Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Δραματικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και άρον άρον ταξίδι του ΑΓΕΕΘΑ Αποστολάκη στις ΗΠΑ για να συμμετάσχει σε Σύνοδο!

Ξαφνικό ταξίδι στις ΗΠΑ προέκυψε στον ΑΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχο Αποστολάκη, ο οποίος καλέστηκε εσπευσμένα να συμμετάσχει σε σχετική σύνοδο: 
"Από 15 έως 18 Οκτωβρίου 2016, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, θα μεταβεί στην Ουάσινγκτον-ΗΠΑ, μετά από πρόσκληση του Αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ-Chairman of the Joint Chiefs of Staff, General Joseph F. Dunford US Marine Corps, προκειμένου να συμμετάσχει σε σύνοδο, σε επίπεδο Αρχηγών ΓΕΕΘΑ, με αντικείμενο ”Counter Violent Extremist Organizations”.

Σκοπός της εν λόγω συνόδου, στην οποία έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ από πολλά κράτη παγκοσμίως, είναι η επίτευξη συναντίληψης, ως προς τις σύγχρονες μορφές απειλών και προκλήσεων ασφαλείας, διασυνοριακής φύσης, καθώς και η διαμόρφωση τρόπων αντιμετώπισης αυτών".

Και όλα αυτά συμβαίνουν σε μια περίοδο που οι ενδοιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί οξύνονται, οι λαοί βουλιάζουν στο αίμα των βάρβαρων πολέμων τους και εξωθούνται σε προσφυγιά, για το μοίρασμα και το ξαναμοίρασμα της περιοχής, ενώ η ελληνική κυβέρνηση δηλώνει παρόν, συμμετέχοντας και συναινώντας στα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα που να διεκδικήσει μερίδιο από την λεία.  
Με συγκεκριμένες δημόσιες τοποθετήσεις του το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έχει αποκαλύψει όλα αυτά:
Σύνοδος ΝΑΤΟ στην Νάπολη: όξυνση με Ρωσία, οι λαοί στο στόχαστρο - Κομβικός ο ρόλος της Ελλάδας

http://diktiospartakos.blogspot.gr/2016/10/saceur.html
Καλούμε τους συναδέλφους Φαντάρους σε Μαζική Συμμετοχή στην Αντιπολεμική, Αντιιμπεριαλιστική, Αντιφασιστική Πορεία Αλληλεγγύης στους Πρόσφυγες την Πέμπτη 20/10/2016  με συγκέντρωση στις 6 μμ στα Προπύλαια και πορεία στη Βουλή, τα γραφεία της Ε.Ε. και την Πρεσβεία των ΗΠΑ.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ           
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου