Slider

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

Τι θα γίνει με την 35η Μοίρα Καταδρομών στην Κύπρο; Γιατί το ΓΕΣ δεν παρεμβαίνει, γιατί δεν λαμβάνουν μέτρα;

φωτογραφία από εκπαίδευση της 35ης Μοίρας Καταδρομών με ξυλοδαρμούς και φασιστικά άσματα...
 από Μια ακόμη επιστολή καταγγελίας από φαντάρους που υπηρετούν στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στην 35η Μοίρα Καταδρομών έφτασε στην Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων.
Και πάλι θίγονται τα ζητήματα της Διοίκησης της μονάδας και  της συμπεριφοράς των στελεχών, με τους στρατιώτες να τονίζουν ότι "στο στρατόπεδο της 35 μκ στην Κύπρο τα πράγματα έχουν ξεφύγει τελείως"!
Μάλιστα τονίζουν ότι το απαράδεκτο και παράνομο καθεστώς διακρίσεων μεταξύ των φαντάρων, όταν αυτοί χωρίζονται σε "παλιούς-νέους" είναι καθεστώς.
Να διευκρινήσουμε όμως ότι η επιλογή αυτή των διοικήσεων, γιατί για επιλογή πρόκειται, είναι πολύ βολική, καθώς αναθέτουν καθήκοντα εκπαίδευσης στους στρατιώτες παλαιότερων Σειρών Κατάταξης και κάνουν τα στραβά μάτια στις βαναυσότητες που πραγματοποιούν. 
Έτσι λοιπόν, όταν υπάρξουν καταγγελίες, αξιωματικοί και διοίκηση κάνουν τους ανήξερους και επιρρίπτουν την ευθύνη σε κάποιυς θρασύδειλους φουκαράδες στρατιώτες, που κάνουν τον καμπόσο με δοτή εξουσία.
Για αυτό λοιπόν τονίζουν οι συνάδελφοι που τώρα υπηρετούν στην ΕΛΔΥΚ, ότι στην 35η Μοίρα Καταδρομών οι στρατιώτες της Β' και της Γ' ΕΣΣΟ είναι ανενόχλητοι και κάνουν ότι θέλουν!
Το θέμα όμως είναι ότι όλα αυτά είναι γνωστά τόσο στη διοίκηση της 35ης Μοίρας Καταδρομών και την ΕΛΔΥΚ, αλλά και στο ΓΕΣ, αφού πρόσφατα αποκαλύψαμε τι συμβαίνει στην Κύπρο και στο συγκεκριμένο στρατόπεδο.
Γιατί επομένως δεν παρεμβαίνουν; Γιατί δεν λαμβάνουν μέτρα; Δεν γνωρίζουν τη δραματική κατάληξη όλων αυτών; 
Θυμίζουμε την ανακοίνωση μας (Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016)

ΕΛΔΥΚ: ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΚΑΨΟΝΙΑ ΣΤΗΝ 35Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ

  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ  Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ  ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΔΥΚ  ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ  ΓΙΑ ΚΑΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Το πρόβλημα με τα ναρκωτικά είναι γνωστό στο ελληνικό στρατό. Όσο και αν η πολιτική και η στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων βολεύεται να λέει ότι το πρόβλημα των ναρκωτικών είναι εισαγόμενο στις μονάδες, συχνά η πραγματικότητα τους διαψεύδει. Γιατί αποδεικνύει ότι ο στρατωνισμός, η επιβολή πειθαρχίας και η άνευ όρων υποταγή, η ενταντικοποίηση της εκπαίδευσης και των υπηρεσιών, η εθνικιστική προπαγάνδα και ο μιλιταρισμός σπρώχνουν την στρατευμένη νεολαία στην χρήση ναρκωτικών, ως μέσο διαφυγής από τη μαυρίλα της χακί τυραννικής καθημερινότητας.

Δεν είναι τυχαίο ότι το ζήτημα των ναρκωτικών προκύπτει στην 35η Μοίρα Καταδρομών στην Κύπρο. Μια μονάδα γνωστή για την σκληρή εκπαίδευση και τη δράση της φασιστικής ακροδεξιάς. Η Επιστολή Καταγγελίας αποκαλύπτει την ωμή πραγματικότητα πέρα από τους εθνικιστικούς μύθους και τα μιλιταριστικά κλισέ που ακολουθούν την 35η Μοίρα Καταδρομών. Από πότε το ναζιστικό δόγμα της συλλογικής ποινής έγινε καθεστώς στον ελληνικό στρατό; Από πότε το ατομικό παράπτωμα επιφέρει την συλλογική τιμωρία και τυραννία; Και θέτει ζήτημα άμεσης παρέμβασης του ΓΕΣ αλλά και της διοίκησης της ΕΛΔΥΚ.   Ο  διοικητής της Συνταγματάρχης (ΠΖ) Προκόπιος Μαυραγάνης πρέπει να αντιμετωπίσει τα ακραία προβλήματα.     

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ 35 ΜΟΙΡΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ 

Είμαι καταδρομέας στην 35 Μοίρα Καταδρομών στο Σταυροβούνι  (Κύπρο). Με την αλλαγή του νέου Διοικητή γίνετε χαμός. Επειδή κάποιοι στρατιώτες έπαιξαν μπουνιές με τα στελέχη και κάποιους άλλους τους πιάσανε με ναρκωτικά την πληρώνουμε όλοι! Μας κόψανε τις εξόδους δεν μας αφήνουν να πάμε για μπάνιο στην θάλασσα, μας αφήνουν να βγαίνουμε 2 ώρες την ημέρα όταν έχουμε έξοδο και κάθε πρωί μας κάνουν καψόνι. Επίσης τα Σάββατα που είναι μέρα ξεκούρασης για τον στρατιώτη μας σχίζουν στην εκπαίδευση. Κάθε βράδυ ακούω στρατιώτες να κλαίνε στα κρεβάτια τους και όλα αυτά άρχισαν με την αλλαγή του νέου Διοικητή της μοίρας..!!! 

Ελπίζω αυτό το μήνυμα να φθάσει εκεί που πρέπει να φθάσει και να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα αυτό!!!  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου