Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ: Ο ΥΕΘΑ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΤΩΝ 8,7 ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ MONO ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ!


Ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος είναι συγκυβέρνηση σε μια άλλη χώρα, ηγείται ενός άλλου στρατού...
Ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος δεν ψηφίζει Μνημόνια που θα καταργούσε, δεν πετσοκόβει εκ νέου μισθούς-συντάξεις-κοινωνικά επιδόματα τα οποία θα αποκαταστούσε... 
Όλα αυτά συμβαίνουν όμως εις βάρος του λαού μας που για μια ακόμη φορά ζει την Αθλιότητα των προεκλογικών υποσχέσεων και παροχών.
Όχι σε όλους.
Μόνο στους στρατιωτικούς...
Σε αυτούς μόνο από όλους τους Δημόσιους Υπαλλήλους επιχειρεί να δώσει προεκλογικά το Δώρο των Χριστουγέννων ενώ καταργεί το αντίστοιχο δώρο των φαντάρων 8,7 ευρώ γιατί λέει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οι Στρατιώτες είναι Δημόσιοι Υπάλληλοι!
Βλέπεις το ακροδεξιό κόμμα των ΑΝΕΛ που κινείται δημοσκοπικά στο 2% επιχειρεί να διασωθεί και να μπει στη Βουλή εξαγοράζοντας τους ψήφους των στρατιωτικών.
Για αυτό υπόσχεται τώρα, μόνο σε αυτούς, ότι θα τους δώσει "Δώρο Χριστουγέννων" και επίδομα παραμεθορίου...
Σε μια άκρως συμβολική κίνηση, πραγματικό απαύγασμα Υποκρισίας και Αδιαφορίας για τους φαντάρους, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας παραχώρησε συνέντευξη στο Onalert.gr, μέσα από έναν θάλαμο οπλιτών όπου διανυκτέρευσε στο φυλάκιο Γέφυρας Κήπων και αποκάλυψε ότι έχει ήδη υπογραφεί η καταβολή του επιδόματος παραμεθορίου και σε λίγες ημέρες θα εμφανιστεί στους λογαριασμούς των στελεχών.
Άφησε επίσης να εννοηθεί ότι ετοιμάζει και κάποια άλλη κίνηση που θα ικανοποιήσει τα στελέχη την περίοδο των Χριστουγέννων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στρατός Ξηράς έχει ξεκινήσει διαδικασία επικαιροποίησης των στοιχείων για όλα τα στελέχη του, τα οποία αναμένεται να λάβουν κάποια αποζημίωση ως "δώρο Χριστουγέννων". 
Η ασυδοσία και η περιφρόνηση των φαντάρων είναι απροκάλυπτη. 
Γιατί την ίδια περίοδο που ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, συνεχίζοντας φυσικά την οικονομική πολιτική περικοπών των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Μνημονίων και επαναλαμβάνοντας τα ίδια αισχρά επικοινωνιακά προεκλογικά κόλπα, υπόσχεται Δώρο Χριστουγέννων στους στρατιωτικούς. 
Ο Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής του υπουργείου Οικονομικών Φραγκίσκος Κουτεντάκης κόβει το δώρο των φαντάρων. 
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το Γενικό Λογιστήριο, οι στρατεύσιμοι πρέπει να θεωρούνται δημόσιοι υπάλληλοι. Συνεπώς, επειδή τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα έχουν κοπεί για αυτούς, πρέπει να κοπούν και για τους φαντάρους.
Ουσιαστικά ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος λειτουργεί με όρους Κοινωνικού Αυτοματισμού! Θυμίζουμε ότι πρόσφατα απαγόρευσε στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που διδάσκουν στην παραμεθόριο να σιτίζονται στις Λέσχες Αξιωματικών. Πρόβαλε ως λόγο τις αυξημένες ανάγκες των στρατιωτικών, των οικογενειών τους και των απόστρατων. 
Αυτό που ξέχασε να πεις είναι ότι οι Λέσχες Αξιωματικών "άνοιξαν" προσωρινά στους εκπαιδευτικούς, ώστε το φθηνότερο γεύμα να αντισταθμίσει κάπως τις τεράστιες περικοπές στις αμοιβές τους λόγω των Μνημονίων που ψήφισε ο Π.Καμμένος και η συγκυβέρνηση. 
Μετά και όταν τα φώτα της δημοσιότητας απομακρύνθηκαν, τους πέταξε έξω από τις Λέσχες...



Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Καμμένου στο Onalert.gr είναι η ακόλουθη: 

Επίσης, ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος προπαγανδίζει ότι το Επίδομα παραμεθορίου έχει υπογραφεί για όλους τους στρατιωτικούς. Του Έβρου έχει δοθεί ήδη.
Αυτό που ξεχνά να πει ο Υπουργός Άμυνας είναι ότι το επίδομα παραμεθορίου δίνεται όποτε γίνονται εκλογές!
Τέλος, θα προτείναμε στο ΥΕΘΑ Π.Καμμένο να ρωτήσει τους φαντάρους που τους διέταξαν να ξελαρυγκιάζονται,  χαιρετώντας τον, πως θα ταξιδεύσουν στις γιορτές.
Που θα βρουν τα 150-200 ευρώ που απαιτούνται για να καλύψουν το κόστος μετακίνησης καθώς ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος δίνει μόνο μία (1) καταστάσεις επιβίβασης όπως και οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Οι Υπουργοί Άμυνας της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που κατήγγειλαν τους αντίστοιχους ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλο-Δαβάκη-Παναγιωτόπουλο που έκοψαν τις άλλες δύο (2) καταστάσεις επιβίβασης οι οποίες αντιστοιχούσαν στις τρεις (3) άδειες της παραμεθορίου και έταζαν να αποκαταστήσουν την τεράστια αδικία στους στρατευμένους, τι έχουν να μας πουν;

Γιατί το μόνο που μας λένε οι Υπουργοί Άμυνας είναι "τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, τα εθνικιστικά..."

Α και ότι θα θυσιαστούμε για τα συμφέροντα τους...

Εμείς καλούμε τους φαντάρους να βγουν Παραπονούμενοι και να δηλώσουν την Αδυναμία τους να ταξιδεύσουν στα γκρουπάκια των αδειών.

Να απαιτήσουν την κάλυψη του κόστους μετακίνησης από τον ίδιο τον Στρατό και το Υπουργείο Άμυνας, όπως είναι υποχρεωμένοι. 

Αυτοί μας έφεραν στον Στρατό Υποχρεωτικά, αυτοί πρέπει να αναλάβουν το κόστος της Υποχρεωτικής Στράτευσης.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου