Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Πόση διαφθορά υπάρχει πια στον Στρατό;

ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ
ΚΥΚΛΩΜΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΔΡΑ ΑΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΚΥΒΕΡΗΣΗ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ
Μόλις χθες γράφαμε
Δεν καταλαβαίνουν τίποτε.

Τα γνωστά κοράκια, οι έμποροι όπλων, οι επίσημοι προμηθευτές των Ενόπλων Δυνάμεων, οι Ιδιώτες προμηθευτές που θα μας απαλλάξουν από το αποτυχημένο κράτος.
Αυτά υποστηρίζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η αντιπολίτευση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Έλα όμως που με πολιτική κάλυψη, οι ηρωικοί και εθνικιστές ανώτατοι στρατιωτικοί έχουν στήσει κανονικό ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ μαγαζί στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Η Εφημερίδα των Συντακτών σ΄ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ της κάνει λόγο για σκάνδαλο διαφθοράς στο στρατό, μέσα στο οποίο εντάσσει και την υπόθεση με τα άρβυλα.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έχει στη διάθεσή της η Εφημερίδα των Συντακτών, κύκλωμα που έχει να κάνει με τις προμήθειες του στρατού απομυζά 15-20 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο από υπερτιμολογήσεις!
Κι αυτό γίνεται εδώ και πολλά χρόνια…
Σήμερα νέες καταγγελίες:

Υπόθεση με πλαστά τιμολόγια στο ΝΝΑ προκαλεί έρευνα της δικαιοσύνης

Υπόθεση με “χαμένα” τιμολόγια,την θέση των οποίων πήραν “φωτοτυπίες”, ερευνά η δικαιοσύνη στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην εφημερίδα “Ειδήσεις” “σαρωτικοί έλεγχοι στα στρατιωτικά νοσοκομεία με επίκεντρο το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών,βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς εντοπίστηκαν περίπου 600 τιμολόγια που είχαν εκδοθεί και εισπραχθεί βεβαίως δύο και τρεις φορές! 
Στην πραγματικότητα πρόκειται για τιμολόγια τα οποία δηλώθηκαν ως… απωλεσθέντα και για τα οποία έγιναν δεκτές φωτοτυπίες!

Στο έγγραφο του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών που δημοσιεύουμε γίνεται αναφορά για “διπλό” τιμολόγιο, με ημερομηνία του 2013.

Δεν είναι το μοναδικό,υπάρχουν κι άλλα πολλά και γι΄ αυτό βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη έρευνα από την ανακρίτρια του Ναυτοδικείου! Η εκτίμηση της οικονομικής ζημιάς μόνο στο ΠΝ; Μπορεί να φθάνει κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ, αφού η υπόθεση πάει αρκετά χρόνια πίσω στο παρελθόν.


Τι έχει συμβεί;
Ένα τιμολόγιο εκδίδεται μ ί α μ όνο φορά και μ ό νο το πρωτότυπο εξοφλείται. Αν το πρωτότυπο χαθεί ή καταστραφεί , απαιτείται πόρισμα ΕΔΕ που να διαπιστώνει οτι χάθηκε το πρωτότυπο, και η φωτοτυπία του τιμολογίου συνοδευόμενη από το πόρισμα της ΕΔΕ εξοφλείται .

Τ ο εξοφλημένο τιμολόγιο ισούται φυσικά με χρήματα.

Στο έγγραφο που αποκαλύπτουμε, εμφανίζεται το ίδιο τιμολόγιο να έχει εξοφληθεί δυο φορές. Άρα ή η εταιρεία εξέδωσε δυο πρωτότυπα και είναι απάτη ποινικά κολάσιμη εκ μέρους της εταιρείας που όμως σίγουρα είχε συνεργό εντός του ΝΝΑ ή του ΓΕΝ. 

Σε πολλές περιπτώσεις έχουν εντοπιστεί τιμολόγια…φωτοτυπία τα οποία δεν δικαιολογούνται. Τα ποσά των τιμολογίων ξεκινούν από εκατοντάδες ευρώ και φθάνουν σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Το μεγάλο “κύμα” των διπλών τιμολογίων εντοπίζεται από τη περίοδο 2013-14, τότε που είχε δοθεί εντολή για εξόφληση ιδιωτών και εταιρειών στις οποίες όφειλαν χρήματα τα νοσοκομεία,πολιτικά και στρατιωτικά.

Ερωτήματα που ανακύπτουν:

1) Πως ένα τιμολόγιο σε πρωτότυπη μορφή βρέθηκε στο ταμείο του ΓΕΝ και στο ταμείο του ΝΝΑ;

2)Γιατί από το 2013 χρειάστηκε να φθάσουμε στο 2016 για να εντοπιστούν τα διπλά τιμολόγια;

3) Οι οικονομικοί επιθεωρητές που ελέγχουν κάθε χρόνο τις διαχειρίσεις , προκειμένου να κλείσουν τα βιβλία το είδαν;

4) Οι παριστάμενοι οικονομικοί επιθεωρητές που έλεγξαν τη διαχείριση κατά την παράδοση παραλαβή της , το είδαν;

5) Τ ον Νοέμβριο του 2013 και τον Ιο ύ λ ιο 2014 που έγινε έκτακτος οικονομικός έλεγχος του ΝΝΑ , δεν διαπιστώθηκε τίποτα;

6) Το 2016 που τελικά διαπιστώθηκε η παρατυπία , διατάχθηκε ΕΔΕ προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση ή άλλες παρατυπίες;

Αν ναι, ποιο είναι το πόρισμα της;

7) Πόσα είναι τα τιμολόγια που πληρώθηκαν δυο και τρεις φορές;

8) Αληθεύει ό τι υπάρχει ΕΔΕ στο ΝΝΑ για το διάστημα 2013, που διαπιστώνει ότι διπλοπληρώνονταν τιμολόγια που εξοφλούνταν μ έ σ ω της ρύθμισης στρατιωτικών Νοσοκομείων;
Τελικά αποδεικνύεται ότι παρά τις εθνικιστικές απόπειρες του Καμμένου και την συγκάλυψη του Πενταγώνου ο Στρατός είναι ότι πιο ΔΙΕΦθΑΡΜΕΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ!
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου