Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ΣΤΗ ΧΙΟ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ "ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ"

ΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ! 
Η εθνικιστική Λέσχη Εφέδρων ΛΕΦΕΔ ΧΙΟΥ εκπαιδεύεται  με αντικείμενό «Ασύμμετρες Απειλές», εναντίον των Προσφύγων και του εχθρού λαού...
Μια ακόμη απόδειξη όχι μόνο των κρατικών κατασταλτικών σχεδιασμών αλλά της εμπλοκής επικίνδυνων εθνικιστών-μιλιταριστών στην εφαρμογή των δογμάτων Πολέμου-Καταστολής εναντίον ασύμμετρων απειλών, που στοχοποιούν τον εσωτερικό εχθρό, εργαζόμενο λαό, πρόσφυγες και μετανάστες αποτελεί η ανάρτηση της  ΛΕΦΕΔ ΧΙΟΥ. 
Όπου αποκαλύπτουν την συστηματική τους εκπαίδευση ως στρατιωτικοποιημένος μηχανισμός που έρχεται να συνεργαστεί-συμπληρώσει τη δράση του Στρατού, της ΕΛ.ΑΣ., του Λιμενικού, της FRONTEX και του ΝΑΤΟ στον πόλεμο εναντίον των μεταναστών!
Ένας πόλεμος που παίρνει και τα χαρακτηριστικά Πογκρόμ που οργανώνουν οι ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής-ΕΛ.ΑΣ.-ΕΥΠ-Δήμαρχοι και επιχειρηματίες, ιδιαίτερα της τουριστικής βιομηχανίας. 
Λέσχες Εφέδρων που συχνά δεν αγχώνονται για να κρύψουν  τη φασιστική τους ιδεολογία και τους δεσμούς τους με Νεοναζιστικές Οργανώσεις, προβάλλουν τον Λαϊκισμό και τον Εθνικισμό τους, για να στραφούν εναντίον των μεταναστών και των προσφύγων, σε ένα νησί όπως η Χίος, που η κυβέρνηση έχει μετατρέψει σε απέραντη Φυλακή, όπου κρατά έγκλειστους σε άθλιες συνθήκες, ανθρώπους που έσπρωξε στη προσφυγιά και η συμμετοχή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα.   
Να τι γράφουν: 

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της η ΛΕΦΕΔ ΧΙΟΥ πραγματοποίησε εκπαίδευση 2 ημερών με θέμα – αντικείμενο «Ασύμμετρες Απειλές».
Στο σύγχρονο Θέατρο Επιχειρήσεων οι Ασύμμετρες Απειλές θεωρούνται ως ένας από τους κύριους παράγοντες ισχύος και η αντιμετώπιση τους όσο αυτό είναι δυνατόν αποτελεί βασικό στόχο των Ενόπλων Δυνάμεων – Κυβερνήσεων των διαφόρων κρατών. Κάτω από αυτές τις συνθήκες την Κυριακή 2 Οκτ 2016 πραγματοποιήθηκε το πρώτο μέρος της παραπάνω εκπαίδευσης σε θεωρητικό επίπεδο περιλαμβάνοντας τις ενότητες:
 - Ορισμοί και Στρατιωτική Ορολογία- Μορφές - Μέσα - Αντιμετώπιση - Ρόλος – Αποστολή ομάδος  στην προσπάθεια αποτροπής – αντιμετώπισης μια ασύμμετρης απειλής σε τοπικό επίπεδο.
 Την Κυριακή 16 Οκτ 2016 πραγματοποιήθηκε το δεύτερο μέρος της εκπαίδευσης που περιλάμβανε πρακτική εξάσκηση στην αντιμετώπιση μιας υποτιθεμένης ασύμμετρης απειλής από τμήμα της ΛΕΦΕΔ επιπέδου ομάδας.
 Ο στόχος που επιλέχτηκε ήταν ένας Ζωτικός Χώρος της νήσου, η καταστροφή του οποίου με συνθήκες ασύμμετρων απειλών θα επίφερε καίριο χτύπημα στην ομαλή λειτουργία της κοινωνικής ζωής του τόπου.
 Εξετάστηκαν τα αντικείμενα :
 - Αποστολή Ομάδας- Οργάνωση Ομάδας - Τρόποι Ενεργείας (Αποτροπή απειλής – Φύλαξη στόχου) - Επικοινωνίες - Αποκοπές Δρομολογίων - Δοκιμές Σχεδίων - Έλεγχος εισερχομένων – εξερχομένων από το στόχο - Κανόνες Εμπλοκής με πιθανά σενάρια 
http://lefed-chios.blogspot.gr/
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ακολουθεί και εφαρμόζει την ίδια μνημονιακή και ταξικά κανιβαλική πολιτική που άσκησαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που περιέγραψαν την ανάγκη επιβολής ενός καθεστώτος διαρκούς έκτακτης ανάγκης, ώστε να επιβληθούν τα αντεργατικά και αντικοινωνικά μέτρα. Το σύγχρονο κράτος του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού της εποχής μας εντείνοντας τον ταξικό πόλεμο εντός και εκτός των συνόρων, αφού η καταστολή και ο πόλεμος αλληλοδιαπλέκονται και αλληλοδιαπλέκονται, οργάνωσε και ενσωμάτωσε στο πλαίσιο των δογμάτων κρατικής τρομοκρατίας τις συγκεκριμένες συλλογικότητες των εθνικιστών και μιλιταριστών, που πρόθυμα δήλωσαν Παρών!
Θυμίζουμε το αποκαλύπταμε το 2012 επί κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και σας καλούμε να βρείτε –αν υπάρχουν- τις διαφορές επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Που φυσικά δεν κατάργησε τις Λέσχες Εφέδρων, αλλά αναγνώρισε τον ρόλο και το επικίνδυνο έργο τους:
       ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ  Το ξαναλέμε: οι Ασφαλίτες και Ματατζήδες θα βρεθούν απέναντι στο λαό που δυστυχεί, Πραιτοριανοί του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού. Θα επιτελέσουν το τρομοκρατικό και τραμπούκικο έργο τους αποτελώντας αυτοί τη βασική δύναμη καταστολής των κοινωνικών αγώνων. Δίπλα τους, η κυβέρνηση των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ που φυλλοροεί και απολαμβάνει μόνο την στήριξη των δημοσιοκάφρων του συστήματος, των πλουσίων και της Ε.Ε., σχεδιάζει να παρατάξει, αν χρειαστεί, τον Στρατό ως Δύναμη Καταστολής του εσωτερικού εχθρού, εργαζόμενου λαού που αντιστέκεται στα μέτρα της αιώνιας δουλείας του. Σε συνεννόηση όμως με τις επίσημες αρχές, ανοικτό κατασταλτικό ρόλο σχεδιάζουν να αναλάβουν και οι Ακροδεξιές Πολιτοφυλακές, πρωταγωνιστές μέχρι τώρα σε ρατσιστικά πογκρόμ. Μάλιστα, η κοροιδία των φασιστών, που αυτοπροβάλλονται ως αντιμνημονιακή δύναμη, πλέον είναι δύσκολο να συνεχιστεί. Σε συνέντευξη στο newsbeast.gr ο διοικητής της, Βασίλης Ζαφειρίου, περιγράφει ότι Ομάδες πολιτών-οπλιτών αναλαμβάνουν να διαφυλάξουν τους Έλληνες πολίτες σε περίπτωση χάους και πολέμου: «Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή πάντα εντός του πλαισίου του Νόμου και του Συντάγματος -όντας ένα νόμιμο κίνημα- προσπαθεί να εκπαιδεύσει τους Έλληνες στην αντιμετώπιση καταστάσεων κρίσεων οποιασδήποτε μορφής».
Δε αποτελούν απλώς μια δύναμη καταστολής του κινήματος. Η δράση τους σε γειτονιές όπως στον Άγιο Παντελεήμονα με τα γνωστά ακραία ρατσιστικά και δολοφονικά γεγονότα με πρωταγωνιστές φασίστες της Χρυσής Αυγής και μελών Λεσχών Εφέδρων, μπορεί να αποτελέσει την απαραίτητη προβοκάτσια που θα δώσει τη δυνατότητα στην κυβέρνηση να κάνει χρήση του Στρατού για την αντιμετώπιση «της επικίνδυνης και ανεξέλεγκτης κατάστασης, του χάους δηλαδή που προπαγανδίζουν»! Χαρακτηριστική η απάντηση τους στο ερώτημα «Ποιος θα ορίσει τι σημαίνει χάος και τον χρόνο και το είδος της παρέμβασης; Ουσιαστικά δεν υπάρχει ορισμός του χάους. Εμείς εκπαιδευόμαστε για τις πολύ δύσκολες στιγμές. Τις στιγμές εκείνες που θα έχουν φέρει γενικευμένη κρίση στις γειτονιές της χώρας μας και που θα απειλούνται ελληνικές οικογένειες. Δεν είμαστε ένα κίνημα που θα αντικαταστήσει ούτε την Αστυνομία ούτε τον Στρατό. Είναι αυτονόητο αυτό».
Απλώς, θα συμπληρώσει, θα λέγαμε εμείς. Ποιος ξεχνά ότι οι Λέσχες Εφέδρων, δίδυμο αδελφάκι των Φασιστικών Πολιτοφυλακών, έχουν ανάλογο πολιτικό περιεχόμενο, ρόλο, δράση και ελέγχονται από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ενώ είναι υπόλογες στον ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλο; Το ρατσιστικό, μιλιταριστικό και φασιστικό τους περιεχόμενο δε μπορεί να καμουφλαριστεί από το λαϊκισμό τους, ενώ δύσκολα αποκρύπτεται η ιδεολογική συνάφεια με τη Ναζιστική Χρυσή Αυγή. Εκπαιδεύονται τακτικά, κάθε Κυριακή, σε ορεινά μέρη που μόνο η διοίκηση γνωρίζει. Τα μέλη της ενημερώνονται την ίδια ημέρα. Η εκπαίδευσή τους διαρκεί περίπου έξι ώρες και περιλαμβάνει ασκήσεις σε κτίρια, πρώτες βοήθειες, αυτοάμυνα και θεωρητικό μάθημα ιστορίας.
Εντύπωση προκαλεί η μυστικότητα της δράσης μιας «νόμιμης ομάδας» και οι συνωμοτικοί κανόνες που διέπουν την ύπαρξη τους. Τα ερωτήματα προκύπτουν εύλογα: σε ποιο Σύνταγμα και σε ποια Νομοθεσία προβλέπεται η σύσταση Εθνικιστικών Πολιτοφυλακών; Αφού δεν κάνουν κάτι παράνομο, γιατί κρύβονται; Αν συμβαίνουν όλα αυτά που εξιστορεί ο Αρχηγός τους γιατί ο υπουργός ΠΡΟΠΟ Ν.Δένδιας δε πράττει ότι προβλέπει ο νόμος; Ή μήπως έχουν βάση οι εκτιμήσεις που κάνουν λόγο για συγκοινωνούντα δοχεία ΕΛ.ΑΣ.-ΕΥΠ-Ειδικές Δυνάμεις-Φασιστικές Πολιτοφυλακές; Οι οποίες εξάλλου, με διαφορετικό προσωπείο, αφού παίζουν τον ίδιο ρόλο -Σωματεία Καταδρομών και Λέσχες Εφέδρων- συμμετέχουν στις Στρατιωτικές Παρελάσεις, που οι δυνάμεις καταστολής απαγορεύουν την πρόσβαση στο λαό. Φωνάζοντας μάλιστα εθνικιστικά συνθήματα, παρόμοια με τη βασική συνθηματολογία της Χρυσής Αυγής, μπροστά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας!
Επίσης, προσπαθώντας να πιάσουν το μαύρο νήμα με τους πρωτεργάτες του ελληνικού φασιστικού ρεύματος, αναφέρονται στον Περικλή Γιαννόπουλο. Ας δούμε μερικές από τις απαντήσεις του Αρχηγού τους:
«Ότι περισσεύει από τα έσοδα του κινήματός μας διατίθενται σε τρόφιμα που τα στέλνουμε σε ελληνικές οικογένειες». «Ζητούμε την άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών καθώς κανείς από αυτούς δεν ήρθε εδώ με πρόσκληση του ελληνικού κράτους. Άμεση καταγγελία της συνθήκης "Δουβλίνο 2" και κλείσιμο των συνόρων προς ανατολάς εδαφικά και θαλάσσια». «Η κατάσταση στον Άγιο Παντελεήμονα όπως σε πολλές πλέον γειτονιές της Αθήνας είναι πολύ δύσκολη. Δεν το λέμε εμείς αυτό. Στατιστικά τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει κατακόρυφα η εγκληματικότητα σε αυτές τις γειτονιές, το λένε και το φωνάζουν συνεχώς και οι ίδιοι οι κάτοικοι. Η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό Εθνικιστικό κίνημα. Δεν υπάρχει κάποια συνεργασία ανάμεσα μας. Τη στάση του κάθε κόμματος την κρίνει ο ίδιος ο ελληνικός λαός». Εμείς μόνο ένα μήνυμα θέλουμε να στείλουμε σε όλους, μήνυμα επίκαιρο παρότι είναι γραμμένο το 1907... Φυλάτε τη γη σας και την τιμή της, μόνο με σπαθί. Πάψετε σαπιοδιδάσκαλοι και σαπιορήτορες -αναφοράτζηδες- να εξευτελίζετε τη φυλή. Πάψετε παλιόγριες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το σπαθί. Τα πάντα στη ζωή - η φύσις το λέει- κατακτώνται με το σπαθί. Και έτσι είναι και μόνο έτσι πρέπει να είναι. Λόγια του γίγαντα Περικλή Γιαννόπουλου που είναι οδηγός μας».
Εμείς απαιτούμε να διαλυθούν τώρα όλες οι φασιστικές δολοφονικές συμμορίες. Να διαλυθούν οι Φασιστικές-Εθνικιστικές Πολιτοφυλακές, οι Λέσχες Εφέδρων και τα νέα Τάγματα Εθνοφυλακής, που εντάσσονται οργανικά στο ευρύ πλέγμα των αστυνομικών-στρατιωτικών δομών καταστολής των κοινωνικών αγώνων. Η πολιτική τους καταγγελία πρέπει να συνδυαστεί με την οργανωμένη Αυτοάμυνα του κινήματος. Είναι πτυχή της αναγκαιότητας ανατροπής του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, της ταξικής αστικής πολιτικής και της κυβέρνηση, συνολικά τα εκμεταλλευτικού και καταπιεστικού συστήματος εξουσίας.
 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ 

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
Diktiospartakos.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΔΙΑΛΥΘEI ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, που θεωρεί οτι έχει γνωση και δηκαίωμα κρισης και επιβολής (φασιστικά) επι των πάντων

    ΑπάντησηΔιαγραφή