Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Τώρα οι φαντάροι βάφουν και τα σπίτια των στρατιωτικών-543Μ/Κ ΤΕ στην Κω!

Πραγματικά η εργασιακή εκμετάλλευση των φαντάρων έχει απογειωθεί.
Ο καθένας επιχειρεί να εκμεταλλευτεί μια άθλια κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με πρωτοβουλία των διοικητών και του Υπουργείου Άμυνας, για να επιβάλλει ότι ακραίο σκεφτεί ή έχει ανάγκη.

Συνήθως, όλα αυτά συνοδεύονται από την υπόσχεση μιας τιμητικής άδειας.

Άδεια η οποία τις περισσότερες φορές δεν παρέχεται, αλλά σε κάθε περίπτωση αποτελεί παγίδα για τους συναδέλφους φαντάρους, οι οποίοι "πηγμένοι" καθώς είναι από την συνεχή υπηρεσία-αγγαρεία, θεωρούν ότι είναι ο μοναδικός τρόπος για να εξασφαλίσουν λίγη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα όσα συνέβησαν στο 543 Μ/Κ ΤΕ στην Κω, που συχνά απασχολεί με τις αλλεπάλληλες καταγγελίες των στρατιωτών.

Εκεί λοιπόν, ΕΠ.ΟΠ. "ψάρωσε" συνάδελφο φαντάρο και απαίτησε να του βάψει την οικία που ενοικιάζει, τάζοντας του τιμητική άδεια!
Εμείς όχι μόνο καταγγέλλουμε αυτή την άθλια μεθόδευση, αλλά απαιτούμε την άμεση παρέμβαση της διοίκησης της μονάδας και του ΓΕΣ.
Αναρωτιόμαστε: ποιος είναι ο ρόλος του διοικητή και τι πρωτοβουλίες πρόκειται να λάβει για να αντιμετωπίσει αυτή την αυθαιρεσία, ώστε να μην επαναληφθεί;
Δεν είναι τυχαίο ότι όλα αυτά συνέβησαν σε ένα στρατόπεδο που πρόσφατα έγινε ΚΕΝ και οι φαντάροι έχουν να δουν έξοδο εδώ και βδομάδες.
Από την άλλα μεριά δε μπορούμε να μην θέσουμε ξανά τα αιτήματα του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:
Γιατί ΟΒΑ-ΕΠΟΠ-στελέχη να λαμβάνουν Απαλλαγή μετά από 24ωρη υπηρεσία και όχι οι φαντάροι που και πιο πολλές υπηρεσίες κάνουν και πιο δύσκολες-κοπιαστικές!
Απαιτούμε η υπηρεσία να πηγαίνει 1-1 για όλους τους φαντάρους.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου