Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Ειδικές Δυνάμεις: Ποιοι είναι πραγματικά οι Ατρόμητοι της Ζ ΜΑΚ; Ακραίοι εθνικιστές-μιλιταριστές ΕΧΘΡΟΙ του Εργαζόμενου λαού!

Για μια ακόμη φορά η προπαγανδιστική εκπομπή της ΥΕΝΕΔ της Χούντας των Συνταγματαρχών - συγνώμη, παρασυρθήκαμε-, η άθλια πολεμοκάπηλη εκπομπή του STAR του Βαρδινογιάννη και της ΕΡΤ του Καμμένου, παρουσίασε την ακραία μιλιταριστική συμπαραγωγή "ΑΡΕΤΗ και ΤΟΛΜΗ", την ευθύνη της οποίας έχει το επικοινωνιακό επιτελείο της Ακροδεξιάς ηγεσίας του Υπουργείου Άμυνας. 
Στο πλαίσιο της χυδαίας μιλιταριστικής προπαγάνδας παρουσιάστηκε η ομάδα των Ειδικών Δυνάμεων Ζ' ΜΑΚ και το έργο της.

Δόθηκε λοιπόν ιδιαίτερο βάρος στη διαφήμιση της πολεμικής εμπλοκής της στον ελληνοτουρκικό ανταγωνισμό για τον έλεγχο του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου από τις δύο αδίστακτες αστικές τάξεις.

Όμως δεν έμειναν μόνο στο να μας παρουσιάζουν στο πως ανακαταλαμβάνουν βραχονησίδες που επιχειρεί να πουλήσει ο Υπουργός Άμυνας, αλλά επίσης αναφέρθηκαν στην εμπλοκή στην αντιμετώπιση ασύμμετρων απειλών. Άραγε τι να εννοούν;



Ζ΄ΜΑΚ: ΕΧΘΡΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ 



Ας τους θυμίσουμε λοιπόν εμείς αυτά που "ξέχασε" να δείξει η άθλια εκπομπή.

Ανατρέχουμε λοιπόν στην ανακοίνωση μας της Δευτέρας, 4 Φεβρουαρίου 2013



ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΥΕΘΑ Π.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΟΥΣ
Καθημερινά ο κοινοβουλευτικός ολοκληρωτισμός δείχνει τα δόντια του. Αφού έβγαλε εκτός νόμου το εργατικό κίνημα και τις λαϊκές αντιστάσεις στην ταξική κυβερνητική πολιτική και τα Μνημόνια, αφού επανέφερε τα βασανιστήρια και την πολιτική επιστράτευση, αφού κατάργησε το Άσυλο και τις λαϊκές ελευθερίες, αφού έστειλε την 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία να παραταχθεί εναντίον των διαδηλωτών στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Τώρα μετατρέπει τις Ειδικές Δυνάμεις σε Σωματοφύλακες, σε Μπράβους, σε Πραιτωριανούς των Υπουργών. Ο ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλος φοβάται και αναζητά προστασία όχι από την Ελληνική Αστυνομία του Ν.Δένδια αλλά από τις Ειδικές Δυνάμεις και πιο συγκεκριμένα από τη Ζ’ ΜΑΚ, την πιο ετοιμοπόλεμη μονάδα του ελληνικού στρατού.Έτσι ορίζει η κυβέρνηση την «εθνική άμυνα»!Σύμφωνα με την εφημερίδα Παραπολιτικά που συνήθως έχει καλή ενημέρωση από το κυβερνητικό στρατόπεδο και από το βαθύ κράτος στην ελληνική του εκδοχή:“Επίλεκτη ομάδα από τη Ζ΄ ΜΑΚ θα ακολουθεί τον Πάνο Παναγιωτόπουλο σε κάθε του βήμα. Σοβαρούς φόβους για την προσωπική του ασφάλεια εκφράζει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος. Όπως μαθαίνουμε αυτός είναι ο λόγος που ο πολιτικός επικεφαλής του Πενταγώνου ζήτησε να αυξηθεί η φύλαξή του. Όχι όμως με άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, όπως συμβαίνει με τα υπόλοιπα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου ή ακόμη και τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, αλλά με καλά εκπαιδευμένους άνδρες από την επίλεκτη ομάδα Ζ΄ ΜΑΚ, την Μοίρα Αμφίβιων Καταστροφών, που αποτελεί το καμάρι των Ενόπλων Δυνάμεων. Κομάντος που έχουν περάσει μια από τις ποιο δυσκολότερες εκπαιδεύσεις στρατιωτικών σε ολόκληρο τον κόσμο συνοδεύουν διακριτικά τον υπουργό στις μετακινήσεις του και ιδίως σε χώρους όπου βρίσκεται πολύς κόσμος, τους οποίους«χτενίζουν» συνεχώς μήπως δουν την παραμικρή ύποπτη κίνηση. Παράλληλα,βρίσκονται σε συνεχή εγρήγορση για να μπουν σαν ασπίδα μπροστά του εάν χρειαστεί. 
Οι φόβοι του κ. Παναγιωτόπουλου ξεκίνησαν από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν είδε πόσο ευάλωτο ήταν σε επιθέσεις του Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Τότε που μια μικρή ομάδα απλήρωτων εργαζομένων των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, χωρίς όπλα ή ιδιαίτερο εξοπλισμό, παρά μόνο με πανό και τα γυμνά τους χέρια, κατάφεραν να εισέλθουν στον περίβολο του, θεωρικά, καλύτερου φυλασσόμενου υπουργείου της χώρας, που συν της άλλης διαθέτει και στρατόπεδο !Αυτοί οι φόβοι γιγαντώθηκαν μετά τα πρόσφατα τρομοκρατικά χτυπήματα στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και στο εμπορικό κέντρο Mall του Αμαρουσίου. 
Περίπου 20 εκπαιδευμένα άτομα της Ζ΄ ΜΑΚ έχουν πάει στο Πεντάγωνο από τις αρχές Οκτωβρίου του 2012, όταν τους κάλεσε από το Μεγάλο Πεύκο ο κ. Παναγιωτόπουλος, μέσω του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, αντιστρατήγου Μιχάλη Κωσταράκου, για να βάλουν τάξη στο υπουργείο και να το καταστήσουν περισσότερο ασφαλές. Κάποια από αυτά έχουν παρουσία στην κεντρική πύλη της Λεωφόρου Μεσογείων, ενώ άλλα φροντίζουν για την ασφάλεια του ιδίου του υπουργού και ενίοτε των επιτελαρχών. Στο πλαίσιο της ασφάλειας του Πενταγώνου, ενισχύθηκαν τα ρολά, ώστε να είναι στερεωμένα καλά στο έδαφος και να μην μπορούν να σηκωθούν εύκολα, ενώ οι άνδρες της 71ης αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας έφθασαν στην πρωτεύουσα για να εκπαιδεύσουν τους στρατονόμους και να τους δείξουν πως γίνονται οι έλεγχοι στις εισόδους βάσει των κανόνων που τηρεί κατά γράμμα η Βορειοαντλαντική Συμμαχία (ΝΑΤΟ) στις βάσεις ανά τον κόσμο. 
Συνεργάτες του κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου εκτιμούν ότι η ασφάλεια του υπουργού ενδέχεται να τεθεί στο στόχαστρο ακόμη και ξένων μυστικών υπηρεσιών, που επιβουλεύονται τη χώρα μας, σε περίπτωση που ανακηρυχθεί επίσημα από την Ελλάδα το προσεχές διάστημα η Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, όπως προβλέπεται από τη Διεθνή Συνθήκη του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών περί του Δικαίου της θάλασσας.
Η Ζ΄ ΜΑΚ απαρτίζεται σήμερα από περίπου 300 μέλη,σχεδόν πάντα ηλικίας κάτω των 30 ετών, που δρούν με αυταπάρνηση και χωρίς αίσθηση κινδύνου όπου τους καλέσει το καθήκον. Συγκροτήθηκε το 1997, περίπου έναν χρόνο μετά την κρίση των Ιμίων, στο πλαίσιο εφαρμογής του δόγματος του«Ισοδύναμου Τετελεσμένου» και αποτελείται από τρεις Λόχους κρούσης και έναν Λόχο διοίκησης. Η εκπαίδευση τους είναι ασύλληπτη. Έχουν περάσει άπαντες από τη Σχολή Αλεξιπτωτιστών και δεν σταματούν να περνούν συνεχώς σχολεία. Ο οπλισμός τους δεν είναι ο τυπικός ενός στρατιώτη. Η γκάμα των όπλων που φέρουν είναι ιδιαίτερα μεγάλη και προσαρμόζεται συνεχώς, ανάλογα με τις ανάγκες της αποστολής που έχουν να επιτελέσουν. Για ευνόητους λόγους, τα στοιχεία αυτά δεν δημοσιοποιούνται, ωστόσο κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας κάποια,όπως τυφέκια Μ16Α2, τυφέκια ελεύθερου σκοπευτή Berret M82A1 με διόπτραSwarovski 10x42, οπλοπολυβόλα MPS SD3 με καταδείκτη laser και σιγαστήρα,πιστόλια Glock 17 με καταδείκτη laser, διόπτρες και τηλέμετρα laser LP7ES” . 
Αυτό είναι το δημοσίευμα! Που αποδεικνύει, παρά τη θέληση του, την αλαζονεία της εξουσίας. Ότι η κυβέρνηση τρέμει το εργατικό κίνημα και το ξέσπασμα της κοινωνικής απελπισίας. Και παρατάσσει την κρατική τρομοκρατία, την εμετική προπαγάνδα των καθεστωτικών ΜΜΕ και τον Ολοκληρωτισμό!
Θυμίζουμε ότι:Πρώτον, η κυβέρνηση μετέτρεψε σε Φρούριο το Πεντάγωνο και μετέφερε στην Αθήνα την Νατοϊκή 71ηΤαξιαρχία για να εφαρμόσει όλες τις μεθόδους Καταστολής Πλήθους, στις οποίες εκπαιδεύεται, μετά την εισβολή τν απλήρωτων και εκ περιτροπής εργαζόμενων -1 φορά τη βδομάδα-εργαζόμενων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, των συμβάσεων της μίζας του Τσοχατζόπουλου, που αθώωσαν αρχικά οι βουλευτές της ΝΔ και οι Βενιζέλος-Λοβέρδος, ενώ ο πρώην ΥΕΘΑ Βενιζέλος υπέγραψε την σκανδαλώδη σύμβαση παραχώρησης στο Σάφα, ιδιωτικοποίηση με άρωμα Γερμανίας, που τώρα οι εργαζόμενοι εισπράττουν τις δραματικές συνέπειες. Μέτρα που λήφθηκαν και ενεργοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης Μέρκελ στην Αθήνα, όταν απαγορεύτηκαν ο διαδηλώσεις κηρύττοντας ουσιαστικά Στρατιωτικό Νόμο! 
Δεύτερον, η Ζ’ ΜΑΚ και η Στρατονομία στάλθηκαν από τους ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκο και τον ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλο εναντίον της συγκέντρωσης των συνδικαλιστικών ενώσεων των στρατιωτικών, που έχουν οδηγήσει στην εξαθλίωση, αντιμετωπίζοντας τους ως «Ασύμμετρη Απειλή». Κάνοντας πράξη το διαχωρισμό μεταξύ μάχιμων-μη μάχιμων στρατιωτικών, μετατρέποντας σε Πραιτωριανούς τους άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων που έχει εξαγοράσει με κάποια επιπλέον επιδόματα. 
Τρίτον, η κυβέρνηση των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ επιχειρεί διαμέσου του ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκου να βγάλει εκτός νόμου το Συνδικαλισμό στις Ένοπλες Δυνάμεις, τιμωρώντας με δεκαήμερη φυλάκιση και διεξάγοντας ΕΔΕ εις βάρος της συνδικαλιστικής ηγεσίας του ΣΥΣΜΕΔ. Ο λόγος είναι ότι αποκάλυψε σχεδιασμούς κατάργησης της μονιμότητας των ΕΠ.ΟΠ. και άρα τη δρομολόγηση της απόλυσης χιλιάδων εξ αυτών. 
Και όλα αυτά συμβαίνουν όταν δεκάδες χιλιάδες εν ενεργεία στρατιωτικοί και απόστρατοι δε μπορούν να ζήσουν αξιοπρεπώς, ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό, απευθύνονται στην εκκλησία για βοήθεια, δανείζονται από φίλους και γνωστούς, τρώνε στα στρατιωτικά συσσίτια! 
Αυτά τα στελέχη σχεδιάζει η κυβέρνηση να κατεβάσει στο δρόμο για να καταστείλουν τις μαχητικές κοινωνικές διαμαρτυρίες, που δε θα αργήσει πολύ το ξέσπασμα τους. Αυτούς θα στείλει κρέας στα κανόνια του ανταγωνισμού των αστικών τάξεων Ελλάδας-Τουρκίας για την ΑΟΖ, τα ενεργειακά κοιτάσματα και τον έλεγχο της Ανατολικής Μεσογείου, για να πεθάνουν υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα του Βαρδινογιάννη, του Μυτιληναίο, του Μπόμπολα,του Λάτση, του Κοπελούζου, των εφοπλιστών και των τοκογλύφων-δανειστών, Ελλήνων και ξένων.
Έχει έρθει ο καιρός να επιλέξουν οι στρατιωτικοί με ποιον θα πάνε και ποιον θα αφήσουν: Με την κυβέρνηση, τα Μνημόνια, την Ε.Ε. και το ΔΝΤ,τους εφοπλιστές, τραπεζίτες, εργολάβους και καναλάρχες;
Ή με τον κόσμο της εργασίας που δυστυχεί, τον δολοφονούν-αυτοκτονούν καθημερινά, και η ζωή τους είναι άρρηκτα δεμένη;
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου