Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Για ποιους χτυπά η καμπάνα στο ΚΕΝ Άρτας μετά την αποκάλυψη του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για την διαφήμιση της WIND στην Αναφορά;

Κάποιοι πρέπει να νοιώθουν πολύ άβολα πλέον στο ΚΕΝ Άρτας...
Κάποιοι και όχι φυσικά ο ανώριμος Ανθυπολοχαγός που βγήκε την Παρασκευή να πουλήσει τρελίτσα και ανδριλίκι στην Αναφορά, θα πρέπει να περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις που προανήγγειλε το Επιτελείο του ΑΓΕΣ Αντιστράτηγου Τελλιδη.
Το κλίμα που εισπράττουν όλοι από το Πεντάγωνο είναι ότι πλέον το ΓΕΣ κινείται στην κατεύθυνση λήψης σοβαρών μέτρων, ως μια απόδειξη έμπρακτης καταδίκης των απαράδεκτων πρωτόγνωρων γεγονότων που σημειώθηκαν στο ΚΕΝ Άρτας.
Γιατί επιβεβαιώθηκαν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο όλες οι καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, όχι μόνο για τα καψόνια και την κακομεταχείριση των νεοσύλλεκτων αλλά και για την μετατροπή του ΚΕΝ Άρτας σε Παζάρι συγκέντρωσαν Διαφήμισης των προσφορών της συγκεκριμένης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας. 
Όταν συγκέντρωσαν υποχρεωτικά τους εκατοντάδες νεοσύλλεκτους στρατιώτες προκειμένου να τους κάνουν διαφήμιση των προϊόντων πολίτες υπάλληλοι της WIND!
Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν από το ΓΕΣ, το Επιτελείο ερεύνησε το θέμα και διαπίστωσε ότι οι καταγγελίες των νεοσύλλεκτων έχουν βάση! 
Έδωσε εντολή να διαπιστωθεί ποιοι έχουν την ευθύνη και ζήτησε να επιβληθούν τα προβλεπόμενα άμεσα!
Περιμένουμε λοιπόν τις εξελίξεις.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου