Slider

Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016

Τι απίστευτα τρομολάγνα και πολεμοκάπηλα ψέματα διασπείρονται για την Άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑΣ

Μιλιταριστικό-Φιλοναζιστικό σαιτ διαδίδει ότι ο Τσίπρας είναι έτοιμος να τηλεφωνήσει στον Ερντογάν για να αποφευχθεί «πολεμικό ατύχημα»!
Καταρχήν, όλοι μα όλοι, είναι υποχρεωμένοι να σεβαστούν τους φαντάρους και το μόνιμο προσωπικό, τις οικογένειες τους που αγωνιούν για αυτούς και τρέμει η καρδιά τους με αυτά που κάποια συγκεκριμένα μέσα παραπληροφόρησης διακινούν.  
Τις τελευταίες ώρες έχουν οργιάσει οι φήμες σχετικά με την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπτα στο Πεντάγωνο. Σύμφωνα με τα δημοσίευματα αναμένονταν στο ΥΠΕΘΑ στις 15.00 το μεσημέρι, για να παρακολουθήσει μαζί με τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο μία φάση της άσκησης ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑΣ 2016 από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων.
Αρχικά είχε προγραμματιστεί οι δυο τους να πετάξουν με ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού και να διανυκτερεύσουν σε φρεγάτα του Στόλου ανοιχτά της Χίου. Τελικά τα σχέδια άλλαξαν και θα πάνε την Παρασκευή στον Έβρο όπου θα παρακολουθήσουν τη τελική φάση της άσκησης.
Αργότερα και εξαιτίας των αλλαγών στο πρόγραμμα του Α.Τσίπρα  δημοσιεύτηκε ότι μία ώρα αργότερα απ΄ ότι είχε προγραμματιστεί, στις 16.00 το απόγευμα θα επισκεφτεί το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων (ΕΘΚΕΠΙΧ).
Όπως λένε οι πληροφορίες εκείνη την ώρα είναι προγραμματισμένο σενάριο για απειλή Renegade. Δηλαδή η είσοδος στο FIR “ύποπτου” αεροσκάφους που δεν ανταποκρίνεται στις οδηγίες από τους πύργους ελέγχου.
Στην συνέχεια, και για λόγους οι οποίοι ούτε μας αφορούν, ούτε και μας ενδιαφέρουν, έγινε γνωστό ότι ο πρωθυπουργός Αλ.Τσίπρας ούτε την άσκηση στην Χίο θα παρακολουθήσει, ούτε την τελική φάση της άσκησης στον Έβρο θα δει, εξαιτίας του βαρύ προγράμματος του.
Αν επομένως αυτά τα γνωρίζουν όλοι οι στρατιωτικοί συντάκτες και όσοι ασχολούνται από διάφορες θέσεις με τις Ένοπλες Δυνάμεις, πως μπορούν κάποιοι να γράφουν αυτά:

«Εκτάκτως μεταβαίνει αυτή την στιγμή στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων (ΕΘΚΕΠΙΧ) ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας.  Η μετακίνησή του επισήμως αποδίδεται στην παρακολούθηση τμήματος της πανεθνικής άσκησης «Παρμενίων 2016» αλλά το γεγονός αυτό δεν έχει συμβεί πάλι στο παρελθόν ο πρωθυπουργός να μεταβαίνει στο ΕΘΚΕΠΙΧ. Άλλωστε την Παρασκευή θα πάει με ελικόπτερο στον Έβρο για να παρακολουθήσει την τελική φάση της άσκησης.
Η αιφνιδιαστική μετάβασή του οφείλεται στο γεγονός ότι θέλει να παρακολουθήσει τις κινήσεις των τουρκικών πλοίων και μαχητικών που σήμερα με ιδιαίτερη ένταση στο Αιγαίο παρενοχλούν τα πλοία του ΠΝ και τα μαχητικά της ΠΑ. Στο Μαξίμου υπάρχει η σκέψη να υπάρξει επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον Ρ.Τ.Ερντογάν προκειμένου να αποσυρθούν οι τουρκικές δυνάμεις που παρενοχλούν τις ελληνικές για να μην υπάρξει περαιτέρω ένταση και συνεπώς κάποιο ατύχημα. Σημειώνεται ότι μόνο χθες σημειώθηκαν 23 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου από επτά τουρκικά μαχητικά  στο βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο.
Ο αρχικός προγραμματισμός για σήμερα ήταν να πετάξουν με ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού μαζί με τον υπουργό, Πάνο Καμμένο, και να διανυκτερεύσουν σε φρεγάτα του Στόλου έξω από το νησί της Χίου. Ωστόσο, πραγματοποιήθηκε αλλαγή του αρχικού σχεδιασμού και θα μεταβούν την Παρασκευή στον Εβρο, έτσι ώστε να παρακολουθήσουν μαζί την τελική φάση της άσκησης. Σημειώνεται ότι λίγες ώρες μετά την επίσημη άρνηση από τον Τούρκο πρόεδρο Ρ.Τ.Ερντογάν της Συνθήκης της Λωζάνης στις 30 Σεπτεμβρίου και την πλήρη αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας επί των νησιών του Αιγαίου, η τουρκική κυβέρνηση έβαλε "φωτιά" στο Αιγαίο με δύο ΝΟΤΑΜ που εξέδωσε και υλοποιεί στην πράξη τώρα αυτή την αμφισβήτηση».

Τα λέμε όλα αυτά για να αποδείξουμε ότι πάνω απ΄ όλα δεν είναι το κέρδος, οικονομικό-πολιτικό ούτε η αύξηση της αναγνωσιμότητας. 
Πάνω από όλα είναι ο άνθρωπος. 
Αλλά αυτό είναι κάτι που πάντα οι εθνικιστές, οι μιλιταριστές και οι φασίστες όχι μόνο το ξεχνούν, αλλά ποτέ δεν το λογάριασαν.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
 ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437   
diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου