Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Σε Ελλάδα και Τουρκία τα μεγάλα θύματα των πολεμοκάπηλων κυβερνήσεων


Φυλακίσεις, βασανιστήρια, βιασμοί είναι η καθημερινότητα για τον Τούρκο φαντάρο.
Σε Ελλάδα και Τουρκία τα πρώτα μεγάλα θύματα των αδίστακτων κυβερνήσεων των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και του Ερντογάν είναι οι φαντάροι.
Αυτοί υπήρξαν και τα μεγάλα θύματα του περσινού Πραξικοπήματος στην Τουρκία όταν διατάχτηκαν -χωρίς να ξέρουν τίποτε- να ανατρέψουν την εκλεγμένη κυβέρνηση.
Πόσοι οι νεκροί στο Πραξικόπημα στην Τουρκία, πόσοι νεκροί σε Ασκήσεις-Αυτοκτονίες-Δυστυχήματα στην Ελλάδα;
Στην Ελλάδα όχι μόνο μας λιώνουν στην εργασιακή εκμετάλλευση, μας θεωρούν Αναλώσιμους των ανταγωνισμών δύο χυδαίων αρχουσών τάξεων για τις ΑΟΖ, τα πετρέλαια τους και την αναβάθμιση της οικονομικής τους εκμετάλλευσης εις βάρος των λαών της περιοχής.
Αλλά ταυτόχρονα μας εκπαιδεύουν ως Δύναμη Καταστολής Πλήθους για να τσακίζουμε τον εσωτερικό εχθρό -όπως συνηθίζουν να λένε- τον εργαζόμενο λαό! 
Στην Τουρκία, επιβάλλεται ένα σκληρό ολοκληρωτικό καθεστώς έκτακτης ανάγκης που και πάλι απέδειξε και αποδεικνύει την σκληρότητα ενάντια στον Τούρκο φαντάρο, αλλά βρίσκει την ευκαιρία να εξοντώσει κάθε φωνή αμφισβήτησης του.
Φυλακίσεις, βασανιστήρια, βιασμοί είναι η καθημερινότητα για τον Τούρκο φαντάρο.
Μάρτυρας το βίντεο που ακολουθεί


Εμείς θυμίζουμε:
ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ "ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ" ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΥΣΜΑ
Το σύνθημα «ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ» απαντά στην πρόσφατη εμπειρία των κατασταλτικών σχεδιασμών του κράτους και των κυβερνήσεών του εναντίον του εσωτερικού εχθρού-λαού. Το 2008, στην εξέγερση του Δεκέμβρη, το ΑΡΝΟΥΜΑΙ των φαντάρων μπλόκαρε τους σχεδιασμούς τους να κατεβάσουν τον Στρατό στο δρόμο. Από το 2010 έως σήμερα, σε κάθε μεγάλη εργατική κινητοποίηση, βάζουν το Στρατό σε επιφυλακή και σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις τον παρέταξαν απέναντι σε αντικυβερνητικούς διαδηλωτές. Σε δεκάδες περιπτώσεις, κατά τα 25 χρόνια λειτουργίας του Σπάρτακου, αγωνιστές φαντάροι μπλόκαραν τη χρήση του στρατού ως απεργοσπαστικού μηχανισμού, στις ταξικές μάχες των εργαζομένων στους ΟΤΑ ή στις μεταφορές.

Αυτά είναι εξάλλου τα δόγματα άμυνας-ασφάλειας, δηλαδή Πολέμου-Καταστολής του ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ, του ΝΑΤΟ και του ελληνικού Στρατού, που σύμφωνα με το νέο του δόγμα αντιμετωπίζει ως εσωτερικό εχθρό όποιον αμφισβητεί τους μεγάλους αστικούς στόχους, τους Νόμους της Αγοράς και τα Μνημόνια. Ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας στρέφεται εναντίον των προσφύγων και των κοινωνικών κινημάτων που αμφισβητούν τις ιδιωτικοποιήσεις, το άγριο ξεπούλημα και τη συντριβή του κόσμου της εργασίας. Σε αυτές τις επιλογές τους βρίσκουν ισχυρή αντίσταση από τους ίδιους τους στρατευμένους.

Για αυτό ο Στρατός στοχεύει πρώτιστα στην συντριβή της προσωπικότητας, στην υποταγή και πειθάρχηση των Στρατευμένων-Πραιτοριανών και Αναλώσιμων των άδικων πολέμων του. Για αυτό ο Στρατός απαιτεί από μας: «Πρώτα Εκτελούμε-Μετά βγαίνουμε Παραπονούμενοι»!

Σύμφωνα με τη «δημοκρατική» αντίληψη των δικών μας μιλιταριστών, οι Τούρκοι φαντάροι πρώτα έπρεπε να υπακούσουν στις διαταγές, να πάνε με τα τανκς σε Άγκυρα και Κωνσταντινούπολη, βομβαρδίζοντας το Κοινοβούλιο και πυροβολώντας πολίτες, και μετά να βγουν παραπονούμενοι. Να θυμηθούμε ότι η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη έστρεψε την 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία εναντίον αντικυβερνητικών διαδηλωτών στην Στρατιωτική Παρέλαση της Θεσσαλονίκης. Τότε τι έπρεπε να πράξουν οι φαντάροι;

Απέναντι σε όλα αυτά πρέπει να σταθεί ο Έλληνας φαντάρος

Να πει ΟΧΙ στον σύγχρονο κοινοβουλευτικό ολοκληρωτισμό και τα πραξικοπήματα της αστικής τάξης. «νόμιμα» ή «παράνομα»…

ΝΑ πει ΑΡΝΟΥΜΑΙ να στρέψω τα όπλα μου εναντίον των αγωνιζόμενων εργατών, ΑΡΝΟΥΜΑΙ να γίνω Ανθρωποφύλακας των προσφύγων-μεταναστών, ταξικών μου αδελφών.

Για αυτό χρειάζεται ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ
Για αυτό χρειάζεται ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ. Επικ. 6932 955437   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου