιπτώσεις η “αξιοποίηση κρατικών περιουσιακών στοιχείων” της χώρας μας.
Όπως αποκαλύπτουν οι Γερμανοί επαναλαμβάνουμε δημοσιογράφοι, τα έσοδα από την “βεβιασμένη ιδιωτικοποίηση” 14 αεροδρομίων θα καταλήξουν στα γερμανικά κρατικά ταμεία! Πως;

Τουρκικός "φερετζές" ο "πόλεμος" κατά του Ισλαμικού κράτους - Βομβαρδίζουν Κούρδους

Image
Η Τουρκία δεν βομβάρδισε θέσεις της κουρδικής πολιτοφυλακής Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG) σε χωριό της βόρειας Συρίας, ανακοίνωσε σήμερα αξιωματούχος του υπουργείου Εξωτερικών, διαψεύδοντας ισχυρισμούς της YPG ότι θέσεις της βομβαρδίστηκαν.
"Οι τουρκικές επιχειρήσεις που είναι σε εξέλιξη έχουν στόχο την εξουδετέρωση απειλών κατά της τουρκικής εθνικής ασφάλειας. Το PYD (το μεγαλύτερο κουρδικό κόμμα της Συρίας), μαζί με άλλα, δεν αποτελεί μέρος των στόχων των στρατιωτικών μας επιχειρήσεων", δήλωσε ο αξιωματούχος που ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Τη Δευτέρα 20.00 μ.μ. στην ERTOPEN.COM πάει το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ERT.OPEN. COM
ΘΕΜΑ: «ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Ο ΝΕΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ»
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

H Επίθεση του Ερντογάν σε Αριστερά-Κούρδους-Συρία και τα σχέδια του ΝΑΤΟ! Ο πολεμικός ρόλος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Από την πρώτη στιγμή που άρχισε η τρομοκρατική επίθεση του Τουρκικού κράτους με πρόσχημα το ISIS φάνηκε ποιος είναι ο πραγματικός στόχος της νέας πολεμικής εκστρατείας, η οποία έχει την στήριξη των ΗΠΑ που χαρακτηρίζουν το ΡΚΚ τρομοκρατική οργάνωση.  Ενώ λοιπόν η Αριστερά και η Κουρδική μειονότητα δέχεται την επίθεση 5000 μελών των τρομοκρατικών κατασταλτικών υπηρεσιών που δολοφονούν και συλλαμβάνουν εκατοντάδες αγωνιστές, οι Κούρδοι αντάρτες σε Συρία και βόρειο Ιράκ βομβαρδίζονται από το τουρκικό πυροβολικό και τα F16, το τουρκικό καθεστώς εξουσίας που βγήκε βαθιά τραυματισμένο από τις εκλογική διαδικασία και παράλληλα από το 2010 βλέπει να καταντά ψευδαίσθηση το Νεοοθωμανικό όραμα, καλεί την Τρίτη σε Διάσκεψη τους Πρεσβευτές των 28 μελών κρατών του ΝΑΤΟ. Το άρθρο 4 της εγκληματικής συμμορίας  δίνει τη δυνατότητα στην Τουρκία να καλέσει σε διεξαγωγή διαβουλεύσεων «όταν μια απειλή υφίσταται σε βάρος της εδαφικής της ακεραιότητας της πολιτικής του ανεξαρτησίας ή της ασφάλειας του»!

Απόψε οι φαντάροι στο ΚΕΤΘ Αυλώνα θα πρόλαβαν το τρένο και θα χαρούν την έξοδο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 8
Τελικά τα πράγματα είναι πολύ απλά.
Μετά και την τελευταία ανακοίνωση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ η διοίκηση της μονάδας έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο, έδειξε ότι μπορεί να σκεφτεί τους φαντάρους και με μικρές κινήσεις να τους βελτιώσει την καθημερινότητα.
Όλοι γνωρίζουν ότι εξοδούχοι οι φαντάροι το καλοκαίρι βγαίνουν στις 1900 μ.μ.
Αν όμως δοθούν τα εξοδόχαρτα στις 19.00 μ.μ. στο ΚΕΤΘ, αυτό απλά σημαίνει ότι οι συνάδελφοι χάνουν το τρένο, άρα η έξοδος τους καταστρέφεται αφού θα φτάσουν σπίτι, στην καλύτερη των περιπτώσεων στις 22.00 μ.μ.
Κάποιοι ΑΥΔΜ, φέρονταν ανθρώπινα και έδιναν τα χαρτιά νωρίτερα, ώστε οι συνάδελφοι να προλάβουν και να επιβιβαστούν στο τρένο των 19.00 μ.μ.
Μετά όμως και την τελευταία ανακοίνωση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, τα εξοδόχαρτα σήμερα δόθηκαν ανέλπιστα γρηγορότερα.

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ...

Ο Γιάννης Πανούσης αυτοπυροβολείται, Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015Άννα Νίνη

Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν ένα γκλομπ, ένα Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη κι ένα μνημόνιο. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.

Φωτογραφία: Konstantinos Tsakalidis / SOOC
Αν σε κάτι δεν υπήρξε καμιά διαφορά μετά τις εκλογές του Ιανουρίου, αυτό ήταν οι δυνάμεις καταστολείς και ο τρόπος με τον οποίον ασκείται η αυτόνομη εξουσία που εδώ και χρόνια έχουν αποκτήσει. Ορισμένοι άρχισαν να τρέφουν ελπίδες στην πρώτη αντιφασιστική συγκέντρωση που έγινε μετεκλογικά, στις 31 Ιανουαρίου – στην οποία δεν υπήρχε καθόλου αστυνόμευση, δεν άνοιξε ρουθούνι και δεν σημειώθηκε το παραμικρό επεισόδιο.

ΚΕΜΧ Ναυπλίου: τι να προσέξεις περισσότερο-τα καψόνια ή τη γαστρεντερίτιδα;

Έχει χαθεί η μπάλα στο ΚΕΜΧ Ναυπλίου!
Μετά την πρωινή ανακοίνωση που δημοσίευσε το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ (http://diktiospartakos.blogspot.gr/2015/07/blog-post_310.html) για τα καψόνια και την άθλια συμπεριφορά των στελεχών,   νεώτερη καταγγελία νεοσύλλεκτων φαντάρων αναφέρει ότι περισσότεροι από 30 στρατιώτες εμφάνισαν κρούσματα γαστρεντερίτιδας. 

100 Αποκεφαλισμοί Μέχρι στιγμής, το 2015 ... Και όχι, δεν είναι ISIS

(ANTIMEDIA) ISIS is coming to get you. The terrorist group, also known as the Islamic State, monstrously beheads its victims. How dare we allow such mammoth human rights violations to take place anywhere in the world, especially in 2015! To stop this travesty, the United States government must violently intervene and continue its cycle of perpetual war in the Middle East. Bombs must be dropped and children must be maimed, but don’t fret, because this is the price of our freedom.

Είναι αυτό το χειρότερο σφάλμα της Αμερικής στη Μέση Ανατολή από τον πόλεμο του Ιράκ;


Patrick Cockburn . Posted in News

The US may find it has helped to destabilise Turkey by involving it in the war in both Iraq and Syria, says Patrick Cockburn.

KURDISH guerrillas have killed two Turkish soldiers in an ambush in south-east Turkey as fighting resumes between Turkish security forces and Kurdish militants, ending a two-year-old ceasefire. The attack came after Turkish aircraft heavily bombed bases of the Kurdistan Workers Party (PKK) in the Qandil Mountains in northern Iraq.
In a sign that the PKK has resumed military operations against the government, a Turkish army vehicle on a road near Diyarbakir, the largest Kurdish city, was hit by bomb blasts followed by rifle fire, according to the army. A further four soldiers were wounded in the attack.

ΚΕΜΧ Ναυπλίου: Καψόνια, απειλές αξιωματικών και προπαγάνδα εναντίον του «εσωτερικού εχθρού»!

Απόσπασμα ομιλίας Λοχαγού σε νεοσύλλεκτους συναδέλφους:
«πρέπει να ετοιμαστούμε για να προστατεύσουμε τα χωράφια, τις οικογένειες και τα σπίτια μας…
Γιατί ο εχθρός δεν είναι εξωτερικός, είναι εσωτερικός….!
Αυτή η εμετική φασιστική προπαγάνδα –που συνδέεται άμεσα με την επικαιρότητα της φημολογίας περί Πραξικοπήματος και απορρέει από τα δόγματα Άμυνας/Ασφάλειας για την αντιμετώπιση των Ασύμμετρων Απειλών, δηλαδή των κοινωνικών εξεγέρσεων που πυροδοτεί η καπιταλιστική κρίση και τα αντεργατικά μέτρα-, αποτελεί την κορωνίδα της εκπαιδευτικής διαδικασίας στο ΚΕΜΧ Ναυπλίου.
Πρόκειται για ένα από τα χειρότερα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων, που με ωμό τρόπο αποκαλύπτει με ποιες μεθόδους και για ποια αποστολή εκπαιδεύεται σήμερα ο Ελληνικός Στρατός.

Εθνική Ενότητα και Αντικαπιταλιστική Ανατροπή

JoDi-2-ethni
             Jo Di Graphics
Μπάμπης Συριόπουλος
«Το «έθνος» περιλαμβάνει την εθνική ενότητα όπως η χελώνα κουβαλάει το καβούκι της. Το εθνικό είναι πάντα σε ένταση με το ταξικό. Αυτό δεν είναι καθόλου θεωρητικό συμπέρασμα, αρκεί να δει κανείς πώς χρησιμοποιείται στον δημόσιο λόγο αλλά και από τους απλούς ανθρώπους.»
Πάλη κατά της ΕΕ
ΔΥΟ ΕΘΝΗ
ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ 
Το κεφάλαιο χρειάζεται τα κράτη 

ΤΕΛΙΚΑ ΕΥΡΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ: ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ!

Συμμετοχή της Πολεμικής Αεροπορίας στην Άσκηση "Thracian Star 2015"

Από την Πέμπτη 16 έως και την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015, η Πολεμική Αεροπορία συμμετείχε στην πολυεθνική αεροπορική άσκηση "Thracian Star 2015", με αεροσκάφη F-16 της 111 Πτέρυγας Μάχης, η οποία διοργανώθηκε από τη Βουλγαρία και διεξήχθη εντός του FIR Σόφιας.

Οι δολοφόνοι του ΝΑΤΟ ετοιμάζονται να στραφούν εναντίον της Αριστεράς και των Κούρδων αγωνιστών

Θέμα η ένταση στην Τουρκία με Κούρδους και Ισλαμικό Κράτος
Οι πρεσβευτές των 28 κρατών μελών του ΝΑΤΟ θα συναντηθούν εκτάκτως την Τρίτη έπειτα από αίτημα της Τουρκίας προκειμένου να διαβουλευτούν σχετικά με την κλιμάκωση της έντασης μεταξύ της Άγκυρας, από τη μία, και των Κούρδων ανταρτών και της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος από την άλλη, ανακοίνωσε σήμερα το Βορειοατλαντικό Σύμφωνο σε ένα δελτίο τύπου.

Νέες επιθέσεις κατά των Κούρδων από την Τουρκία

Νέες επιθέσεις κατά των Κούρδων από την ΤουρκίαΗ Τουρκία επιτέθηκε χθες σε στρατόπεδα των Κούρδων ανταρτών στο Ιράκ για δεύτερη νύχτα, δήλωσαν πηγές ασφαλείας, σε μία εκστρατεία που θα μπορούσε να θέσει τέρμα στην ειρηνευτική διαδικασία με το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν.

Η Άγκυρα, που ζήτησε την έκτακτη σύνοδο του ΝΑΤΟ την Τρίτη, ανέφερε πως δύο στρατιώτες σκοτώθηκαν και τέσσερις τραυματίστηκαν σε μία επίθεση που εξαπέλυσαν νωρίτερα μαχητές του PKK.

Η κρίσιμη μάχη για το μέλλον της Αιγύπτου στο Σινά

Image
Γράφει ο 

Ευάγγελος Διαμαντόπουλος
MA Middle East Studies
Η Χερσόνησος του Σινά αποτελεί την έδρα της τρομοκρατικής οργάνωσης “Επαρχία του Σινά”, πρώην Ανσάρ Μπέιτ αλ-Μάγκντις, που από το Νοέμβριο του 2014 δήλωσε πίστη στο Ισλαμικό Κράτος. Η αναβάθμιση των τοπικών τζιχαντιστών είναι εμφανής από τη σφοδρότητα των επιθέσεών τους και τη διεύρυνση των περιοχών που δρουν τα τελευταία δύο χρόνια, μετά την απομάκρυνση του ισλαμιστή Προέδρου Μόρσι από το Στρατάρχη Σίσι. Χτυπήματα έχουν λάβει χώρα στο Κάιρο, στη νότια Αίγυπτο, στο Δέλτα του Νείλου και στη δυτική έρημο, δηλαδή εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από το Σινά.

Η μεγάλη φυγή των γιατρών. Που πάνε;

μεταναστες γιατροί
Η μεγάλη φυγή των γιατρών. Από το 2010 βρήκαν δουλειά στο εξωτερικό 7.581 μέλη του ΙΣΑ

«Μεγάλη πανεπιστημιακή κλινική στο κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης αναζητά ειδικευόμενο Ορθοπεδικής-Τραυματιολογίας». «Ενα από τα πιο φημισμένα κέντρα αποκατάστασης του ευρωπαϊκού κόσμου, με έδρα τη Λουκέρνη της Ελβετίας, επιθυμεί να προσλάβει έναν επιμελητή αθλητίατρο». Θέσεις εργασίας για αναισθησιολόγους και γιατρούς με εμπειρία στη γηριατρική σε κρατικά νοσοκομεία της Μεγάλης Βρετανίας (NHS). Προσφορά εργασίας σε οικογενειακούς γιατρούς στη Σουηδία με μηνιαίες αποδοχές που φτάνουν τις 7.500 ευρώ. 

Αμερικανοί στρατιώτες βιάζουν Αγόρια Μπροστά στις μητέρες τους

John Vibes December 17, 2014
(TheAntiMedia) According to a number of global mainstream media sources, the Pentagon is covering up a disturbing video that was never made public with the rest of the recent torture report.
According to various well respected journalists, including Seymour Hersh, the appalling video was recorded at Abu Ghraib, the notorious US torture dungeon in Iraq that made headlines roughly a decade ago, when the inhumane tactics being used at the prison were exposed.
Sadly, it seems that the evidence released years ago was only scratching the surface.

Τσολάκογλου: ένας Έλληνας ήρωας και πατριώτης

Γεώργιος Τσολάκογλου (1886-1948).
Ένας πραγματικός Έλληνας ήρωας και πατριώτης.
Στον ελληνοϊταλικό πόλεμο του 1940 συνέβαλε ως αντιστράτηγος και διοικητής του Γ' Σώματος στρατού, επιτυγχάνοντας σπουδαίες νίκες κατά των εχθρικών στρατευμάτων (ειδικά μετά την επίθεση των Ιταλών κατά τη μάχη του Μόραβα).
Πολέμησε με αυταπάρνηση επί έξι μήνες, τόσο τα ιταλικά φασιστικά στρατεύματα, όσο και τα γερμανικά, τιμώντας στο έπακρο το ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου. Όμως μετά τη γερμανική επίθεση, τη διείσδυση της Βέρμαχτ στη Θεσσαλονίκη και την υποχώρηση των ελληνικών στρατευμάτων από το αλβανικό μέτωπο, ο Τσολάκογλου σωφρόνως έκρινε ότι κάθε περαιτέρω αντίσταση θα ήταν μάταιη.
Προτάσσοντας λοιπόν το εθνικό συμφέρον και λαμβάνοντας υπόψη ότι η ελληνική κοινωνία δεν θα άντεχε τη συνέχιση της αντιπαράθεσης με μια πολύ υπέρτερη δύναμη, αποφάσισε μαζί με άλλους ανώτερους αξιωματικούς του στρατού τη συνθηκολόγηση, χωρίς έγκριση της προϊσταμένης τους Αρχής. 

Το "άγνωστο πραξικόπημα" του 1961! Πως έγινε και πως το "μάζεψαν"


ImageΜια συνέντευξη-συζήτηση «ποταμός» του Αντώνη Κακαρά με τον Αντιστράτηγο Τάκη Παπαγεωργόπουλο,μέσα από την οποία αποκαλύπτονται για πρώτη φορά άγνωστες και σκοτεινές πτυχές της ιστορίας μας. Το κείμενο της συνέντευξης τεράστιο και το πλήθος των πληροφοριών επίσης μεγάλο. Θα δημοσιεύουμε λοιπόν αποσπάσματα.
Αποκάλυψη πρώτη; Το άγνωστο πραξικόπημα που έγινε το 1961!
Στον πρόλογό του γράφει ο Αντώνης Κακαράς:

Καμίνης εναντίον Καμμένου για τους μετανάστες


Image
Αντί η κυβέρνηση πρώτη φορά αριστερά-ακροδεξιά να έχει απαντήσει στο ζήτημα της στέγασης των χιλιάδων μεταναστώνκαι άστεγων, αφήνει ενκμετάλλευτα τόσα δημόσια ακίνητα, κάνει δημόσιες σχέσεις με την Εκκλησία της οποίας δεν τολμά να φορολογήσει την τεράστια περιουσία και σχεδιάζει το ξεπούλημα των στρατοπέδων στους εργολάβους και τους επιχειρηματίες του τουρισμού.
ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! 
Ξεφτίλα όμως και του δημάρχου Καμίνη, που τόσα χρονια δεν αντιμετωπίζει τα προβλήματα των πολιτών αλλά το νοιάζει μόνο να μην θιγεί η τρουριστική και εμπορική κίνηση των Αθηνών...
Επανέρχεται ο δήμαρχος Αθηναίων στο αίτημά του για χρήση στρατοπέδων που δεν χρησιμοποιούνται, ακόμη κι εντός Αθηνών,ώστε να φιλοξενούνται παράτυποι μετανάστες και πρόσφυγες που κάθε μέρα προωθούνται στην πρωτεύουσα.

Ο κ.Καμίνης στην δήλωση του αφήνει αιχμές για τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος και το κόμμα του δεν επιτρέπουν να παραχωρηθούν οι χώροι που ζητά.