Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Φουρτούνα ξέσπασε μετά την Καταγγελία φαντάρων από το 698 ΑΒΠ

ΤΟ ΓΕΣ ΑΚΟΥΕΙ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
Πρωτοφανή εκδήλωση αλληλεγγύης και συμπαράστασης από φαντάρους, γονείς αλλά και πολίτες-απολυμένους φαντάρους που είχαν υπηρετήσει στην συγκεκριμένη μονάδα προκάλεσε η δημοσιοποίηση της καταγγελίας.
Ταυτόχρονα, έκρηξη οργής και αγανάκτησης, ενώ απαιτούνται λύσεις από το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας. 
Ξεχωρίζουμε τα εξής:
1ο Αμέριστο δίκιο έχουν τα παιδιά μας.
Όσα έχουν υπηρετήσει και όσα υπηρετούν.
Οι γονείς είμαστε πλάι τους.
Να γίνει κάτι επιτέλους!
2ο Δυστυχώς τα προβλήματα εκεί μέσα δεν είναι μόνο αυτά! Μακάρι να γίνει κάτι άμεσα για τους στρατιώτες...
3ο Αυτή η μονάδα είναι ακατάλληλη. Δεν γίνεται να μην βγαίνουμε καθόλου εξοδούχοι. Και να έχουμε μόνο εμπλοκή. Και παρ’ όλα αυτά τα ζόρια πρέπει να δεχτούμε και την ασεβή συμπεριφορά των αξιωματικών που μας φέρονται λες και είμαστε σκυλάκια.
Ελπίζουμε πως θα κατανοήσετε το πρόβλημα μας και θα δοθεί μια λύση!!!
4ο Ολόσωστα όλα αυτά αλλά λίγα... Εκτός από αρχιφύλακας οι φαντάροι κάνουν και τις κάμερες... Ο ΚΨΜιτζης κάνει κανονικά υπηρεσία, ότι ώρες να ναι, εκτός από το πόστο που έχει! Αρκετά συχνά το ίδιο ισχύει και για τον μάγειρα!!!
Πάνω από πέντε ώρες σπαστό ύπνο δεν καταφέρνει κανένας να συμπληρώσει τις καθημερινές!! Φαντάροι με 0 εξόδους για ένα μήνα τουλάχιστον και 2 υπηρεσίες τη μέρα και στελέχη με 3-4 υπηρεσίες το ΜΗΝΑ!!!
Ας γίνει κάτι επιτέλους!!!
5ο Description: http://img1.blogblog.com/img/blank.gifΜας κρατάνε μέσα τουλάχιστον 40 μέρες χωρίς ούτε μια έξοδο. Παρά μόνο με ένα υπηρεσιακό 5 ωρών στο οποίο δεν προλαβαίνω ούτε να πάω σπίτι. Και αν μας το δώσουν και αυτό! Και εκτός από αυτά έχουν και απαιτήσεις από εμάς... 

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΜΜΕΣΑ ΚΑΠΟΙΟΣ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ!

#Ένα φανταράκι! Όπως μας αποκαλούν!

Description: http://img1.blogblog.com/img/blank.gif6ο Τι να πεις σε παιδιά που δεν βγαίνουν από εκεί μέσα για 40 μέρες, εκεί σταματάει η κουβέντα για την κατάσταση που επικρατεί στη συγκεκριμένη μονάδα!! Ας το ψάξει κάποιος το θέμα για αυτά τα παιδιά γιατί περνάνε πολύ δύσκολα, συμβαίνουν πράγματα εκεί πέρα που δεν τα συναντάς πουθενά αλλού!!

7ο Επειδή μιλάω με παιδιά και είχα και φίλους οι οποίοι υπηρέτησαν εκεί πέρα τα πράγματα έχουν τεθεί ιεραρχικά πολλές φορές χωρίς αποτέλεσμα. Προφανώς απηύδησαν πολλοί με αυτή την κατάσταση και δίκιο έχουν, είτε φαντάροι είτε γονείς και φίλοι τους

Καταγγελία φαντάρων από το 698 ΑΒΠ: άγριο χώσιμο, βύσματα και έξοδο καμιά!


Στη μονάδα μας υπηρετούν μετατιθέμενοι από παραμεθόριο, ΕΛΔΥΚάριοι όταν επαναπατρίζονται, κατ’ εξαιρέση και βύσματα. Έξοδοι δεν υπάρχουν εκτός από 2, 3 βύσματα που τα πάει μια μια 1-1...
Οι άλλοι εμπλοκή ...
Μερικοί συνάδελφοι έχουν να βγουν από την  προηγούμενη χρονιά, ενώ σε διάστημα δύο ολόκληρων μηνών δεν έχει δοθεί ούτε μία έξοδος.
Παράνομα, δίνονται υπηρεσιακά 5ωρα ανά 5 μέρες, αλλά και αυτό κυμαίνεται.Μερικοί φαντάροι έχουν μια βδομάδα να πάρουν ακόμη και υπηρεσιακό, ενώ τα βύσματα παίρνουν ακόμη και 12ωρα υπηρεσιακά.
Οι σκοπιές και οι αγγαρείες είναι ατελείωτες.
Ενώ κάνουν οι φαντάροι και καθήκοντα αρχιφύλακα πύλης αφού αξιωματικός πύλης δεν υπάρχει!
Αλήθεια, το ΓΕΣ και η ιεραρχία τι λέει για όλα αυτά;
Πρέπει ή όχι να κάνουν αξιωματικοί πύλης και αρχιφύλακας πύλης στελέχη.
Γιατί τις υπηρεσίες αυτές πρέπει να τις αναλαμβάνουν φαντάροι;
Επίσης, ΑΥΔΜ κάνουν Αρχιλοχίες συνήθως.
Εμείς καλούμε τους συναδέλφους να βγουν Παραπονούμενοι στο διοικητή και να ζητήσουν ακρόαση από τα ανώτερα κλιμάκια της Ιεραρχίας.
Απαιτείται όμως η άμεση παρέμβαση του ΓΕΣ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437   Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου