Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Το χειρότερο έγκλημα, η μεγαλύτερη δειλία, είναι να απειλείς το γονιό με την τύχη του παιδιού του

Γράφει ο mitsos175 

Μετά τον Μητσοτάκη, ας δώσω κι εγώ συγχαρητήρια στους μπάτσους και φυσικά στον Πρωθυπουργό. "Μπράβο σας", κατεβήκατε όλα τα σκαλοπάτιαΦτάσατε επιτέλους τους μισθοφόρους του ISIS. Αυτοί παίρνουν ομήρους παιδιά στην εποχή μας.
Παλαιοτέρα, το Μεσαίωνα, ήταν πολύ συνηθισμένο, να καρτούν μέλη οικογενειών των αντιπάλων εκβιάζοντας. 
Όπως ήταν σύνηθες το κάψιμο αθώων, οι δίκες ζώων, η δεισιδαιμονία κλπ, όλα αυτά που έδωσαν το χαρακτηρισμό "σκοτεινοί χρόνοι". 
Απ' ότι φαίνεται η εποχή αυτή θα αναβιώσει σε όλη της αθλιότητα. 
Όχι μόνο στην Εργασία, Μεσαίωνας παντού!
Όμηρος: Ο αιχμάλωτος που απειλείται η Ζωή του και που στερείται την Ελευθερία, ώστε να γίνουν αποδεκτά κάποια αιτήματα από πλευράς των δεσμωτών. Όταν μάλιστα πρόκειται για ένα εξάχρονο παιδί, η πίεση γίνεται ακόμα μεγαλύτερη. Αφού έπεσε στα νύχια της νέας Ιεράς Εξέτασης, η "αιρετική" Πόλα Ρούπα, θα υποστεί τα μαρτύρια που προβλέπονται από τα κανάλια. Για τη σωτηρία της Ακροαματικότητας. Τι κι αν το χειρότερο έγκλημα, η μεγαλύτερη δειλία, είναι να απειλείς το γονιό με την τύχη του παιδιού του; 
Είναι τόσο "γενναία" η στάση του Κράτους, που μου έρχεται εμετός. Πάλι "τα θερμά μου συγχαρητήρια". Λίγο ακόμα θέλετε, τόσο δα, για να φτάσετε τον Ηρώδη. Κι αυτός κυβέρνηση ήταν, εξουσία. Μαριονέτα, όπως οι σύγχρονοι δοσίλογοι. Κι αδίστακτος, σκέτο έγκλημα. Όπως ακριβώς οι τωρινοί υπηρέτες του πλούτου.

Μπόχα, δυσωδία, και φόβος. Ένα εξάχρονο παιδί είναι κίνδυνος; Εκεί φτάσατε; Να τρέμετε τα ανήλικα; Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά. Ο δεκαπεντάχρονος Αλέξης Γρηγορόπουλος και πριν από αυτόν, ο επίσης δεκαπεντάχρονος Μιχάλης Καλτεζάς δολοφονήθηκαν από τους μπάτσους. Τώρα άλλαξε λίγο η τακτική. Χτυπάνε μικρότερες ηλικίες. Επόμενος στόχος τα βρέφη; 



Γιατί κρατάνε ανήλικα; Διότι "οι γονείς τους είναι τρομοκράτες"! Να δεις τι μου θυμίζει... Μα και βέβαια! "Ο πατήρ ήτο Κομμουνιστής" (ή κάποιος τέλος συγγενής τέλος πάντων μέχρι εβδόμης γενεάς), "άρα ο μικρός είναι επικίνδυνος". Τα έχουμε ζήσει ξανά. Εγώ που νόμιζα, ότι είμαστε στον 21ο αιώνα, ότι αυτά πέρασαν. Μπα, μάλλον αμέσως μετά τον εμφύλιο είμαστε.



"Μπράβο" Αλέξη, αυτό στο αναγνωρίζει μέχρι κι ο Κούλης! Διέπραξες ακόμα μια μεγάλη ύβρη. Και ξέρεις γιατί χαίρεται ο νεοφιλελεύθερος κανίβαλος περισσότερο απ' όλα; Γιατί το τέλος σου είναι πια πολύ κοντά. Σου θυμίζω τι έπαθε ο Σαμαράς, που έδειξε αναλγησία με την άδεια του Νίκου Ρωμανού. Εδώ όμως έκαναν ακόμα χειρότερα! Αρνούνται σε ένα αθώο εξάχρονο παιδί την ευκαιρία να μεγαλώσει με ανθρώπους που το αγαπάν! Δεν πρόκειται καν για εκδίκηση, όπως στην περίπτωση του Ρωμανού (η λέξη Δικαιοσύνη είναι άγνωστη σ αυτούς), σήμερα έκαναν έγκλημα! Είναι στην ουσία απαγωγή και ομηρία, άσχετα αν γίνεται "νόμιμα". Η μεγαλύτερη ανηθικότητα, με τις ευλογίες ενός νόμου κομμένου και ραμμένου στα μέτρα των εκμεταλλευτών.

Φαίνεται τώρα ποιός είναι ο τρομοκράτης. Ποιό είναι το κάθαρμα που δεν διστάζει μπροστά σε τίποτα. "Κράτος Δικαίου"! "Αστική Δημοκρατία"! "Ανθρώπινα Δικαιώματα"! Ανέκδοτα με δυο λέξεις! Το καλύτερο; "Ελληνική Δικαιοσύνη"!!!

Φυσικά αυτή η ατιμία δεν πρόκειται να περάσει με τίποτα. Πολλοί είναι αυτοί που εξοργίστηκαν. 

http://tsak-giorgis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου