Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Μόνο το Pronews.gr δε γράφει ότι ο εγκληματίας αστυνομικός είναι Χρυσαυγίτης!

ΛΑΘΟΣ. ΑΒΛΕΨΙΑ. ΕΛΛΙΠΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ PRONEWS.GR
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΛΟΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ
Δεν κρατά αυτή την στάση το pronews.gr γιατί συστηματικά προβάλλει τις αηδιαστικές θέσεις και τις επαίσχυντες δράσεις των ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής... 
Οι αντιλήψεις των οποίων βεβαίως για τους μετανάστες και τις σχέσεις με τους γειτονικούς λαούς, τον πόλεμο και τους εξοπλισμούς είναι ΚΟΙΝΕΣ! 
ΟΧΙ ΠΟΤΕ...  
Ενημερώνουμε λοιπόν το PRONEWS.GR:
O χρυσαυγίτης και πολιτευτής του ναζιστικού μορφώματος φέρετε να ενοχλούσε με σεξουαλικά υπονοούμενα τις κοπέλες που σύχναζαν στο γυμναστήριο όπου αθλούταν κι ο ίδιος και η αντίδραση του σε παρατήρηση που δέχτηκε από τον ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου ήταν να τον δολοφονήσει με τρεις σφαίρες.
Σήμερα το μεσημέρι ο δολοφόνος χρυσαυγίτης παραδόθηκε και ανακρίνεται στο Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών. Τα δημοσιεύματα για το ποιον του δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία για τις πολιτικές αντιλήψεις και την ιδιοσυγκρασία που κουβαλάει. Και μόνο που ονειρευόταν και δραστηριοποιούταν για να ξαναζωντανέψει τα δωσιλογικά εγκληματικά Τάγματα Ασφαλείας, ήταν επόμενο ότι θα έχει ροπή προς το έγκλημα.  

Διαβάστε ένα δείγμα πραγματικά ανεξάρτητης δημοσιογραφίας: 
ΑΝΑΖΗΤΕΊΤΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΩΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΟΠΤΟΣ


Συνταξιούχος αστυνομικός είναι ο δράστης του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα στη συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου- σε απόσταση αναπνοής από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Ο συνταξιούχος αστυνομικός, που έχει συλληφθεί, όπως και άλλα δύο άτομα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τσακώθηκε άγρια με έναν ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στην περιοχή. Κάποια στιγμή, στη διάρκεια της καυγά, έφυγε από το σημείο, πήγε στο σπίτι του που είναι πολύ κοντά, πήρε ένα όπλο και πυροβόλησε εναντίον του άνδρα με τον οποίο τσακωνόταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες των κατοίκων της περιοχής, ο ιδιόρρυθμος αυτός άνθρωπος, ενοχλούσε επανειλημμένα τις κοπέλες που σύχναζαν στο γυμναστήριο, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να του κάνει ουκ ολίγες φορές παρατηρήσεις. Σήμερα με αφορμή μια ακόμα παρατήρηση η κατάσταση ξέφυγε πολύ. 

Από την ανταλλαγή πυροβολισμών ο άντρας έπεσε νεκρός στο πεζοδρόμιο.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ενώ έχουν γίνει τρεις προσαγωγές από την Αστυνομία. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έπεσαν τρεις πυροβολισμοί. 

Πάντως οι απόψεις σχετικά με την αιτία που οδήγησε στο φονικό διίστανται.. Άλλοι λένε πως ο δράστης παρενοχλούσε συνεχώς τις κοπέλες του γυμναστηρίου, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης του, να αναγκαστεί να του κάνει παρατηρήσεις. 

Κάτοικοι τις περιοχής επικαλούνται και ένα δεύτερο περιστατικό ως αιτία του καυγά. Ο ιδιοκτήτης εγκατέστησε κάμερες στο διαμέρισμά του, που ήταν γειτονικό με του δράστη, κάτι που φαίνεται πως ενόχλησε τον 63χρονο και τον οδήγησε στο να του ζητήσει το λόγο.

Στις παρακάτω μαρτυρίες,ένας αυτόπτης μάρτυρας, δηλώνει ότι ο δράστης, μετά το φονικό, δεν έδειχνε ίχνος άγχους, καθώς πέρασε από μπροστά του και τον χαιρέτισε σαν να μη συνέβαινε τίποτα.
http://www.pronews.gr
ANΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου