Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Γιατί η 34η Μ/Κ Ταξιαρχία ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ και δεν εφαρμόζει τις διαταγές για απαλλαγή μετά από 24ωρη υπηρεσία;

Τελικά, για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται η σοφία του λαού που εύστοχα τονίζει ότι «το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι».
Και αυτό πραγματικά συμβαίνει στην 34η Μ/Κ Ταξιαρχία, όπου η διοίκηση όχι μόνο δεν σέβεται και δεν εφαρμόζει τις διαταγές του ΓΕΣ, αλλά κυρίως υπάρχουν αξιωματικοί που δεν σέβονται τους συναδέλφους τους, καθώς το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καριέρα τους.
Απλά πράγματα και εξίσου άθλιες συμπεριφορές.
Στην επιστολή καταγγελίας του μόνιμου προσωπικού από την 34η Μ/Κ Ταξιαρχία διαβάζουμε:
Στις μονάδες της 34ης Μ/Κ Ταξιαρχίας τα πράγματα είναι χειρότερα σε σχέση με τις υπόλοιπες που οι συνα΄δελφοι μας αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα, ειδικά στα 2 Μ/Κ τάγματα.
Το προσωπικό δεν παίρνει άδειες.
Το προεδρικό διάταγμα περί απαλλαγής μετά από 24ωρη υπηρεσία δεν εφαρμόζεται αυθαίρετα, με το έτσι θέλω των διοικητών που συστηματικά αυθαιρετούν και παραβιάζουν τα δικαιώματα μας.
Μέριμνα προσωπικού δεν υπάρχει. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καριέρα τους, για την οποία θα κάνουν τα πάντα, αδιαφορώντας με την καταπόνηση του προσωπικού, ψυχική και σωματική.
Πατάνε επί πτωμάτων.
Ποιος είναι αρμόδιος να ελέγξει γιατί δεν εφαρμόζονται οι διαταγές περί αδειών, απαλλαγών και μέριμνας προσωπικού;
Με ποιο δικαίωμα, κάθε διοικητής αρνείται την εκτέλεση τους;
Γνωρίζει άραγε ο κ. Α/ΓΕΣ Τελλίδης και ο υπουργός Πάνος Καμμένος όλα αυτά που γίνονται και ότι το προσωπικό των μονάδων είναι ανυπεράσπιστο απέναντι στις βλέψεις και τους στόχους καριερίστικης εξέλιξης του κάθε διοικητή, Ανώτερου και Ανώτατου Αξιωματικού που δεν υπολογίζει το προσωπικό και κανένα από τους υφισταμένους του;
Σε καθημερινά παράπονα στους λοχαγούς η ευθύνη ρίχνεται στο διοικητή.
Η ευθύνη από το διοικητή ρίχνεται στους λοχαγούς και το πινγκ πονγκ ευθυνών,  με μπαλάκι το προσωπικό, καλά κρατεί.
Για άδειες ούτε γίνεται λόγος και μάλιστα έχει δοθεί εντολή από το διοικητή να φιμώνονται τέτοια αιτήματα του προσωπικού με απειλές και εκβιασμούς.
Υπάρχει άραγε κάποιος να πάρει θέση και να ελέγξει όλους αυτούς που νομίζουν ότι διοικούν δούλους;
Ελπίζουμε, τόσο ο κ. υπουργός, όσο και ο κ. Α/ΓΕΣ, να πάρει θέση σε όλα αυτά, γιατί το προσωπικό έχει φτάσει στα όρια του.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 
Diktiospartakos.blogspot.com

diktiospartakos@hotmail.com

3 σχόλια:

  1. ΜΗΠΩΣ, ΛΕΩ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΕΠΑΝΔΡΩΣΗ / ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ, ΟΠΩΣ κι ΟΛΕΣ οι ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΡΟΚΑΛΥΨΕΩΣ, το ΠΟΛΥ 20 τις Εκατό ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ (μαζί με Αδειούχους, Αποσπάσεις, Νοσοκομεία, κλπ κλπ 35 - 50 τις Εκατό) ;? Πες μου, τί δεν καταλαβαίνεις !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΣΥΜΒΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΑΥΤΟ!!!! ΚΑΙ ΣΤΗ Δ΄ΕΆΝ ( ΛΑΓΟΣ ΕΒΡΟΥ ) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΩΝΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ!!!!

      Διαγραφή
  2. Εδω σε στο 501 Μ/Κ ταγμα της 34 Ταξιαρχιας οφείλονται 15-16 απαλλαγες. Για άδειες ούτε λόγος.
    Απαλλαγές που προβλέπονται δεν δίνονται. Που είναι τα αρμόδια γραφεια προσωπικου να κανουν ελεγχο των ¨ετσι θέλω ¨διοικητών? Αλήθεια αυτοι οι ανθρωποι ορκιστηκαν πίστη στο σύνταγμα και τα ψηφίσματα του κράτους και δεν τα εφαροζουν? Μεσα στο μήνα αν δε συμορφοθει ο διοικητης ενα καλο πρωι απροειδοπειητα ενας δικηγόροςθα παει στο γραφείο του διοικητη να του ζητήσει εξηγήσεις....δεν παίρνουν απο λόγια αυτοί οι αξιωματικοι της καριερας και μόνο. Οι υπόλοιποι αξιωματικοι και λοχαγοι φοβουνται τη σκια του διοικητη και φιμωνουν ολα τα αιτήματα των στελεχων χωρις καμια ντροπη. Δυστυχως αυτοί οι ανθρωποι εδωσαν όρκο για υπακοη και εφαρμογη των ψηφισμάτων . Ελεος ρε παιδια. Ο κ. Α/ΓΕΣ και ο κ. Καμμένος πρέπει να παρεμβουν να δωσουν μια λύση να εφαρμόζονται οι διαταγες και το προεδρικό διάταγμα. Ο ταξίαρχος της Ταξιαρχίας τι εχει να μας πει? Η επόμενη κίνηση θα είναι ο δικηγόρος στο γραφείο του διοικητη να το ξερουν δεν υπάρχει αλλη υπομονή πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή