Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

"Ο ΒΗΧΑΣ ΚΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ..." Απίστευτη δήλωση του Μητροπολίτη Χίου: Δεν υπάρχουν πρόσφυγες, είναι όλοι λαθρομετανάστες!

Απίστευτη δήλωση του Μητροπολίτη Χίου: Δεν υπάρχουν πρόσφυγες, είναι όλοι λαθρομετανάστες!Από την Καλαμωτή, ο Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος ξεσπάθωσε εναντίον όλων: του συμφώνου συμβίωσης, των ομοφυλόφιλων, των προσφύγων: "Δεν υπάρχουν πρόσφυγες είναι όλοι λαθρομετανάστες" είπε χαρακτηριστικά για να συνεχίσει ενάντια στον πολιτικό γάμο λέγοντας για τους δημάρχους: "Δεν είναι δυνατόν να παντρεύουν ζευγάρια εκείνοι που μαζεύουν τα σκουπίδια μας".
"Οι πολιτικοί μας έχουν κατεβάσει τα παντελόνια και προσκυνούν, έχουν παραδώσει τη χώρα", είπε μεταξύ άλλων.
Κύκλοι εν τω μεταξύ από τα γραφεία των δυο βουλευτών, Μηταράκη και Μιχαηλίδη δεν κρύβουν τη δυσφορία τους, θεωρώντας πως τέτοιες δηλώσεις από τον Μητροπολίτη αποτελούν ευθεία επίθεση όχι μόνο ενάντια στον κοινοβουλευτισμό αλλά σε όλο το φάσμα της πολιτικής, υπερβαίνοντας τα εσκαμμένα σε πολιτικό και θεσμικό επίπεδο. "Δεν είναι κατάσταση αυτή. Κάπου έχει ξεφύγει όλο αυτό, έχει χαθεί το μέτρο και η λογική. Δεν είναι δυνατόν να ασκεί μικροπολιτική από άμβωνος ο Μητροπολίτης", αναφέρουν σημειώνοντας πως είναι τέτοια η δυσφορία των βουλευτών που στο εξής θα αποφεύγουν τις... συναντήσεις.

ΠΗΓΗ: Politis Chios

6 σχόλια:

  1. Να τις αποφεύγουν οι κοπρίτες. Και φυσικά εμείς θα αποφύγουμε να τους ψηφίσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύμφωνα με τη Διεθνή Συνθήκη για τους Πρόσφυγες, όσοι προέρχονται από ασφαλή χώρα, όπως η Τουρκία, δεν θεωρούνται πρόσφυγες, αρά παρανόμως εισελθόντες!!! Για να θεωρηθούν πρόσφυγες, πρέπει να καταγραφούν εντός της πρώτης ασφαλούς χώρας εισόδου (Τουρκία) από την Ύπατη Αρμοστεία Προσφύγων του ΟΗΕ !!! Για να εισέλθουν και διαμείνουν προσωρινά σε άλλη χώρα, πρέπει να υπάρχει Διεθνής Συμφωνία της χώρας αυτής με τον ΟΗΕ, εγκεκριμένη από ομόφωνα από τα 15 μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας, κι από τη Γενική Συνέλευση κατ' απόλυτη πλειοψηφία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατ'αρχήν, ο ΔΗΘΕΝ "ακροδεξιός" Σερίφης είναι ο διάσημος David Clarke, Μαύρος κι ο ίδιος, εκλεγμένος κατ' επανάληψη σε γενικές λαϊκές ψηφοφορίες στην επαρχία με πρωτεύουσα το Μilwaukee, με 40% Μαύρους και 22% άλλες μειονότητες (κυρίως ισπα-νόφωνους)!!! Ο αστυνομικός που πυροβόλησε και σκότωσε τον ένοπλο Μαύρο, που απειλούσε τους αστυνομικούς κι ήταν γνωστός κακοποιός της περιοχής με ποινικό μητρώο, ήταν επίσης ... Μαύρος, όπως κι περισσότεροι αστυνομικοί της περιοχής! Μαύροι ρατσιστές ... ΔΗΘΕΝ αριστεροί των τρομοκρατικών οργανώσεων Black Lives Matters και New Black Panthers (τις οποίες χρηματοδοτεί κι ελέγχει ο "φιλάνθρωπος" χαζαροεβραίος, ρουφιάνος της Γκεστάπο από 14 ετών, οπαδός της παγκόσμιας εωσφορικής δικτατορίας της Νέας Τάξης Πραγμάτων / Νέας Εποχής, κι αχυράνθρωπος των Ρόθτσιλντ, Μεγαλοαπατεώνας George Soroz) έχονται από άλλες πόλεις ως ΔΗΘΕΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ για να κάψουν τις γειτονιές και τα μαγαζιά των ΝΤΟΠΙΩΝ μαύρων (ως Δήθεν Βολεμένων Προδοτών της «Φυλής» τους), όπως έχουν κάνει με σχέδιο στις περισσότερες πόλεις των ΗΠΑ τα τελευταία δύο (2) χρόνια, ώστε να «Αναγκαστεί» να κηρύξει δικτατορία (έκτακτη ανάγκη) ο αριστερός, Μαύρος (όχι όμως απόγονος σκλάβων, αλλά δουλεμπόρων της Ανατολικής Αφρικής), κρυπτομοφυλόφιλος, κρυπτομουσουλμάνος πρόεδρος Ο-μπάμια!!! Αυτοί οι κατευθυνόμενοι Τρομοκράτες ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ και ΔΕΡΝΟΥΝ αθώους ανθρώπους, περαστικούς, στους δρόμους!!! Αυτούς τους Συμπολίτες και Ψηφοφόρους του (... ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;?;) θέλει να προστατέψει ο Μη-Αριστερός, Μη-Εγκληματίας, Μη-Πουλημένος στην Εβραιομασονική Τραπεζοφασιστική Μαφία, Όχι «Yes Man» κι άρα ΣΥΜΦΩΝΑ με τη Κόκκινη "ΜΑΥΡΗ" (= εντελώς ψεύτικη) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ αποκαλούμενος "ακροδεξιός", λεβέντης Σερίφης !!! Nα πλύνετε το στόμα σας με σαπούνι για τον πασίγνωστο και σεβαστό στην Αμερική, ηρωϊκό αγωνιστή της ανθρώπινης ελευθερίας κι αξιοπρέπειας, Μαύρο Σερίφη David Clarke, κοπρόσκυλα ερυθροφασίστες, πραγματικοί ρατσιστές φονιάδες των λαών υπέρ των Αφεντικών Τραπεζιτών, που δεν τολμάτε να πείτε ούτε τ’ όνομά του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατά τη διάρκεια των Δεκεμβριανών, η Ελένη Παπαδάκη συνελήφθη στο σπίτι του φίλου και συναδέλφου της ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ Δημήτρη Μυράτ στα Πατήσια (21 Δεκεμβρίου 1944) από άνδρες του ΕΛΑΣ, κατόπιν διαταγής του Καπετάν Ορέστη, του 23χρονου αρχηγού της ΟΠΛΑ της περιοχής. Κατηγορήθηκε για φιλογερμανική στάση κι ως «φιλενάδα του Ράλλη», δηλαδή του κατοχικού πρωθυπουργού Ιωάννη Ράλλη. Φήμες κυκλοφορούσαν, πως παντρεύεται τον Ράλλη. Η πραγματικότητα ήταν ότι, οι οικογένειες Ράλλη και Παπαδάκη συνδέονταν με φιλία από τα προπολεμικά χρόνια κι η Ελένη Παπαδάκη είχε μεσολαβήσει στον Ράλλη για την απελευθέρωση ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ αντιστασιακών, ή Εβραίων καταζητούμενων. Πράγματι, η Παπαδάκη κατόρθωσε με τις διασυνδέσεις της να σώσει πολύ κόσμο ανεξαρτήτως ιδεολογίας, μεταξύ των οποίων τον γιό του γνωστού βιβλιοπώλη Ελευθερουδάκη και τον γιατρό Γιώργο Μουστρούφα, κατοπινό στέλεχος του Υπουργείου Υγείας υπό τον ΔΙΑΣΗΜΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ Πέτρο Κόκκαλη (πατέρα του ΔΙΑΒΟΗΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥ της ΣΤΑΖΙ κι ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΥ του ΕΛΛΗΝ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Σωκράτη) στη Κυβέρνηση του Βουνού. Όμως όλα αυτά ξεχάστηκαν πολύ γρήγορα. Τον Νοέμβριο του 1944, η Παπαδάκη διεγράφει από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), που ελεγχόταν από το ΚΚΕ, για φιλογερμανική στάση.

    Τα μεσάνυχτα άρχισε η ανάκριση της Παπαδάκη από τον καπετάν Ορέστη και τις πρώτες πρωινές ώρες της 22ας Δεκεμβρίου του 1944 καταδικάστηκε σε θάνατο από "έκτακτο στρατοδικείο" του ΕΛΑΣ. Αμέσως μετά μεταφέρθηκε μαζί με άλλους μελλοθανάτους στα διυλιστήρια της ΟΥΛΕΝ στο Γαλάτσι, όπου δολοφονήθηκε με 2 σφαίρες στον αυχένα από τον εκτελεστή (=ΣΦΑΓΕΑ) της ΔΙΑΒΟΗΤΗΣ ΟΠΛΑ Βλάσση Μακαρώνα. Η διαταγή του "ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗ" Ορέστη ήταν να εκτελεστεί (= ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΙ) με τσεκούρι, αλλά ο Μακαρώνας μάλλον τη λυπήθηκε και προτίμησε ένα πιο «ανώδυνο» τρόπο. ΤΟΛΜΟΥΣΕ;? ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΚΑΦΡΟΥΣ ! ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΠΤΩΜΑΤΟΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΚΡΗ ΦΙΛΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ: Αμέσως μετά την εκτέλεση =ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ο Καπετάνιος του Α’ ΣΣ του ΕΛΑΣ Σπύρος Κωτσάκης (Νέστορας) εδώσε εντολή στον ΕΛΑΣίτη λοχαγό και διαμερισματάρχη Νίκο Ανδρικίδη για τον "πολιτικό" έλεγχο της ομάδας του Ορέστη, οι οποίοι αφού συνελήφθησαν παραδέχθηκαν ενώπιον "λαϊκού δικαστηρίου" του ΕΑΜ, πως ενήργησαν κατ’ εντολή των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών. Οι υπαίτιοι της δολοφονίας, όπως ο Καπετάν Ορέστης της ΟΠΛΑ (ΔΗΘΕΝ Εθνικής Πολιτοφυλακής) καταδικάστηκαν σε θάνατο κι εκτελέστηκαν (= ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗΣ - ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ - ΞΥΠΝΗΣΤΕ) δημόσια στην πλατεία Κολιάτσου. Το 1945 ο Νίκος Ανδρικίδης παραπέμφθηκε σε ΝΟΜΙΜΟ κακουργιοδικείο κατηγορούμενος για την εκτέλεση (= ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ) των εκτελεστών της Παπαδάκη και καταδικάστηκε ισόβια. Ο φυσικός αυτουργός της εκτέλεσης Βλάσης Μακαρωνάς δικάστηκε ΝΟΜΙΜΑ (με ΔΙΚΗΓΟΡΟ και ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ μαρτύρων) κι εκτελέστηκε το 1948.

    Η Παπαδάκη παρέμεινε αγνοούμενη για 1 μήνα. Το πτώμα της βρέθηκε στις 26 Ιανουαρίου του 1945, προκαλώντας σοκ στην αθηναϊκή κοινωνία. Η κηδεία ήταν μεγαλοπρεπεστάτη, σύμφωνα με τον Τύπο της εποχής, κι έγινε στις 28 Ιανουαρίου στο Άγιο Γεώργιο Καρύτση, παρουσία πλήθους κόσμου. ( ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ των ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΕΘΝΙΚΟ-ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ;? ) Ο τραγικός θάνατος της Παπαδάκη έθεσε πρόωρα τέρμα σε μια λαμπρή καριέρα και την θρήνησαν ως εθνική απώλεια. Ο Άγγελος Σικελιανός ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑΣ της αφιέρωσε τους στίχους, εν είδει επιγράμματος: ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ... ΛΕΠΙΔΕΣ ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΟΙΗΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ το ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΕ !!!

    Μνήσθητι Κύριε: Για την ώρα που η λεπίδα του φονιά άστραψε
    κι όλος ο θεός της Τραγωδίας εφάνη.
    Μνήσθητι Κύριε: για την ώρα που άξαφνα, κ’ οι εννιά αδελφές εσκύψαν
    να της βάλουνε των αιώνων το στεφάνι.

    Ο επίλογος της δολοφονίας της Ελένης Παπαδάκη γράφτηκε με τη ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΚΗ (σπεκουλαδόρικη) ΔΗΘΕΝ συγγνώμη του Γ.Γ. του ΚΚΕ, Νίκου Ζαχαριάδη (ειδικά απεσταλμένο την Ιντέλιτζενς Σέρβις και την αμερικανική OSS πράκτορα το 1945, τον οποίο ο "πατερούλης" ΣΤΑΛΙΝ, τον ΕΣΤΕΙΛΕ για "ΔΙΑΚΟΠΕΣ στη ΣΙΒΗΡΙΑ")

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΡΙΣΙΜΟΤΑΤΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ, ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ (ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΥΣ;?) ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ: Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, Ή ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΑΜΒΩΝΟΣ (ΤΟΝ "ΦΑΣΙΣΤΑ" ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΧΙΟΥ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΞΥΒΡΙΣΕ ΣΚΑΙΟΤΑΤΑ ΑΥΤΗ ΕΔΩ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ, ΠΩΣ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΌΜΩΣ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΟΠΩΣ Η ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΚ);? ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ, ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΟΙ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ", ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΛΟΙΔΩΡΕΙ ΤΟ (ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ) "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ" (ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟ) ΚΟΜΜΑ!!!
    Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ;? Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΧΟΛΙΩΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ/"ΙΑΒΕΡΙΚΗ" ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ;? ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΑΝ ΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ Θ' ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ, ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ, Ή ΜΙΑ ΣΤΥΓΝΗ ΚΙ ΑΙΣΧΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ/"ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ"!!! ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΕ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΕΙΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΙ ΑΥΣΤΗΡΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ, ΟΣΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ", ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ, ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ/ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΙΚΗ, ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΗ (ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΧΘΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ), ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΣΑΣ ΟΝΕΙΡΩΞΗ!!! ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ 'ΧΤΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΧΘΟ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙΤΕ ΟΤΙ, ΚΑΠΟΤΕ, ΤΟ "ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΡΙΚΟ" ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΤΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ!!! ΚΑΛΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ (ΔΗΛΑΔΗ ΦΙΛΟΛΑΪΚΑ, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ "ΙΣΧΥΡΟΥ" ΗΓΕΤΗ "ΣΩΤΗΡΑ", ΚΕΝΤΡΩΑ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ) ΜΥΑΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Ιερός" πόλεμος (τζιχάντ) της κυβέρνησης κατά της Eκκλησίας: Διώκει ποινικά τον θαρραλέο Μητροπολίτη της Χίου για «ρατσισμό»!
    ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΥΠΕΒΑΛΕ Ο Γ.Γ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΕΡΑΡΧΗ, ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ «ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ», ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΟΡΟΥ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ"
    Μηνυτήρια αναφορά κατά του Μητροπολίτη Χίου, κ. Μάρκου, κατέθεσε ο Γενικός Γραμματέας ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΩΝ Ανθρωπίνων ΨΕΥΤΟ-Δικαιωμάτων, Κωστής Παπαϊωάννου, στην Εισαγγελία κατά του ρατσισμού και στην Εισαγγελία Χίου!
    Αφορμή γι' αυτή την πρωτοφανή εξέλιξη είναι δημοσιεύματα, όπου φέρεται ο Μητροπολίτης να χρησιμοποιεί τη λέξη «λαθρομετανάστες» σε ομιλία του, μ' αποτέλεσμα να κατηγορείται αυτή τη στιγμή, για υποκίνηση μίσους, ενώ ανώνυμοι κύκλοι της Ελλαδικής Εκκλησίας δήλωσαν «Η κυβέρνηση ποινικοποιεί την αντίθετη άποψη και στέλνει στη Δικαιοσύνη όσους δεν συμφωνούν μαζί της για το "προσφυγικό" ζήτημα».
    Οι ίδιοι κύκλοι μιλούν για υπερβολική ευαισθησία που «κρύβει άλλες προθέσεις» κατά του ιεράρχη! Έτσι, σε συνδυασμό με τις δηλώσεις στήριξης από κυβερνητικά στελέχη και, περιέργως, τη δικαστική ανοχή για τις επιθέσεις κατά εκκλησιών, η παραπομπή του Μητροπολίτη Χίου στη Δικαιοσύνη θεωρείται ότι, προσβάλλει πλέον με τρόπο οργανωμένο το "θρησκευτικό συναίσθημα του ελληνικού λαού" και δημιουργεί κλίμα αντικληρικαλισμού. = ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΑΡΘΡΟ 3)! ΕΤΣΙ, ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΙΤΟΙ (ΗΘΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ) ΘΑ ΔΙΚΑΣΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ (ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗΣ ΚΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ "ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΌΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 3 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ "ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ" ΚΙ ΑΡΑ ΧΑΙΡΕΙ ΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΕΠΙΒΟΥΛΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ "ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ": ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ, ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ, ΠΑΠΙΚΟΙ=ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΟΙ).
    Από την άλλη, ο ίδιος ο Μητροπολίτης περιορίστηκε σε γραπτή ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει «Ἐξ ἀ­φορ­μῆς δη­μο­σι­εύ­μα­τος το­πι­κῆς Ἐ­φη­με­ρί­δος, τό ὁ­ποῖ­ο μέ φέρ­νει νά εἶ­πα: "ὅ­τι δέν ὑ­πάρ­χουν πρό­σφυ­γες, ἀλ­λά εἶ­ναι ὅ­λοι λα­θρο­με­τα­νά­στες", θά ἤ­θε­λα νά ἐ­νη­με­ρώ­σω γιά τήν ἀ­κρί­βεια τῆς ἀ­να­φο­ρᾶς μου: Ἐ­τό­νι­σα ὅ­τι, γιά μᾶς οἱ ἄν­θρω­ποι αὐ­τοί εἶ­ναι εἰ­κό­νες τοῦ Θε­οῦ, τούς ὁ­ποί­ους συμ­πο­νοῦ­με καί συμ­πα­ρι­στά­με­θα. Στή συ­νέ­χεια ἔ­κα­να μιά φι­λο­λο­γι­κή ἑρ­μη­νεί­α τῆς λέ­ξε­ως «λα­θρο­με­τα­νά­στης», τήν ὁ­ποί­α δέν πρέ­πει νά ἐ­νο­χο­ποι­οῦ­με, κι ἀ­νέ­φε­ρα καί τό πε­ρι­ε­χό­με­νο τῆς λέ­ξε­ως «πρό­σφυ­γας», σύμφωνα με τό δι­ε­θνές δί­και­ο (Συνθήκη του 1951). Γιά τη θέ­ση μου ἀ­πέ­ναν­τι στό φαι­νό­με­νο αὐ­τό πα­ρα­πέμ­πω:
    α) Σέ ὅ­σα ἀ­νέ­φε­ρα στόν κ. Πρω­θυ­πουρ­γό κα­τά τήν συ­νάν­τη­σή μας στό Μέ­γα­ρο Μα­ξί­μου το Νο­έμ­βριο τοῦ 2015, γιά τά ὁ­ποῖ­α ἔ­δει­ξε τήν ἱ­κα­νο­ποί­η­σή του.
    β) Στό δη­μο­σί­ευ­μα politischios.gr τῆς 27.10.2015 «Ἀ­νοί­γουν τά κε­λιά τῶν ἐκ­κλη­σί­ων γιά τούς πρό­σφυ­γες».
    γ) Στό δη­μο­σί­ευ­μα τῆς imchiou.gr «Δι­α­κο­νί­α τῆς Ἱ­ε­ρᾶς Μη­τρο­πό­λε­ως Χί­ου, Ψα­ρῶν καί Οἰ­νουσ­σῶν γιά τούς πρό­σφυ­γες» (Δε­κέμ­βριος 2015) καί
    δ) Στό δη­μο­σί­ευ­μα τῆς era-aegean.gr "συμ­πα­ρά­στα­ση στό Γ. Κου­τσο­δόν­τη ἀ­πό τό Μη­τρο­πο­λί­τη Χί­ου" (8.6.2016). "Ἡ με­λέ­τη αὐ­τῶν θά δεί­ξει τήν ἀ­λή­θεια τῶν πραγ­μά­των".
    Μόλις, προχθές ο Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος είχε δηλώσει:
    «Οι πολιτικοί μας έχουν κατεβάσει τα παντελόνια και προσκυνούν, έχουν παραδώσει τη χώρα» ήταν ένα από τα ξεσπάσματα οργής κι αγανάκτησης του Μητροπολίτη Μάρκου στο Πυργί. Καλούσε, μάλιστα, και τον λαό να φωνάξει δυνατά την αντίθεση του στους βουλευτές που υπερψήφισαν τη δημιουργία τεμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή