Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Ερντογάν σκοτώνει Κούρδους οι Γερμανοί τους κυνηγούν κι αυτοί διαδηλώνουν!

kourdoi_diadilosiΤο καθεστώς Ερντογάν και ο τουρκικό στρατός πανηγυρίζουν,γιατί σ΄ ένα 24ωρο σκότωσαν ή τρυμάτισαν περισότερους από 100 μαχητές του PKK και στη Γερμανία οι αρχές κατέσχεσαν τις σημαίες των χιλιάδων διαδηλωτών που βγήκαν στους δρόμους της Κολωνίας για να διαμαρτυρηθούν για την εξόντωση των Κούρδων.

Χιλιάδες Κούρδοι που ζουν στη Γερμανία,έχοντας στο πλάϊ τους και Γερμανούς πολίτες,διαδήλωσαν κατά της Τουρκίας και του Ερντογάν στους δρόμους της Κολωνίας.Οι αρχές υπολόγισαν ότι οι διαδηλωτές ξεπέρασαν τις 25.000. Οι γερμανικές αρχές δεν επέτρεψαν στους διαδηλωτές να κρατούν σημαίες του PKK,που η ΕΕ έχει χαρακτηρίσει “τρομοκρατική οργάνωση”!
77 νεαροί Κούρδοι κρατούνται από τις γερμανικές αρχές.Συνελλήφθησαν την Παρασκευή επειδή έκαναν καθιστική διααρτυρία.
Η αστυνομία είχε υπό κράτηση 77 άτομα την Παρασκευή στην κοντινή πόλη του Grevenbroich μετά την κουρδική μαθητές αρνήθηκαν να διαλύσει μετά από ένα sit-in. Τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Οι Κούρδοι ήθελαν να οργανώσουν διαμαρτυρία σε γήπεδο της Κολωνίας που χωρά 50.000 κόσμο,αλλά τους το απαγόρευσαν.Μετά από διαπραγματεύσης τους επέτρεψαν να κάνουν τη χθεσινή διαδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου