Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Η ναζιστικής συμμορία, και το μπατσάδικο στέλεχος της "Χάρος". - Οταν οι ΕΔΕ κουκουλώνουν εγκλήματα και δίνουν προαγωγές σε ναζιστές μπάτσους εγκληματίες


Αποκαλυπτικότατο –αλλά όχι εντυπωσιακό για όσους/σες παρακολουθούν αυτά που βλέπουν κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας και αφορούν τις σχέσεις τις ναζιστικής συμμορίας του Μιχαλολιάκου με εν ενεργεία μπάτσους της ΕΛ.ΑΣ- το ρεπορτάζ που υπάρχει σήμερα στην «Εφημερίδα των Συντακτών».
Το δημοσίευμα που υπογράφουν οι Γιάννης Μπασκάκης και Δημήτρης Ψαρράς, αναφέρεται στα «κατορθώματα» ενός υψηλόβαθμού μπάτσου, στέλεχος του μορφώματος Μιχαλολιάκου. Αυτός ονομάζεται  Βασίλειος Αθανασόπουλος, ενώ στους ναζιστικούς κύκλους είναι γνωστός σαν «Χάρος».
Εχει τον βαθμό του Ανθυπαστυνόμου και από Διοικητής στο Α.Τ Μεσσήνης  βρέθηκε να υπηρετεί στην προσωπική φρουρά βουλευτών του ναζιστικού μορφώματος.
Αν και «πιάστηκε» από τον φωτογραφικό φακό να «εκτελεί» τα καθήκοντα του σαν χρυσαυγίτης, συγκεκριμένα να κλωτσάει με λύσσα στο κεφάλι την εργάτρια Μέλπω Κορωναίου η οποία συμμετείχε σε μια αντιφασιστική διαδήλωση, αν και εισέπραξε μια ποινή –χάδι (δεκαπέντε μήνες με αναστολή) το πόρισμα της  ΕΔΕ που σχηματίστηκε εναντίον του, κατέληξε ότι πρέπει να του επιβληθεί ποινή αργίας «δια προσκαίρου παύσεως» για τα δολοφονικά χτυπήματα που έφερε στην αγωνίστρια Μέλπω, αλλά σύμφωνα με την ΕΔΕ «χωρίς τούτο και να αποδεικνύεται μετά βεβαιότητος».

Αυτή η έλλειψη «βεβαιότητος» ήταν το κλειδί για να κουκουλωθεί η υπόθεση και ο χρυσαυγίτης μπάτσος … να προαχθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου