Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

ΕΚΠΟΜΠΗ ERTOPEN ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 1/2/2016 θέμα «Ευρωπαϊκή Ένωση και Ελληνικός Στρατός εναντίον των Προσφύγων».


Ο Στρατός διατάζεται να αναλάβει την αντιμετώπιση του Προσφυγικού Ζητήματος: οι φαντάροι θα κατασκευάζουν και θα εργάζονται στα σύγχρονα Στρατόπεδα  Συγκέντρωσης Προσφύγων και Μεταναστών.
Η Ευρώπη του Ολοκληρωτισμού, του Πολέμου, της κρατικής τρομοκρατίας, της άγριας εκμετάλλευσης και καταπίεσης, Είναι Μπροστά μας.
Αυτή είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση της αλληλεγγύης, της δημοκρατίας και του σεβασμού των δικαιωμάτων, όπως ψευδώς προπαγανδίζουν!
Είναι η Ε.Ε. των Μέρκελ-Ολάντ-Κάμερον-Τσίπρα και Καμμένου που δολοφονεί μαζικά δυστυχισμένους καθώς οι δικοί τους βρώμικοι πόλεμοι, μαζί ή και χώρια από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, τους έδιωξαν από τους κατεστραμμένους τόπους τους, ορθώνοντας τείχη, παρατάσσοντας απέναντι τους Στρατούς-ΜΑΤ-δικαστές και Ναζιστικά Τάγματα Εφόδου, κλέβοντας τα υπάρχοντα τους, φιλοξενώντας τους στα Νταχάου-Άουσβιτς του παρελθόντος και του άγριου παρόντος.
Με αποβολή ντε φάκτο από τη ζώνη Σένγκεν, αν δεν αναλάβει το Π.Ν. να πνίγει πρόσφυγες που προσπαθούν να έρθουν στην Ελλάδα από τα τουρκικά παράλια, απειλούν οι γραφειοκράτες των Βρυξελών! Έτσι μας λένε…
Ο Βέλγος υφυπουργός για το Άσυλο και τη Μετανάστευση Τέο Φράνκεν τη Δευτέρα, στο άτυπο συμβούλιο των υπουργών της ΕΕ για το προσφυγικό και μεταναστευτικό θέμα απαιτούσε:
«Πνίξτε τους μετανάστες!
Στα παραπάνω έρχονται να προστεθούν οι δηλώσεις του Guy Verhofstadt, μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και πρώην πρωθυπουργού του Βελγίου, που τόνισε σε πρόσφατη συνέντευξη του, σύμφωνα με το εβδομαδιαίο βελγικό περιοδικό Le Vif:
«Η Ευρώπη βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και αυτό απαιτεί τη λήψη έκτακτων μέτρων.  
Ας μην περιμένουμε άλλους τρεις μήνες για να πάρουμε μια απόφαση που θα αναγκαστούμε να πάρουμε, για τον έλεγχο των συνόρων  μεταξύ Τουρκίας και  Ελλάδας.
Η Ευρώπη πρέπει να διαχειριστεί τώρα με δύναμη την έκτακτη ανάγκη με την άμεση στρατολόγηση  2000 συνοριοφυλάκων».
Ουσιαστικά δηλαδή η Ε.Ε. χρηματοδοτεί την Τουρκία με 3 δις ευρώ και απαιτεί από την Ελλάδα την άμεση δημιουργία hot spot, μετατρέποντας τις δύο αυτές χώρες σε απέραντα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης Μετανaστών.
Η οχύρωση της Ευρώπης Φρούριο περιλαμβάνει επίσης την κοινή δράση της Τουρκικής Ακτοφυλακής, του Ελληνικού Λιμενικού και των χιλιάδων Μισθοφόρων της FRONTEX
Το αντιμεταναστευτικό κόμμα «Εναλλακτική για τη Γερμανία» (AfD), που συγκεντρώνει ποσοστό 13% στις προθέσεις ψήφου, προκάλεσε σάλο όταν η πρόεδρός του Φράουκε Πέτρι πρότεινε η αστυνομία «στην ανάγκη» να κάνει χρήση όπλων προκειμένου να εμποδίσει πρόσφυγες και μετανάστες να εισέλθουν στην γερμανική επικράτεια.
Τόσο η γερμανική ακροδεξιά, όσο και το επίσημο γερμανικό κράτος επιχειρούν να οξύνουν ακόμη περισσότερο την καταστολή και να εντάξουν οργανικά τις Στρατιωτικές Δυνάμεις.
Όπως καταγράφει κείμενο του http://eidhshnews.blogspot.grη αφορμή είναι τα όσα σημειώθηκαν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς: 
«Μετά τις επιθέσεις στις γυναίκες στην Κολωνία και σε μια σειρά από άλλες γερμανικές πόλεις, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έχει ζητήσει να εξεταστεί η ανάπτυξη των Bundeswehr δυνάμεων στο εσωτερικό της χώρας. 
«Θα πρέπει να ασχοληθεί κάποιος με το ερώτημα γιατί σχεδόν όλες οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες έχουν σαφείς νομικές διατάξεις που τους επιτρέπουν να χρησιμοποιήσουν τις ένοπλες δυνάμεις τους για να στηρίξουν την αστυνομία – και εμείς δεν το κάνουμε», είπε ο Σόιμπλε σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung
Κατά την άποψή του, η Γερμανία πρέπει να ενισχύσει τις δυνάμεις ασφαλείας της, να δημιουργήσει νομικές βάσεις για την αστυνομία και τις υπηρεσίες πληροφοριών καθώς ο πληθυσμός βιώνει νέες καταστάσεις και θα πρέπει να υπάρχει υπευθυνότητα ως αναφορά την εγγύηση της ασφάλειας.
Ως εκ τούτου, απηύθυνε έκκληση για τη δημιουργία μιας νομικής βάσης που θα επιτρέπει την ανάπτυξη των στρατιωτικών δυνάμεων στο εσωτερικό της χώρας.
Αυτό μπορεί να απαιτήσει τις αλλαγές στο σύνταγμα της χώρας, το οποίο προβλέπει την ανάπτυξη των στρατιωτικών δυνάμεων μόνο κατά τη διάρκεια φυσικών καταστροφών. 
Στην συνέχεια ο ίδιος ο κ. Σόιμπλε συμπλήρωσε ότι «όταν έχουν εξαντληθεί οι αστυνομικές δυνάμεις στα ομόσπονδα κρατίδια της Γερμανίας σε αυτή την περίπτωση οποιαδήποτε χώρα αν έκρινε απαραίτητο θα χρησιμοποιούσε στρατιώτες» 01/16/2016 http://sputniknews.com/.
Θυμίζουμε ότι το 2013 αποκαλύφθηκε ότι ο γερμανικός στρατός πραγματοποίησε 10ημερη άσκηση με σενάριο καταστολής πλήθους.  Όχι στη Γερμανία, αλλά σε άλλη χώρα! 
Το σενάριο προέβλεπε εισβολή σε άλλη χώρα για να επιβληθεί «ο Νόμος και η Τάξη» , που είχαν διαταραχθεί από διαδηλώσεις και κοινωνικές αντιδράσεις που είχαν οδηγήσει σε βιαιότητες.
Ακόμη χειρότερα το σενάριο προέβλεπε ότι ο γερμανικός στρατός θα έκανε αυτή την επέμβαση είτε λόγω αδυναμίας είτε λόγω άρνησης των εθνικών στρατιωτικών δυνάμεων να αντιμετωπίσουν την κατάσταση έκτακτης ανάγκης!
Ουσιαστικά, το ευρωπαϊκό κατεστημένο, με κάθε ευκαιρία επιχειρεί να ενισχύσει το σύγχρονο κράτος διαρκούς έκτακτης ανάγκης που απαιτεί ο Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός και τις κατασταλτικές-πολεμικές του δυνάμεις, που υπηρετούν από κοινού τα δόγματα Άμυνας/Ασφάλειας, στοχοποιώντας τις ασύμμετρες απειλές, τον εσωτερικό εχθρό-αγωνιζόμενο λαό.
Σε όλους αυτούς τους ολέθριους σχεδιασμούς για όλους μας εντάσσεται και η κυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Σημειώνεται ότι ήδη οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν παραχωρήσει δύο εγκαταλελειμμένα στρατόπεδα για τη φυλάκιση -«φιλοξενία» όπως ονομάζεται- 8.000 προσφύγων ενώ θα αναλάβουν και την ευθύνη της άμεσης δημιουργίας των πέντε hot-spots.
Επίσης, Διυπουργική σύσκεψη για το προσφυγικό πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο  Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.   Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι υπουργοί Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένος, Επικρατείας, για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Αλ. Φλαμπουράρης, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θ. Δρίτσας, οι αναπληρωτές υπουργοί Προστασίας του Πολίτη, Δ. Τόσκας, Εθνικής Άμυνας, Δ. Βίτσας, Μεταναστευτικής πολιτικής, Γ. Μουζάλας, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Νίκος Ξυδάκης καθώς και ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Δ. Παπαγιαννάκος.  
Στη σύσκεψη αποφασίστηκε η  επιτάχυνση των έργων για την έγκαιρη αποπεράτωση των κέντρων υποδοχής προσφύγων και μεταναστών (hotspots) στα πέντε νησιά [Σάμο, Λέσβο, Χίο, Κω και Λέρο] καθώς και των δύο κέντρων μετεγκατάστασης (relocation) στην ενδοχώρα. 
Για το λόγο αυτό κρίθηκε αναγκαία η ενεργότερη συνδρομή του ΥΠΕΘΑ σε διαρκή συνεργασία και συντονισμό με το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.  Συγκεκριμένα αποφασίστηκε ότι:  
1. Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας αναλαμβάνει:
α. να ορίσει άμεσα προσωρινούς συντονιστές στα 5 κέντρα υποδοχής στα νησιά 
β. να επιβλέψει και να συνδράμει με κάθε διαθέσιμο μέσο στην ολοκλήρωση των έργων κατασκευής ώστε τα hotspots να είναι έτοιμα προς λειτουργία εντός των επόμενων δύο εβδομάδων. 
γ. τη στελέχωση και λειτουργία κινητών μαγειρείων στα πέντε νησιά προκειμένου να εξυπηρετούνται οι πρόσφυγες.
δ. να παραχωρήσει τα στρατόπεδα Σίνδου και Σχιστού, άμεσης χωρητικότητας 500 ατόμων, με δυνατότητες φιλοξενίας επιπλέον 4.000 ατόμων το καθένα, για τη δημιουργία κέντρων μετεγκατάστασης (Relocation Camp). Παράλληλα, αναλαμβάνει, την έγκαιρη παράδοσή τους καθώς και τη λειτουργία τους.  
2. Το  υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναλαμβάνει την ταχύτατη πλήρη στελέχωση με προσωπικό των 5 κέντρων υποδοχής προκειμένου στα κέντρα να υπάρχει η δυνατότητα άμεσης ταυτοποίησης των προσφύγων.  
Κοινή εκτίμηση ήταν ότι η Ελλάδα μέχρι την επόμενη Σύνοδο των Ευρωπαίων ηγετών θα έχει υλοποιήσει τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει.
Με αυτό επομένως τον τρόπο η καθεστωτική προπαγάνδα περιγράφει την κλιμάκωση της συμμετοχή της ελληνικής κυβέρνησης και των Ενόπλων Δυνάμεων στον ευρωπαϊκό πόλεμο εναντίον των μεταναστών.
 Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προβάλλει τους “εθνικούς κινδύνους”: το καλοκαίρι ήταν η προβολή του κινδύνου εξόδου από το ΕΥΡΩ και την Ε.Ε. που δικαιολόγησε το Πραξικόπημα και την Υπογραφή του 3ου Μνημονίου.
Τώρα οι Τσίπρας – Καμμένος, με την συνεργασία των καθεστωτικών ΜΜΕ προβάλλουν τον κίνδυνο εξόδου από το Σέγκεν!
Τι σχέση όμως έχουν όλα αυτά με την πραγματικότητα;
Τι πραγματικά έχουν συμφωνήσει Τσίπρας-Καμμένος-Κοτζιάς στις διαβουλεύσεις τους με τους εταίρους τους;
Ας δούμε μια διαφορετική, ωραιοποιημένη εικόνα του διαλόγου μεταξύ των ευρωπαϊκών κρατών και της Ε.Ε., που ανεξάρτητα τις ανάγκες τις οποίες εξυπηρετεί, δεν πρέπει να αγνοήσουμε.  
Σε πλήρη απομυθοποίηση του δημοσίου διαλόγου για το Σένγκεν και το προσφυγικό προχωρά μιλώντας στο ΚΥΠΕ η εκπρόσωπος της Κομισιόν για το μεταναστευτικό και δεξί χέρι του προέδρου Γιούνκερ κατά την προεκλογική του εκστρατεία, Νατάσα Μπερτρώ.
Η κ. Μπερτρώ μιλάει εξ ονόματος της Κομισιόν, του προέδρου Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και του αρμόδιου αντιπροέδρου Φρανς Τίμμερμανς και εξηγεί πως, ούτε έξοδος από το Σένγκεν υπάρχει, ούτε κοινές περιπολίες ζητά κανένας, ούτε θα αναγκαστεί η Ελλάδα να κρατήσει ένα εκατομμύριο μετανάστες.
Aπαντώντας σε ερώτηση για το αν υπάρχει περίπτωση de facto ή de jure εξόδου, αποκλεισμού η αναστολής της συμμετοχής της Ελλάδας στο Σένγκεν, η Ν. Μπερτρώ απάντησε:
“Κανείς δεν μιλάει για αποπομπή κανενός από τη ζώνη Σένγκεν, ούτε μιλάμε για αναστολή της συνθήκης.
Αυτό που συζητήσαμε είναι μια αναφορά για την διαχείριση των εξωτερικών συνόρων, δηλαδή της Ελλάδας. Τέτοιες κάνουμε 5-7 κάθε χρόνο για διαφορετικά κράτη, δεν είναι εξαιρετικό ούτε το ότι κάνουμε μια τέτοια αναφορά. Αυτό που είναι διαφορετικό είναι τα ευρήματα.
Και βρίσκουμε ότι υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις στην ελληνική διαχείριση του εξωτερικού συνόρου της Σένγκεν.”
Παρομοίως διευκρινίζει: ”Δεν μιλάμε για αποκλεισμό της Ελλάδας από τη ζώνη Σένγκεν, αυτό θα σήμαινε ελέγχους σε όλους όσοι φεύγουν από την Ελλάδα προς τη ζώνη, με αεροπλάνα ή πλοία. Δεν μιλάμε για αυτό. Μιλάμε για τους ελέγχους που ήδη γίνονται σε κάποια σύνορα”.
Συμπληρώνει μάλιστα ότι “σε σχέση με τα σύνορα με την ΠΓΔΜ, αυτό είναι κάτι που αποφάσισε η κυβέρνηση μαζί με τους επικεφαλής άλλων 11 κυβερνήσεων και η Κομισιόν το συζητά από τον Οκτώβρη και τη σύνοδο των δυτικών Βαλκανίων.”
Στην συνέχεια η εκπρόσωπος της Κομισιόν εξηγεί τί θα αλλάξει με την κοινή ακτοφυλακή της ΕΕ, την οποία προτείνει ο πρόεδρος Γιούνκερ:
“ο πρόεδρος Γιούνκερ έχουν θέσει την πρόταση για μια κοινή ακτοφυλακή, μια ενίσχυση της Frontex, διότι το πρόβλημα με τη Frontex είναι ότι δεν έχει δικό της προσωπικό. Εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα και την πολιτική θέληση των κρατών μελών. Αυτό είναι ένα από τα ζητήματα που θα διορθώσουμε. Θα υπάρχει ανά πάσα στιγμή εφεδρεία συνοριοφυλάκων, η νέα υπηρεσία θα τους καλεί, άμεσα και θα τους στέλνει υπό τις διαταγές του κράτους μέλους που θα τους χρειαστεί.”
Απορρίπτει όμως την εικόνα της “εισβολής” παρά τη θέληση των κρατών μελών: “όχι, αυτό που προβλέπεται είναι πως όταν υπάρχει πρόβλημα και δεν έχει ζητηθεί επισήμως βοήθεια, η νέα υπηρεσία θα πηγαίνει και πάλι στη χώρα με το πρόβλημα, λειτουργώντας στα όρια του τοπικού νόμου. Δεν θέλουμε να φτάσουμε σε σημείο να μην τους θέλει το κράτος, αλλά αν φτάσουμε εκεί, το νομικό κείμενο λέει ότι τα κράτη μέλη θα αποφασίσουν και θα στήσουν αυτό το σύστημα. Αυτοί θα δεσμευθούν για το τι θα μπορεί να κάνει η υπηρεσία.”
Η παραπάνω απάντηση μάλλον προκαλεί μεγαλύτερες ανησυχίες….
Η Νατάσα Μπερτρώ απορρίπτει και την ιδέα των κοινών περιπολιών Ελλάδας – Τουρκίας στο Αιγαίο:
 “όχι δεν το συζητάμε αυτό. Δεν το θέσαμε ποτέ. Αυτό που θέλουμε είναι οι δύο ακτοφυλακές να μιλάνε μεταξύ τους, αλλά ο καθένας να επιτηρεί τη δική του πλευρά των συνόρων. Έχουμε ένα κοινό σχέδιο δράσης με την Τουρκία, είναι πολλά που πρέπει να κάνει η Τουρκία, για να βεβαιωθούμε ότι γίνονται έλεγχοι στη δική τους μεριά του συνόρου. Η συνεργασία μεταξύ των δύο είναι ήδη πολύ καλή κεντρικά, πρέπει να γίνει και τοπικά. Να μπορεί η μια ακτοφυλακή να ειδοποιεί την άλλη ότι πλησιάζουν μετανάστες”.
“Οι Τούρκοι θα επιχειρούν μόνο στα δικά τους χωρικά ύδατα. Κανείς δεν είπε κάτι άλλο. Ποτέ δε το προτείναμε”, λέει χαρακτηριστικά.
Σε σχέση με τις ελληνικές υποχρεώσεις αναφέρει ότι: “έχουμε ζητήσει από την Ελλάδα να στήσει hot spots, σημεία όπου θα φτάνουν, στα νησιά, έχουμε ένα μόνο στη Λέσβο, με τη Frontex και την αστυνομία που καταγράφουν. Πρέπει να γίνουν και τα άλλα 4. Η προθεσμία ήταν μέχρι το τέλος του 2015. Η επόμενη είναι μέχρι τη Σύνοδο του Φεβρουαρίου.” Ξεκαθαρίζει ότι τα hot spots «δεν είναι το ίδιο με τη φιλοξενία».
Σημειώνει δε πως: “δεν πρέπει η Ελλάδα να τους κρατήσει όλους, μόνο να έχουν κάπου να μείνουν όταν φτάνουν. Δεν είναι στατικές θέσεις. Θα προωθούνται ανά την ΕΕ ή θα γυρνάνε στις χώρες τους.”
Ουσιαστικά δηλαδή το βάρος της Ε.Ε. πέφτει στο φακέλωμα των προσφύγων-μεταναστών και στις απελάσεις!
Τέλος αποδίδει τις διαφωνίες με την ελληνική πλευρά σε παρεξηγήσεις και σε παρανοήσεις που δημιουργεί ο Τύπος:
“Δεν θέλω να σχολιάσω τί λέει η ελληνική κυβέρνηση, η κυβέρνηση κάθεται γύρω από το τραπέζι και ξέρει τί συζητάμε, όμως, η παρεξήγηση πιθανώς να βρίσκεται στο πως ο Τύπος μπερδεύει τα μηνύματα.
Είναι σοκαριστικό που διαβάζω τίτλους ότι η χώρα θα διωχθεί από το Σένγκεν ενώ αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.”
Αυτά υποστηρίζει η Νατάσα Μπερτρώ για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τα ελληνικά καθεστωτικά ΜΜΕ.
Αυτά υποστηρίζει η Νατάσα Μπερτρώ, δεξί χέρι του Γιουνγκέρ, για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τα ελληνικά καθεστωτικά ΜΜΕ.
Αποκαλύπτοντας τις πραγματικές προθέσεις και τους σχεδιασμούς της ενιαίας ευρωπαϊκής άμυνας-ασφάλειας και του ευρωπαϊκού πολέμου εναντίον των μεταναστών.
Με την Ε.Ε. να σκάβει τα πρώτα χαρακώματα εναντίον των μεταναστών στην Τουρκία, την οποία χρηματοδοτεί με δις ευρώ.
Ορθώνοντας τα σιδερένια τείχη του Πολεμικού Ναυτικού, του Λιμενικού και της Ακτοφυλακής Ελλάδας και Τουρκίας στο Αιγαίο, με την συνδρομή της FRONTEX και της ευρωπαϊκής Στρατοχωροφυλακής-Ακτοφυλακής.
Με το  βάρος της Ε.Ε. να πέφτει στο φακέλωμα των προσφύγων-μεταναστών και στις απελάσεις!
Κεντρικός ο ρόλος των hot spot!
Και με τελευταίο εμπόδιο στα σύνορα Ελλάδας-ΠΓΔΜ, όπου είτε ο στρατιωτικός νόμος θα αποκρύπτει τη βαρβαρότητα των ΜΑΤ όπως στην πρόσφατη επίδειξη κρατικής πυγμής στην Ειδομένη, είτε θα παρατάσσονται χιλιάδες Μισθοφόροι της FRONTEX,   όπως ήδη έχει συμφωνήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Παράλληλα, η δαιμονοποίηση των μεταναστών και η ισλαμοφοβία όχι μόνο κάνουν ανεκτή την ευρωπαϊκή βαρβαρότητα εις βάρος των μεταναστών στους λαούς της Ευρώπης, αλλά ετοιμάζει  και την επόμενη μέρα.
Οι τροχιοδεικτικές βολές με τη μορφή δηλώσεων ήδη σκιαγραφούν τη δημιουργία ζωνών πρωτόγνωρης εργασιακής εκμετάλλευσης και καταπίεσης, που θα επικοινωνούν με τα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης εκατοντάδων χιλιάδων μεταναστών, όπου θα εξασφαλίζεται η μάζα της δουλικής εργασίας.       
Και είναι ενδεικτικό ότι τις αποκαλύψεις αυτές τις κάνει η σύμβουλος του Γιουνγκέρ, ένα μη θεσμικό πρόσωπο, η αξιοπιστία του οποίου πηγάζει από το γεγονός ότι βρίσκεται τόσο κοντά στον σχεδιασμό και στην λήψη αποφάσεων, ώστε να μπορεί να χτυπήσει αποφασιστικά όλη την προπαγάνδα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και των καθεστωτικών ΜΜΕ.
Και παράλληλα, να δίνει τη δυνατότητα ελέγχου των πολιτικών αντιδράσεων, αφού ο Δ.Αβραμόπουλος και ο Γιουνγκέρ δεν είναι  Σόιμπλε, να χαρακτηρίζουν τον πρωθυπουργό ηλίθιο!
Υποστηρίξαμε και προηγουμένως ότι κομβικό ρόλο πλέον στον πόλεμο κατά των μεταναστών έχουν τα HOT SPOT!
Η παραπάνω εξέλιξη αποτελεί μια ακόμη απόδειξη της εσπευσμένης ψήφισης του νέου νόμου για τη θητεία που προβλέπει την ένταση της εργασιακής εκμετάλλευσης των φαντάρων και την χρήση του 2% αυτών για την ανάδειξη του «κοινωνικού ρόλου του Στρατού», η οποία αγκαλιάζει βεβαίως και το προσφυγικό ζήτημα.
Το ουγγρικό πρότυπο βρίσκει μιμητές και στην Ελλάδα, όπου η δήθεν αριστερή κυβέρνηση πιάνει το νήμα από την ακροδεξιά κυβέρνηση της Ουγγαρίας για να εφαρμόσει την ίδια πολεμική-κατασταλτική αστική πολιτική στους μετανάστες.
Εκεί, τη δουλική εργασία για να σηκωθούν τα σύγχρονα Τείχη του Αίσχους απέναντι στους μετανάστες εξασφαλίζουν οι εκατοντάδες κρατούμενοι φυλακών που εργάστηκαν για την κατασκευή του νέου, πιο δύσκολα προσπελάσιμου φράκτη, υπό το άγρυπνο βλέμμα των δεσμοφυλάκων. Στην Ελλάδα, τη δουλική εργασία, εντελώς άμισθη την εξασφαλίζει ο αντιδραστικός θεσμός της Υποχρεωτικής Στράτευσης. 
Η ΜΟΜΑ λοιπόν που διαφημίστηκε ότι θα προοριζόταν για τα έργα «εθνικού συμφέροντος» και θα μας γλίτωνε από τους γνωστούς «εθνικούς εργολάβους» σήμερα ασχολείται με την κατασκευή Στρατοπέδων Συγκέντρωσης για πρόσφυγες-μετανάστες. 
Το έργο το είδαμε στην Κω, στη Λέρο, στη Χίο, στη Μυτιλήνη, στο Ελληνικό…
Όμως ο Στρατός δε φτιάχνει μόνο Στρατόπεδα Συγκέντρωσης. Φτιάχνει και το Τείχος του Αίσχους στον Έβρο.  
Ποιος επίσης ξεχνά ότι ήδη διατυπώθηκε η απαίτηση του διοικητή του Τάγματος Εθνοφυλακής Καλύμνου να κηρύξει στο νησί στρατιωτικό νόμο και να στραφεί ένοπλα εναντίον κινητοποίησης προσφύγων που είχαν εγκλωβιστεί χωρίς νερό και φαγητό.
Πρόσφατα η 16η Μεραρχία μπήκε σε επιφυλακή για να σταματήσει τους πρόσφυγες που έρχονταν από Αδριανούπολη, που μπλόκαρε η συνεργασία ΕΥΠ-ΜΙΤ.
Τέλος, οι Ένοπλες Δυνάμεις συμμετέχουν σε πλήθος ασκήσεων με δυνάμεις των ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-Ε.Ε.-Ισραήλ, ενώ αποφασίστηκε η συμμετοχή υποβρυχίου στον ευρωπαϊκό στόλο που θα περιπολεί στα χωρικά ύδατα της Λιβύης, πρόκριμα χερσαίας επέμβασης.
Η άσκηση «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑΣ 2015» διεξήχθη εναντίον ασύμμετρων απειλών και με κυριώτερο σενάριο τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας! 
ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. 
ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ - HOT SPOT.    ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ. 
ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΟΛΟΥΣ, ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ-FRONTEX 
Η αντιμετώπιση των μεταναστών συναντάει την αντιμετώπιση της κοινωνικής πλειοψηφίας. Εκτείνεται μέσα κι έξω από τα σύνορα.
Από τον μετανάστη ως τον άνεργο (που ζουν σε πολύ διαφορετικές συνθήκες την απώλεια της ένταξής τους σε κάποιον κοινωνικό ιστό) και από τον πρόσφυγα ως τον κοινωνικό αγωνιστή (που ζουν σε πολύ διαφορετικές συνθήκες την εκδίωξη από το κυρίαρχο νομικό πλαίσιο), το προλεταριάτο σήμερα συμπιέζεται στο περιθώριο της κοινωνικής ένταξης.
Εκεί που διεξάγεται ένας πόλεμος για τη διαρκώς μεγαλύτερη πλειοψηφία, η οποία για μια σειρά από λόγους (γεωπολιτικούς, κοινωνικούς, οικονομικούς) δεν χωράει στον «εθνικό» κορμό των κρατών όπου βρίσκεται.
Η εμπλοκή του Στρατού σε αστυνομικές επιχειρήσεις στο εσωτερικό, η στρατιωτικοποίηση της ΕΛ.ΑΣ., όπου δρα και ως εκτελεστικό απόσπασμα, και η ιδιωτικοποίηση-εμπορευματοποίηση του τομέα Άμυνας-Ασφάλειας συνιστούν την κοινή προοπτική ενός πανοπτικού κράτους.
Καθώς εκτελεστική και νομοθετική εξουσία ενοποιούνται σε ένα μηχανισμό έκτακτων αποφάσεων με διαρκή χαρακτηριστικά, ταυτόχρονα συγχωνεύονται με δικαστική εξουσία και μηχανισμούς ασφαλείας.
Αυτός είναι ο Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός. 
Πρέπει να τους Μπλοκάρουμε.  Καμία συμμετοχή του ελληνικού στρατού στην αστυνόμευση των συνόρων και καμιά εμπλοκή στο προσφυγικό ζήτημα. Να σταματήσουν οι αποστολές εκτός συνόρων, να διακοπεί η συμμετοχή των ενόπλων δυνάμεων, στη Μεσόγειο, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, τα στενά του Άντεν. Να διακοπεί η στρατηγική συνεργασία με Ισραήλ-Κύπρο-Αίγυπτο. Να σταματήσουν οι κοινές ΝΑΤΟϊκές, Ευρωπαϊκές και διεθνείς ασκήσεις του ελληνικού στρατού. Πρέπει να ενισχυθεί το Κίνημα των Φαντάρων μέσα στον Στρατό για το Μπλοκάρισμα της μηχανής του Πολέμου και της Καταστολής. 
Να συμβάλλουμε σε ένα σύγχρονο εργατικό διεθνιστικό κίνημα, με αντικαπιταλιστικά-αντιμπεριαλιστικά χαρακτηριστικά, για την Ανατροπή της βάρβαρης κυβερνητικής πολιτικής και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ που μας μετατρέπουν σε Δούλους του 21ου αιώνα.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437   Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου