Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Με μιλιταριστική προπαγάνδα απαντά το Υπουργείο Άμυνας στις καταγγελίες φαντάρων για όσα συμβαίνουν στο Έβρο

Με φθηνή εθνικιστική και μιλιταριστική προπαγάνδα απαντά το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας στις συνεχείς καταγγελίες των συναδέλφων φαντάρων και τις μαχητικές πρωτοβουλίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για τα όσα συμβαίνουν στο Έβρο.
Η κατάσταση είναι απελπιστική.
Η έλλειψη φαντάρων καθώς οι μονάδες αδειάζουν για να εξασφαλιστούν οι Υπηρέτες -Φαντάροι που χρειάζονται για να κάνουν πάμφθηνα τις διακοπές τους οι στρατιωτικοί.
Συνδέεται με την ένταση της πολεμικής προετοιμασίας που απαιτεί η πολεμοκαπηλεία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ
Και βρίσκει την συνέχεια της στην κόλαση των αδιάκοπων αγγαρειών, των προσχηματικών επιθεωρήσεων και των ατελείωτων υπηρεσιών, αλλά και της νέας βυσματοκρατίας που φτιάχνει τα δικά τους παιδιά και χώνει ακόμη πιο άγρια τους υπόλοιπους.
Οικονομικά και εργασιακή εκμετάλλευση, αδικία και ρουσφέτια, Αναλωσιμότητα φαντάρων, ΕΠ.ΟΠ. και χαμηλόβαθμων αξιωματικών.
Δημιουργούν ένα εκρηκτικό τοπίο...
Όπου όμως οι φαντάροι αντιδρούν, εκεί που γράφονται και δημοσιοποιούνται επιστολές με καταγγελίες φαντάρων, οπουδήποτε δρα το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ γίνονται παρεμβάσεις από την Ιεραρχία, οι συνθήκες παροδικά βελτιώνονται, κάποια μέτρα λαμβάνονται.
Θυμίζουμε τις καταγγελίες των φαντάρων που λάβαμε τον Ιούλιο και υπηρετούν στην παραμεθόριο: 

508 Μηχ τάγμα πεζικού

165 ΜΠΕΠ Δράμα


Α ΕΑΝ Κομοτηνής

Γ ΕΑΝ Αλεξανδρούπολη

Φυλάκιο 1 στις Καστανιές Έβρου

8η ΕΑΝ στο Καλπάκι

79 ΤΥΠΕΘ ΣΑΜΟΥ

564 Μ/Κ ΤΠ της 30 Μ/Κ ΤΠ στο Λαγό Διδυμοτείχου

80 ΑΔΤΕ 

543 ΤΕ στην Κω


Πως όμως αντιδρά το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας σε όλα αυτά;
Πως επιχειρεί να αποπροσανατολίσει τους εξοργισμένους φαντάρους και τους γονείς τους, αλλά και τους εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας που συχνά συμπαραστέκεται στους στρατιώτες, των οποίων εξάλλου είναι κοινωνός των προβλημάτων;

ΜΕ ΦΤΗΝΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ


Δεν είναι τυχαίο ότι το ΓΕΣ αποδέσμευσε αυτές τις φωτογραφίες την ίδια ακριβώς περίοδο που βρίσκεται στο στόχαστρο της κριτικής των φαντάρων.
Μάλιστα, υπάρχουν και οι ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ των φιλοναζιστικών-μιλιταριστικών σαιτ που το φωνάζουν καρφώνοντας το Υπουργείο Άμυνας:
ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΚΑΕΙ!!! Διέλευση Στίβου Μάχης από Οπλίτες Θητείας της 9ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας enoplos.com
Εμείς τους λέμε για εκμετάλλευση, καταπίεση, εξάντληση, επικίνδυνες ασκήσεις με πραγματικά πυρά, πολεμοκαπηλεία και μισαλλοδοξία και αυτοί απαντούν λέγοντας "Ηθικόν Ακμαιότατον...." 
Δείτε και βγάλτε τα συμπεράσματα σας:
Διέλευση Στίβου Μάχης από Οπλίτες Θητείας της 9ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας

Δείτε στιγμιότυπα από τη διέλευση Στίβου Μάχης από Οπλίτες Θητείας της 9ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού (9 Μ/Π ΤΑΞΠΖ - «ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ»), που πραγματοποιήθηκε, στο πλαίσιο εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του Σχηματισμού, την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017.





Συνάδελφοι, αν δεν αγωνιστείτε θα σας σκίσουν. 
Μόνο με συλλογικό αγώνα μπορούμε και πρέπει να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Δυναμώστε την προσπάθεια του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. 
Μόνο με ένα κίνημα μαζικό και μαχητικό, μέσα και έξω από τον στρατό, μπορούμε να σταθούμε ενάντια στον πόλεμο, εθνικισμό και φασισμό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου