Slider

Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016

Τα κόμπλεξ και τον ανταγωνισμό μεταξύ 80ης ΕΡΑΜΕΘ-80η ΤΕΥΘ στην Κω πληρώνουν φαντάροι και στελέχοι

Σταματημό δεν έχουν οι καταγγελίες που φτάνουν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ από την  80η ΤΕΥΘ.

Το πρόβλημα είναι μεγάλο, είναι διαχρονικό, σε μεγάλο βαθμό εσωτερικό και αφορά απαράδεκτες αντιλήψεις και πρακτικές που κυριαρχούν στις διοικήσεις των μονάδων.
Στρεβλά στερεότυπα, ακραίες απόψεις που δυναμιτίζουν το κλίμα και την λειτουργία των μονάδων, πλέον λαμβάνουν ακραίες διαστάσεις.
Πρόσφατα και μετά τη δημοσιότητα που έλαβαν οι καταγγελίες των συναδέλφων από την 80η ΤΕΥΘ υπήρξε παρέμβαση τόσο του ΓΕΣ όσο και του Ταξίαρχου, με αποτέλεσμα να δοθούν κάποιες λύσεις στα συσσωρευμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι. 
Όμως φαίνεται ότι αντί να κυριαρχήσει πνεύμα συναδελφικό, διαλλακτικότητα και κατανόηση, το στελεχικό δυναμικό της 80ης ΕΡΜΑΕΘ, με μια πολύ στρεβλή αντίληψη, φαίνεται αποφασισμένο να δημιουργεί προβλήματα, αντί να τα επιλύει. 
Οι νέες καταγγελίες που έφτασαν στην  ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ από γονείς, φαντάρους και στελέχη της  80ης ΤΕΥΘ αποκαλύπτουν τις σοβαρές αδικίες που γίνονται στον καταμερισμό των υπηρεσιών. 
Και πιο συγκεκριμένα, στις εφόδους που απαιτείται να γίνονται από αξιωματικούς-υπαξιωματικούς και φαντάρους της 80ης ΤΕΥΘ.
Καταρχήν, η ανάγνωση από τον Ταξίαρχο και μόνο των υπηρεσιών θα τον βοηθούσε να διαπιστώσει ότι όλες οι "δύσκολες νυχτερινές υπηρεσίες" γίνονται από το δυναμικό της 80ης ΕΑΡΜΕΘ.
Στη διάθεση μας βρίσκονται όλες οι υπηρεσίες π.χ. της 14ης-15η Αυγούστου, όπου το όργανο υπηρεσίας, ο αρμόδιος Ίλαρχος της 80ης ΕΑΡΜΕΘ απλώς χώνει στελέχη και φαντάρους της 80ης ΤΕΥΘ!  
Ανά 1 ώρα πρέπει να βγαίνουν για έφοδο σε όλες τις σκοπιές, προνόμιο αποκλειστικά της  80ης ΤΕΥΘ, αφού για το προσωπικό της 80ης ΕΑΡΜΕΘ όλα πάνα χαλαρά...(και όλοι καταλαβαίνουν τι λέμε)!
Και φυσικά οι αραχτοί υπεύθυνοι αξιωματικοί της 80ης ΕΑΡΜΕΘ χαλάνε τον κόσμο, απειλούν θεούς και δαίμονες έτσι και δεν γίνει έφοδος σε κάποια απόμακρη σκοπιά.
Αλλά είπαμε... άλλα μέτρα και σταθμά ισχύουν για τους ίδιους!
Μα αυτά και μ' αυτά χαμηλόβαθμο στελεχικό δυναμικό και φαντάροι κουτουλούν από τη νύστα, αφού αν τους επιτραπεί να κοιμηθούν σπαστά πάντα, 2-3 ώρες πρέπει να είναι και ευχαριστημένοι.
Εμείς καλούμε τον Ταξίαρχο και το ΓΕΣ, να σκύψουν πάνω από το πρόβλημα, να ελέγξουν τις υπηρεσίες και να λάβουν μέτρα.
Επιμένουμε όμως να υποστηρίζουμε αυτό που γνωρίζουν όλοι: ότι το βασικό πρόβλημα είναι οι απαράδεκτες νοοτροπίες και το αντισυναδελφικό πνεύμα. 
Επιτέλους, τι γελοίες αντιζηλίες και τι σαχλά στερεότυπα είναι αυτά.
Είναι ζητήματα που καλείται να αντιμετωπίσει ο Ταξίαρχος στην Κω, ο οποίος έχει πείσει για τη διάθεση του να παρεμβαίνει και να αντιμετωπίζει δίκαια τα πράγματα.      
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 
Diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

3 σχόλια:

 1. Ξεχάσατε να αναφέρετε ότι μετά από διαταγή του στελεχικού δυναμικού της 80ης ΕΡΜΑΕΘ τα κουνούπια τσιμπούν ανηλεώς και κατα συρροή μόνο τους δούλους της ΤΥΕΘ που φαντάζομαι δίνουν καθημερινό αγώνα επιβίωσης στο γκουλάγκ.Προτείνω η ΕΑΡΜΕΘ να εφοδιάσει με ξαπλώστρες,αντικουνουπικά και κατάλληλο προσωπικό (με γνώση της σωστής επαλειψης αουταν) το ΤΥΕΘ για να μπορέσει επιτέλους να επιτελέσει απροσκοπτα το έργο του.Ο ταξίαρχος, το ΓΕΣ και ο υπουργός που ξέρουν από ψεκασμούς να ασχοληθούν με έκτακτο συμβούλιο άμυνας για να αποφασίσουν το σωστό timing του ψεκασμού.Κλαίω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΣΥΜΦΩΝΩ, ΑΠΟΛΥΤΑ, ΛΕΒΕΝΤΕΣ MΟΥ, ΚΑΜΙΑ ΑΠΕΛΑΣΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΣΦΑΓΕΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΙΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΣIA!!! ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ!!!
  Κατ'αρχήν, ο ΔΗΘΕΝ "ακροδεξιός" Σερίφης είναι ο διάσημος David Clarke, Μαύρος κι ο ίδιος, εκλεγμένος κατ' επανάληψη σε γενικές λαϊκές ψηφοφορίες στην επαρχία με πρωτεύουσα το Μilwaukee, με 40% Μαύρους και 22% άλλες μειονότητες (κυρίως ισπα-νόφωνους)!!! Ο αστυνομικός που πυροβόλησε και σκότωσε τον ένοπλο Μαύρο, που απειλούσε τους αστυνομικούς κι ήταν γνωστός κακοποιός της περιοχής με ποινικό μητρώο, ήταν επίσης ... Μαύρος, όπως κι περισσότεροι αστυνομικοί της περιοχής! Μαύροι ρατσιστές ... ΔΗΘΕΝ αριστεροί των τρομοκρατικών οργανώσεων Black Lives Matters και New Black Panthers (τις οποίες χρηματοδοτεί κι ελέγχει ο "φιλάνθρωπος" χαζαροεβραίος, ρουφιάνος της Γκεστάπο από 14 ετών, οπαδός της παγκόσμιας εωσφορικής δικτατορίας της Νέας Τάξης Πραγμάτων / Νέας Εποχής, κι αχυράνθρωπος των Ρόθτσιλντ, Μεγαλοαπατεώνας George Soroz) έχονται από άλλες πόλεις ως ΔΗΘΕΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ για να κάψουν τις γειτονιές και τα μαγαζιά των ΝΤΟΠΙΩΝ μαύρων (ως Δήθεν Βολεμένων Προδοτών της «Φυλής» τους), όπως έχουν κάνει με σχέδιο στις περισσότερες πόλεις των ΗΠΑ τα τελευταία δύο (2) χρόνια, ώστε να «Αναγκαστεί» να κηρύξει δικτατορία (έκτακτη ανάγκη) ο αριστερός, Μαύρος (όχι όμως απόγονος σκλάβων, αλλά δουλεμπόρων της Ανατολικής Αφρικής), κρυπτομοφυλόφιλος, κρυπτομουσουλμάνος πρόεδρος Ο-μπάμια!!! Αυτοί οι κατευθυνόμενοι Τρομοκράτες ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ και ΔΕΡΝΟΥΝ αθώους ανθρώπους, περαστικούς, στους δρόμους!!! Αυτούς τους Συμπολίτες και Ψηφοφόρους του (... ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;?;) θέλει να προστατέψει ο Μη-Αριστερός, Μη-Εγκληματίας, Μη-Πουλημένος στην Εβραιομασονική Τραπεζοφασιστική Μαφία, Όχι «Yes Man» κι άρα ΣΥΜΦΩΝΑ με τη Κόκκινη "ΜΑΥΡΗ" (= εντελώς ψεύτικη) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ αποκαλούμενος "ακροδεξιός", λεβέντης Σερίφης !!! Nα πλύνετε το στόμα σας με σαπούνι για τον πασίγνωστο και σεβαστό στην Αμερική, ηρωϊκό αγωνιστή της ανθρώπινης ελευθερίας κι αξιοπρέπειας, Μαύρο Σερίφη David Clarke, κοπρόσκυλα ερυθροφασίστες, πραγματικοί ρατσιστές φονιάδες των λαών υπέρ των Αφεντικών Τραπεζιτών!!!

  ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ: ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑLΑ "ΜΑΟ". ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ!!! ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
  Η είδηση έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις παγκοσμίως από Οργανώσεις Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αλλά και της Διεθνούς Αμνηστίας αλλά θα πρέπει να σας ενημερώσω, σαν κάτοικος της Βενεζουέλας που έχουν δει τα μάτια του πολλά, ότι αυτοί που εξεπλάγησαν λιγότερο με αυτή την είδηση είναι οι ίδιοι οι Βενεζολάνοι. Προεδρικά διατάγματα σαν το συγκεκριμένο που καταλύουν κάθε έννοια Συνταγματικότητας, Δημοκρατίας, Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κοινής λογικής και σοβαρότητας δεν είναι είδηση πια για τους κατοίκους της υπό κατάληψη χώρας αλλά ούτε και για μένα. Είναι η πραγματικότητα, η καθημερινότητα και η αιτία της καταστροφής αντί της προόδου μιας χώρας που θα μπορούσε να είναι Βασίλισσα αλλά κατάντησαν ζητιάνα. Για όσους δεν γνωρίζουν την είδηση αλλά και για να σας δώσω να καταλάβετε ότι η "τρύπα του λαγού" πηγαίνει πιο βαθιά από ότι αρχικά φαίνεται πάμε να δούμε τι είναι το Προεδρικό Διάταγμα No. 9855, που εκδόθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως παρακάμπτοντας ακόμα μια φορά, αντισυνταγματικά, την μεγάλη πλειοψηφία του Κοινοβουλίου. Με το διάταγμα απευθύνεται έκκληση για τη δημιουργία ενός «μεταβατικού καθεστώτος εργασίας» προκειμένου να δοθεί νέα ώθηση στον τομέα των γεωργικών προϊόντων και των τροφίμων. Το διάταγμα αναφέρει ότι η κυβέρνηση πρέπει να κάνει ό,τι είναι αναγκαίο για την επίτευξη των στρατηγικών επιπέδων αυτάρκειας και δηλώνει ότι οι εργαζόμενοι μπορούν να μετακινούνται αναγκαστικά από τις δουλειές τους για να εργαστούν σε χωράφια στον γεωργικό τομέα αλλά και οπουδήποτε αλλού χρειάζεται στον τομέα τροφίμων για περίοδο 60 ημερών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή