Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ... Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΕ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΥΠΕΞ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ

Πως αλλάζουν οι καιροί. Η Ούρσουλα Βον Ντερ Λάϊεν που στην πρωτη κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου ούτε λίγο, ούτε πολύ είχε πει ότι ίσως θα πρέπει να βρεθούμε κι εκτός ΝΑΤΟ, όλο χαμόγελα και γλυκόλογα με τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο. Ο οποίος μάλιστα στις δηλώσεις του την ευχαρίστησε “για τη μεγάλη στήριξη που έδωσε στην Ελλάδα σε σχέση με τις χρηματοδοτήσεις που ζητήσαμε να πάρουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την προσωπική της παρέμβαση”.

Ο ΥΕΘΑ υπερασπίστηκε την συμφωνία Τουρκίας-ΕΕ και παρουσίασε τη δράση του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο ως αποτελεσματική. Ούτε το ένα , ούτε το άλλο φαίνεται να λειτουργεί, αλλά ενώπιον της Ούρσουλας έπρεπε μάλλον να διατηρηθεί καλό κλίμα.
Η Γερμανίδα υπουργός Άμυνας πάει Τουρκία, με την οποία το Βερολίνο έχει πια σχέσεις…εξάρτησης. Παρουσιαστής τηλεοπτικής εκπομπής της γερμανικής τηλεόρασης διώκεται επειδή σατίρισε τον σουλτάνο Ερντογάν και χθες οι τουρκικές αρχές απαγόρευσαν την είσοδο στη χώρα σε Γερμανό δημοσιογράφο. Αν άλλη χώρα τα έκανε αυτά θα απειλούνταν με κάθε τρόπο με κυρώσεις. Την Τουρκία την ανέχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου