Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Τι συμβαίνει με τις κατοικίες ΕΠΟΠ και Υπαξκων; Ανατρέπεται ή όχι το πρόγραμμα του ΓΕΣ;

ImageΤης ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ
Την υπόσχεση για δημιουργία στρατιωτικών οικημάτων στην Ήπειρο, έδωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην περιοχή. 
Ήταν άραγε μια "προεκλογικού τύπου" υπόσχεση όπως πολλές άλλες που δίνουν συνήθως οι πολιτικοί ή πραγματικά μπορούν να αισιοδοξούν κάποια στελέχη ότι θα βρουν ένα "κεραμίδι" να βάλουν πάνω από το κεφάλι τους ως προσφορά από την υπηρεσία;
Δυστυχώς τα στοιχεία συνηγορούν προς το απαισιόδοξο σενάριο, αν και δεν ποτέ δεν μπορεί κάποιος να αποκλείσει να γίνουν και ...θαύματα.
Ποια είναι αυτά τα στοιχεία;
Κατ' αρχήν το πρόγραμμα Κατασκευής Στρατιωτικών Οικημάτων σε επιλεγμένα σημεία του Ελλαδικού χώρου, το οποίο είχε ανακοινώσει το Γενικό Επιτελείο Στρατού στις 23 Ιουνίου 2016. 

Στην ανακοίνωση ήταν σαφές ότι γίνονται τιτάνιες προσπάθειες ώστε με πενιχρά μέσα να δημιουργηθούν κάποιες υποδομές που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των στελεχών. Η προτεραιότητα έχει δοθεί σε περιοχές που βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, δηλαδή στον Έβρο και τα νησιά. Η Ήπειρος δεν περιλαμβανόταν σε αυτόν τον σχεδιασμό και κατά κάποιον τρόπο οι δηλώσεις του υπουργού αποτέλεσαν έκπληξη, καθώς φαίνεται ότι είναι εκτός προγραμματισμού. 
Δημιουργούνται ερωτηματικά για το εάν θα κοπούν από άλλες περιοχές που έχει εκτιμηθεί ότι οι ανάγκες είναι πιο άμεσες, για να δημιουργηθούν κατά προτεραιότητα χώροι στην Ήπειρο και με ποιο σκεπτικό. 


Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση του ΓΕΣ στις 23 Ιουνίου ανέφερε: 

Ο Στρατός Ξηράς, παρά τις δυσχέρειες και με γνώμονα την με κάθε τρόπο συμπαράσταση στο προσωπικό, το οποίο αποτελεί το σημαντικότερο συστατικό του, υλοποιεί πρόγραμμα Κατασκευής Στρατιωτικών Οικημάτων σε επιλεγμένα σημεία του Ελλαδικού χώρου.

Το Κατασκευαστικό Πρόγραμμα Στρατιωτικών Οικημάτων συντονίζεται, παρακολουθείται και ελέγχεται από τη Διεύθυνση Υποδομής και Προστασίας Περιβάλλοντος του ΓΕΣ.

Πιο Συγκεκριμένα:

- Από την αρχή του 2016 έχουν ολοκληρωθεί και έχουν παραδοθεί στους δικαιούχους:
Στην Ξάνθη, 12 διαμερίσματα στο Στρατόπεδο «ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ».
Στη Νέα Σάντα Κιλκίς, 3 διαμερίσματα.
- Ευρίσκεται στο τελικό στάδιο η κατασκευή 12 διαμερισμάτων στο Λουτράκι στη Σχολή Μηχανικού.
- Αναμένεται, εντός του Ιουλίου:
Στη Θεσσαλονίκη, στο Στρατόπεδο «ΝΤΑΛΙΠΗ», η ολοκλήρωση 8 διαμερισμάτων.
Στην Ορεστιάδα, στο Στρατόπεδο «ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ» η ολοκλήρωση 12 διαμερισμάτων.
Στη Μεγίστη, η ολοκλήρωση 17 οικίσκων.
Στο Λουτράκι, στη Σχολή Μηχανικού 2 διαμερισμάτων, με τη χρήση προκατασκευασμένων στοιχείων.
Στη Λήμνο, στο Στρατόπεδο «ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ» η ολοκλήρωση 3 διαμερισμάτων.
- Αναμένεται, μέχρι το τέλος του έτους:
Στη Χίο, στο Στρατόπεδο «ΑΡΓΕΝΤΗ», η ολοκλήρωση 3 διαμερισμάτων.
- Επιπλέον:
Στο Διδυμότειχο, συνεχίζονται εργασίες ολοκλήρωσης 13 διαμερισμάτων, με εκτιμούμενη ολοκλήρωση το τέλος Αυγούστου.
Στην Αλεξανδρούπολη στο Στρατόπεδο «ΠΑΤΣΟΥΚΑ», αναμένεται μέχρι το τέλος του έτους η παράδοση 26 διαμερισμάτων.
Στο Σουφλί, έχει ήδη υπογραφεί η σύμβαση κατασκευής και επίκειται η έναρξη εργασιών για την κατασκευή 12 διαμερισμάτων.
Στην Ορεστιάδα ευρίσκονται σε εξέλιξη οι προσυμβατικές διαδικασίες για την κατασκευή 12 διαμερισμάτων για τα οποία εξασφαλίσθηκε η χρηματοδότησή.
Στην Κάλυμνο, ολοκληρώθηκε η μελέτη 8 διαμερισμάτων για τα οποία έχει ζητηθεί από το ΥΠΕΘΑ η κατά προτεραιότητα χρηματοδότησή τους.
Στη Μεγίστη, θα υλοποιηθεί μέχρι το τέλος Ιουλίου, η εκπόνηση μελέτης κατασκευής 12 επιπλέον διαμερισμάτων, με στόχο την εξασφάλιση χρηματοδότησης και έναρξη εργασιών από τις αρχές του 2017.
- Τέλος, με την αξιοποίηση λοιπών χρηματοδοτικών εργαλείων, όπως το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες για την ανακατασκευή υφισταμένων ανενεργών κτηρίων, ως ακολούθως:
- 2 στη Θεσσαλονίκη για την δημιουργία – απόδοση 29 διαμερισμάτων, ενώ εξασφαλίσθηκε παράλληλα η επιπλέον χρηματοδότηση κατασκευής 8 νέων διαμερισμάτων.
- 2 στη Λήμνο, για τη δημιουργία – απόδοση 8 διαμερισμάτων αντίστοιχα.

Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, αναγνωρίζοντας τις φιλότιμες προσπάθειες του προσωπικού, το οποίο εκτελεί στο ακέραιο την αποστολή του και ταυτόχρονα προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, θεωρεί υποχρέωση τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ζωής των στελεχών και των οικογενειών τους. Για το λόγο αυτό και θα συνεχίσει να συμπαραστέκεται και να επιζητεί λύσεις στις ανάγκες και τα προβλήματα μέσα στο πλαίσιο των υπαρχουσών δυνατοτήτων.


Τα οικήματα για τους ΕΠΟΠ

Τα οικήματα για την ασθενέστερη οικονομικά κατηγορία στρατιωτικών, αυτή των ΕΠΟΠ, είχαν ενταχθεί σε πρόγραμμα αντισταθμιστικών ωφελημάτων και πιο συγκεκριμένα σε αυτό της προμήθειας των Leopards. Επρεπε να έχουν παραδοθεί ήδη από το 2012 και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αναμένεται τα τελευταία που κατασκευάζονται να παραδοθούν τέλος του χρόνου, ενώ μια πολυκατοικία, αυτή στην Ορεστιάδα δεν θα παραδοθεί ποτέ, καθώς η εταιρεία που είχε αναλάβει την κατασκευή δήλωσε ότι λόγω αλλαγής των δεδομένων η κατασκευή του πλέον κρίνεται ασύμφορη.
Το πρόγραμμα που είχε εξαγγελθεί ως μεγάλη επιτυχία, της τότε πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, δεν συνδέθηκε ποτέ με πιστωτική υποχρέωση, επομένως δεν υπάρχει μοχλός πίεσης για ολοκλήρωση του.

Αντί αυτού με την άσκηση διώξεων για την συγκεκριμένη προμήθεια, πάγωσαν και τα αντισταθμιστικά ωφελήματα, με αποτέλεσμα πολύς κόσμος που του είχαν υποσχεθεί στέγη να αναγκάζεται να πληρώνει μεγάλα ενοίκια για νοικιάσει κατοικία. 
Το πρόγραμμα υπενθυμίζουμε ότι προβλέπει την κατασκευή 6 κτιρίων για διαμονή υπαξιωματικών, κάθε κτίριο περιλαμβάνει 13 διαμερίσματα. 
Για την κατασκευή η εταιρεία επέλεξε ως υποκατασκευαστή την AXON. Μέχρι στιγμής έχουν παραληφθεί και λειτουργούν:
1 κτίριο στην Ξάνθη
1 κτίριο στην Κομοτηνή
Ενώ προβλέπεται μέχρι τέλος Αυγούστου να παραδοθεί ένα κτίριο στο Διδυμότειχο
και μέχρι τέλος του έτους δύο στην Αλεξανδρούπολη
Η υπομονή των ΕΠΟΠ και των υπαξιωματικών έχει εξαντληθεί προ πολλού. Και σίγουρα το ενδεχόμενο να καθυστερήσουν ή να ακυρωθούν και πάλι κάποιες κατασκευές για να προχωρήσουν οικήματα σε άλλες περιοχές, δεν είναι ο,τι καλύτερο μπορεί να τους συμβεί. 

6 σχόλια:

  1. "Ιερός" πόλεμος (τζιχάντ) της κυβέρνησης κατά της Eκκλησίας: Διώκει ποινικά τον θαρραλέο Μητροπολίτη της Χίου για «ρατσισμό»!
    ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΥΠΕΒΑΛΕ Ο Γ.Γ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΕΡΑΡΧΗ, ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ «ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ», ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΟΡΟΥ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ"
    Μηνυτήρια αναφορά κατά του Μητροπολίτη Χίου, κ. Μάρκου, κατέθεσε ο Γενικός Γραμματέας ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΩΝ Ανθρωπίνων ΨΕΥΤΟ-Δικαιωμάτων, Κωστής Παπαϊωάννου, στην Εισαγγελία κατά του ρατσισμού και στην Εισαγγελία Χίου!
    Αφορμή γι' αυτή την πρωτοφανή εξέλιξη είναι δημοσιεύματα, όπου φέρεται ο Μητροπολίτης να χρησιμοποιεί τη λέξη «λαθρομετανάστες» σε ομιλία του, μ' αποτέλεσμα να κατηγορείται αυτή τη στιγμή, για υποκίνηση μίσους, ενώ ανώνυμοι κύκλοι της Ελλαδικής Εκκλησίας δήλωσαν «Η κυβέρνηση ποινικοποιεί την αντίθετη άποψη και στέλνει στη Δικαιοσύνη όσους δεν συμφωνούν μαζί της για το "προσφυγικό" ζήτημα».
    Οι ίδιοι κύκλοι μιλούν για υπερβολική ευαισθησία που «κρύβει άλλες προθέσεις» κατά του ιεράρχη! Έτσι, σε συνδυασμό με τις δηλώσεις στήριξης από κυβερνητικά στελέχη και, περιέργως, τη δικαστική ανοχή για τις επιθέσεις κατά εκκλησιών, η παραπομπή του Μητροπολίτη Χίου στη Δικαιοσύνη θεωρείται ότι, προσβάλλει πλέον με τρόπο οργανωμένο το "θρησκευτικό συναίσθημα του ελληνικού λαού" και δημιουργεί κλίμα αντικληρικαλισμού. = ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΑΡΘΡΟ 3)! ΕΤΣΙ, ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΙΤΟΙ (ΗΘΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ) ΘΑ ΔΙΚΑΣΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ (ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗΣ ΚΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ "ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΌΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 3 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ "ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ" ΚΙ ΑΡΑ ΧΑΙΡΕΙ ΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΕΠΙΒΟΥΛΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ "ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ": ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ, ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ, ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ, ΠΑΠΙΚΟΙ=ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΟΙ).
    Από την άλλη, ο ίδιος ο Μητροπολίτης περιορίστηκε σε γραπτή ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει «Ἐξ ἀ­φορ­μῆς δη­μο­σι­εύ­μα­τος το­πι­κῆς Ἐ­φη­με­ρί­δος, τό ὁ­ποῖ­ο μέ φέρ­νει νά εἶ­πα: "ὅ­τι δέν ὑ­πάρ­χουν πρό­σφυ­γες, ἀλ­λά εἶ­ναι ὅ­λοι λα­θρο­με­τα­νά­στες", θά ἤ­θε­λα νά ἐ­νη­με­ρώ­σω γιά τήν ἀ­κρί­βεια τῆς ἀ­να­φο­ρᾶς μου: Ἐ­τό­νι­σα ὅ­τι, γιά μᾶς οἱ ἄν­θρω­ποι αὐ­τοί εἶ­ναι εἰ­κό­νες τοῦ Θε­οῦ, τούς ὁ­ποί­ους συμ­πο­νοῦ­με καί συμ­πα­ρι­στά­με­θα. Στή συ­νέ­χεια ἔ­κα­να μιά φι­λο­λο­γι­κή ἑρ­μη­νεί­α τῆς λέ­ξε­ως «λα­θρο­με­τα­νά­στης», τήν ὁ­ποί­α δέν πρέ­πει νά ἐ­νο­χο­ποι­οῦ­με, κι ἀ­νέ­φε­ρα καί τό πε­ρι­ε­χό­με­νο τῆς λέ­ξε­ως «πρό­σφυ­γας», σύμφωνα με τό δι­ε­θνές δί­και­ο (Συνθήκη του 1951). Γιά τη θέ­ση μου ἀ­πέ­ναν­τι στό φαι­νό­με­νο αὐ­τό πα­ρα­πέμ­πω:
    α) Σέ ὅ­σα ἀ­νέ­φε­ρα στόν κ. Πρω­θυ­πουρ­γό κα­τά τήν συ­νάν­τη­σή μας στό Μέ­γα­ρο Μα­ξί­μου το Νο­έμ­βριο τοῦ 2015, γιά τά ὁ­ποῖ­α ἔ­δει­ξε τήν ἱ­κα­νο­ποί­η­σή του.
    β) Στό δη­μο­σί­ευ­μα politischios.gr τῆς 27.10.2015 «Ἀ­νοί­γουν τά κε­λιά τῶν ἐκ­κλη­σί­ων γιά τούς πρό­σφυ­γες».
    γ) Στό δη­μο­σί­ευ­μα τῆς imchiou.gr «Δι­α­κο­νί­α τῆς Ἱ­ε­ρᾶς Μη­τρο­πό­λε­ως Χί­ου, Ψα­ρῶν καί Οἰ­νουσ­σῶν γιά τούς πρό­σφυ­γες» (Δε­κέμ­βριος 2015) καί
    δ) Στό δη­μο­σί­ευ­μα τῆς era-aegean.gr "συμ­πα­ρά­στα­ση στό Γ. Κου­τσο­δόν­τη ἀ­πό τό Μη­τρο­πο­λί­τη Χί­ου" (8.6.2016). "Ἡ με­λέ­τη όλων αὐ­τῶν θά δεί­ξει τήν ἀ­λή­θεια τῶν πραγ­μά­των".
    Μόλις, προχθές ο Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος είχε δηλώσει:
    «Οι πολιτικοί μας έχουν κατεβάσει τα παντελόνια και προσκυνούν, έχουν παραδώσει τη χώρα» ήταν ένα από τα ξεσπάσματα οργής κι αγανάκτησης του Μητροπολίτη Μάρκου στο Πυργί. Καλούσε, μάλιστα, και τον λαό να φωνάξει δυνατά την αντίθεση του στους βουλευτές που υπερψήφισαν τη δημιουργία ισλαμικού σουνιτικού τεμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα ο ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΣ των ΝΑΕΛ υπερασπίζει και τους ΝΑΖΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ
      ΕΣΥ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΚΡΙΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
      ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ 8 ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ
      ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΕ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΠΕΙΑΣΕΣ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟ.
      ΣΤΗΜΕΝΕ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΕ ΤΩΝ ΑΝΕΛ…

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20 Αυγούστου 2016 - 11:44 π.μ. - 10:56 π.μ.
      ΚΟΛΗΣΕ Η ΚΑΣΕΤΑ;? ΚΟΙΤΑ ΦΙΛΤΑΤΕ, ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗΣ... ΠΑΛΙ, Ο ΙΔΙΟΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ!!! ΕΥΤΥΧΩΣ, ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΪΖΕΙ (ΚΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ) ΚΙ, ΕΤΣΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΣΑΣ... "ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΙ"!!!

      Ανώνυμος20 Αυγούστου 2016 - 11:01 π.μ.
      ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΕ ΤΩΝ ΑΝΕΛ...

      Ανώνυμος20 Αυγούστου 2016 - 11:39 π.μ.
      ΩΧ, ΤΟ ΚΑΗΜΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΝΘΟΣ ΤΗΣ Μ@Λ@ΚΙ@Σ ΤΟΥ!!! ΟΝΤΩΣ ΚΟΛΗΣΕ Η ΚΑΣΕΤΑ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑ ΤΑ ... ΦΑΡΜΑΚΑ!!! Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, Η ΜΟΝΗ ΔΡΑΣΤΙΚΗ=ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΑ (ΗΛΕΚΤΡΟ)ΣΟΚ!!!

      Διαγραφή
  2. Σύμφωνα με τη Διεθνή Συνθήκη για τους Πρόσφυγες, όσοι προέρχονται από ασφαλή χώρα, όπως η Τουρκία, δεν θεωρούνται πρόσφυγες, αρά παρανόμως εισελθόντες!!! Για να θεωρηθούν πρόσφυγες, πρέπει να καταγραφούν εντός της πρώτης ασφαλούς χώρας εισόδου (Τουρκία) από την Ύπατη Αρμοστεία Προσφύγων του ΟΗΕ !!! Για να εισέλθουν και διαμείνουν προσωρινά σε άλλη χώρα, πρέπει να υπάρχει Διεθνής Συμφωνία της χώρας 2ης υποδοχής με την Ύπατη Αρμοστεία για τους Πρόσφυγες του ΟΗΕ, εγκεκριμένη ομόφωνα κι από τα 15 μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας!!! ΆΡΑ, ΟΣΟΙ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΕΡΟΥΜΕΝΟΙ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑ ΤΟΥ Ο.Η.Ε ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΟΓΕΝΗ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ (ΓΛΩΣΣΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΠΟΣΟΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΩΝ ΚΙ ΑΣΘΕΝΩΝ, ΕΙΔΟΣ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ, ΚΛΠ) ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΜ ΗΜΕΡΙΣΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ, ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΗΣ, ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ, ΚΑΙ, ΚΥΡΙΩΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ "ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ" ("ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ") ΚΙ ΕΝΕΧΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΘΑΛΠΤΟΥΝ ΚΑΘ' ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ!!! ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ) ΑΣΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ (ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ) ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!! ΕΤΣΙ, π.χ. ΟΙ 8 ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΕΧΟΥΝ (ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ) ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΣΥΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ) ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα ο ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΣ των ΝΑΕΛ υπερασπίζει και τους ΝΑΖΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ
      ΕΣΥ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΚΡΙΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
      ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ 8 ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ
      ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΕ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΠΕΙΑΣΕΣ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟ.
      ΣΤΗΜΕΝΕ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΕ ΤΩΝ ΑΝΕΛ…

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20 Αυγούστου 2016 - 11:44 π.μ.

      Ανώνυμος20 Αυγούστου 2016 - 10:56 π.μ.
      ΚΟΛΗΣΕ Η ΚΑΣΕΤΑ;? ΚΟΙΤΑ ΦΙΛΤΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗΣ... ΠΑΛΙ, Ο ΙΔΙΟΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ!!! ΕΥΤΥΧΩΣ, ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑΪΖΕΙ ΚΙ, ΕΤΣΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΣΑΣ... "ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΙ"!!!

      Ανώνυμος20 Αυγούστου 2016 - 11:01 π.μ.
      ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΕ ΤΩΝ ΑΝΕΛ...

      Ανώνυμος20 Αυγούστου 2016 - 11:39 π.μ.
      ΚΑΗΜΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ, ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΝΘΟΣ ΤΗΣ Μ@Λ@ΚΙ@Σ ΣΟΥ!!! ΟΝΤΩΣ ΚΟΛΗΣΕ Η ΚΑΣΕΤΑ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑ ΤΑ ... ΦΑΡΜΑΚΑ!!! Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, Η ΜΟΝΗ ΔΡΑΣΤΙΚΗ=ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΑ (ΗΛΕΚΤΡΟ)ΣΟΚ!!!

      Διαγραφή