Slider

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016

Το Στρατιωτικό Κατεστημένο «βγάζει ατμούς από τα αυτιά» γιατί δεν έγιναν παρελάσεις μετά από τις ορκωμοσίες των Φαντάρων

Όποιος έχει κάνει φαντάρος, όποιος έχει μοιραστεί έστω και για λίγα λεπτά τις εμπειρίες των στρατευμένων από το πέρασμα τους στα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων, δε μπορεί παρά να γυρίσει την πλάτη στην προκλητική παρέμβαση του Υποστρατήγου ε.α Λάμπρου Τζούμη, εκπροσώπου του στρατιωτικού κατεστημένου που θίχτηκε γιατί την Παρασκευή 30/9/2016 στις ορκωμοσίες της Σειράς Κατάταξης Ε’ ΕΣΣΟ, δεν έγινα παρελάσεις.
Γιατί φυσικά όλοι γνωρίζουν τι σημαίνει παρέλαση στα ΚΕΝ: ατελείωτες ώρες προετοιμασιών, βασανιστικά πήγαινε έλα κάτω από τον ήλιο, με φασιστικά παραγγέλματα και κραυγές βαθμοφόρων, λιποθυμίες συναδέλφων.
Και όλα αυτά για τις γνωστές εθνικιστικές-μιλιταριστικές επιδείξεις, για τα στηθούν και να κορδωθούν για μια ακόμη φορά   υπουργοί και βουλευτάδες, στρατιωτικοί και παπάδες απέναντι στους πολίτες, επιδεικνύοντας τα έργα τους, δηλαδή πως μας άρπαξαν από την ειρηνική καθημερινότητα μας με τον απάνθρωπο και απαράδεκτο θεσμό της Υποχρεωτικής Στράτευσης για να μας κάνουν Πολεμιστές-Αναλώσιμους για τα συμφέροντα τους και Δωρεάν Εργατικό Δυναμικό!
Ε λοιπόν, ατμούς από τα αυτιά βγάζει ο Υποστρατήγος ε.α Λάμπρος Τζούμης γιατί την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016 που διεξήχθη η καθιερωμένη ορκωμοσία σε κανένα κέντρο εκπαιδεύσεως συμπεριλαμβανομένου σε αυτό που παρευρέθηκε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος δεν πραγματοποιήθηκε παρέλαση.
Επίσης ο Απόστρατος Υποστράτηγος δεν κρύβει τον πραγματικό του φόβο.
Ποιος είναι αυτός;
Μήπως καταργηθούν οι μαθητικές παρελάσεις!
Και βρίσκει την ευκαιρία να εκθέσει τις εθνικιστικές και μιλιταριστικές αντιλήψεις του:
«Οι παρελάσεις είτε πραγματοποιούνται σε εκδηλώσεις όπως αυτή της ορκωμοσίας των Ν/Σ οπλιτών ή στις εθνικές γιορτές εμφυσούν υπερηφάνεια και προκαλούν συγκίνηση, που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη στις μέρες μας.  Η υπενθύμιση της ιστορίας και η απόδοση της οφειλόμενης τιμής σ΄ αυτούς που αγωνίστηκαν για την ελευθερία της πατρίδας μας αποτελεί ιστορική εθνική επιταγή. Ειδικότερα οι στρατιωτικές παρελάσεις παρουσιάζουν την πειθαρχία του στρατού και το συμβολισμό της ένταξης στο σύνολο όπως αυτή αποτυπώνεται στην ομοιομορφία, στη συμμετρία και στο συντονισμό της κίνησης».
Ο λάβρων Υποστράτηγος όμως αποδεικνύει την επιλεκτικότητα των ευαισθησιών και των «εθνικών του προταγμάτων».
Γιατί ο  Υποστρατήγος ε.α Λάμπρος Τζούμης δε βρήκε να πει μια λέξη για τα όσα αντιμετώπισαν οι νεοσύλλεκτοι στα ΚΕΝ, για την κλοπή των λιγοστών χρημάτων τους από τους φωτογράφους και την καταβολή χρημάτων για είδη ένδυσης, για την έλλειψη καθαριστικών και μέσων υγιεινής που αναγκάστηκαν να κουβαλήσουν οι μανάδες, για τα άχρηστα και πεπαλαιωμένα ΚΕΝ οι σοβάδες των οποίων πέφτουν στα κεφάλια μας και κινδυνεύουμε να μας σκοτώσουν, αλλά λειτουργούν μόνο και μόνο για να συντηρούνται τοπικά οικονομικά συμφέροντα.
Γιατί ο Υποστρατήγος ε.α Λάμπρος Τζούμης δε βρήκε να πει μια λέξη για την αντιμετώπιση του συνόλου του προσωπικού ως Αναλώσιμου, για τα συνεχή ατυχήματα κατά τη διάρκεια πανάκριβων σε χρήμα και αίμα Ασκήσεων με πραγματικά πυρά, συχνά θανατηφόρων, για τις συνεκπαιδεύσεις με το κράτος Τρομοκράτη Ισραήλ και τους φονιάδες Αμερικανούς “Seals” με αντικείμενο αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις, από έναν στρατό που αναλαμβάνει αστυνομικά καθήκοντα!
Τέλος, για όλους αυτούς που μιλούν για την Ιστορία του λαού μας, τους λέμε ότι είναι εθνικιστές και Υποκριτές.
Γιατί μέχρι τώρα και ας είναι ενήμεροι, δεν έχει βγει ούτε ένας –ούτε ένας- Απόστρατος Στρατιωτικός να καταδικάσει το  άρθρο σε έντυπο της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Αεροπορίας που υιοθετεί την προπαγάνδα των γερμανικών αρχών κατοχής για τα Αντίποινα των ναζί κατακτητών στην κατοχή!  
Δε θα μας διδάξει Ιστορία λοιπόν ο Υποστρατήγος ε.α Λάμπρος Τζούμης, ούτε θα μας νουθετήσει το πώς θα τιμήσουμε τους αγώνες του λαού μας.
Η εθνικοφροσύνη πάντα συνεργάστηκε με τον κατακτητή, ήταν συμμέτοχή και συνένοχη στα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα, από την Κορέα μέχρι το Αφγανιστάν και την Λιβύη.
Εμείς την ιστορική προσφορά του λαού μας την Τιμούμε με αγώνες εναντίον του Πολέμου, του Εθνικισμού και του Φασισμού, εναντίον των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε., εναντίον των Μνημονίων και της αστικής πολιτικής που στηρίζει το Στρατιωτικό Κατεστημένο.
Εκεί όλοι αυτοί ξέρουν και βαρούν Προσοχή…    
Αλλά βλέπεις σε κάθε εποχή υπήρχαν Παπαδόπουλοι και Τσολάκογλου...

Αλλά υπήρχαν επίσης Κακαράδες και Βέλοι...

Γιατί μόνο με αυτούς, μόνο έτσι Ανατρέπεται ο Ολοκληρωτισμός.

 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ. Επικ. 6932955437

Diktiospartakos.blogspot.com   
ΔΙΒΑΣΤΕ

Στρατιωτικοί ξεπλένουν τα Ναζιστικά εγκλήματα των Γερμανών στη Μάχη της Κρήτης και στην Κατοχή!

1 σχόλιο:

  1. MΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΠΝΟΥΣ...ΟΥΡΑΝΟΜΗΚΗΣ Η ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΗ...ΑΛΛΑ ΕΚ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΚΟΡΑΚΟΣ ΚΡΑ ΕΞΕΛΕΥΣΕΤΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή