Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Moshe Yaalon, Υπουργός Άμυνας Ισραήλ: "Το Ιράν είναι ο εχθρός κι όχι η ISIS (τζιχαντιστές). Προτιμώ κυβέρνηση Isis στη Συρία"! Υπάρχει, πλέον, έστω ένας που αμφιβάλει και για τη στήριξη των φονιάδων από την Ελλάδα της "αριστεροδεξιάς";

Σχολιάζει η Μαργαρίτα Ισιδώρου
Στη διάρκεια της Διάσκεψης Εθνικής Ασφάλειας στο Τελ Αβίβ (εκεί που είναι σήμερα ο "αριστερός" Τσίπρας, για δεύτερη φορά σε λίγους μήνες), ο νεοναζί υπουργός άμυνας του σιωνιστικού-ναζιστικού Ισραήλ Moshe Yaalon, ήταν σαφής στις δηλώσεις του: 
"Προτιμώ το ισλαμικό κράτος-ISIS, από το Ιράν και δεν πιστεύω ότι η ISIS είναι απειλή για το Ισραήλ... 
Το Ιράν θα είναι ο κύριος εχθρός".
Οι δηλώσεις του νεοναζί φίλου της "αριστερής" κυβέρνησης Τσίπρα, Yaalon, είναι απλώς συνεπείς με την πολιτική του Ισραήλ απέναντι στη Συρία, όπου υποστηρίζει με όπλα, νοσοκομεία και κάθε απαραίτητο τους φονιάδες της Αλ Κάιντα.
Ο Yaalon, απλώς επαναλαμβάνει ότι είχε δηλώσει το 2014: "Η ISIS είναι καινούργιο φαινόμενο, που γεννήθηκε από την Αλ Κάιντα. Δεν είναι απειλή για εμάς" Washington Post.
Απλά σημειώνουμε... ποτέ οι φονιάδες του χαλιφάτου δεν έχουν κάνει μια ενέργεια εναντίον του Ισραήλ και όποτε "κτυπούν" δυτική χώρα (βλέπε Παρίσι), είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία για να εξυπηρετήσουν τις δυτικές κυβερνήσεις όπου δολοφονούν αθώους...
Tα παραπάνω για όσους διατηρούν ακόμη αμφιβολίες για την ιμπεριαλιστική "αριστερά" του Τσίπρα και της παρέας του...

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου