Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Γιατί τα ΜΜΕ αγνοούν το σημερινό έγκλημα της Σαουδικής Αραβίας που στοίχισε τη ζωή σε 70 άτομα;

Γράφει ο mitsos175.
Σφαγή σε ξενοδοχείο.
Ολόκληρο κτήριο καταστράφηκε από βόμβες, οι νεκροί ξεπερνούν τους 70, ενώ πολλοί είναι και οι τραυματίες...
Κανονικά μια τέτοια είδηση θα ήταν πρώτη στα δελτία ειδήσεων, τα οποία θα διέκοπταν το πρόγραμμα τους για να μεταδώσουν λεπτομέρειες της σφαγής. Μόνο που δεν έγινε στην Ευρώπη ή τις ΗΠΑ. Και δεν έγινε από τον ISIS, αλλά από τα αφεντικά του. Έτσι πέρασε στα ψιλά. 
«Η Σαουδική Αραβία διέπραξε άλλο ένα έγκλημα στην Υεμένη, αφού βομβάρδισε ανελέητα ξενοδοχείο στην πρωτεύουσα της, Σαναά. Σύμφωνα με τοπικούς ακτιβιστές, η Σαουδική Αεροπορία (εξοπλισμένη με Αμερικανικά Μαχητικά και όπλα) βομβάρδισε το Al-Arhab Hotel στη Σαναά σήμερα το πρωί, καταστρέφοντας ολόκληρο το κτίριο και τις γύρω περιοχές. 

Τουλάχιστον 70 άμαχοι βρέθηκαν νεκροί, ενώ πολλά άλλα θύματα παγιδεύτηκαν κάτω από τα ερείπια του ξενοδοχείου.

Αυτή η τελευταία σφαγή από τον Σαουδαραβικό Συνασπισμό έρχεται λίγες μέρες αφού οι δυνάμεις της βομβάρδισαν μια ολόκληρη οικογένεια στην πρωτεύουσα της Υεμένης».

Να υποθέσω ότι τα ΜΜΕ αγνοούν το γεγονός. Διότι ενδιαφέρονται για τις ανθρώπινες ζωές, έτσι δεν είναι; Ή μήπως ενδιαφέρονται μόνο να πουν, ότι συμφέρει τους πολιτικούς της ΕΕ και του ΝΑΤΟ; Άραγε ο φόνος έχει άλλη βαρύτητα ανάλογα της καταγωγής του εγκληματία; Μήπως κοστολογείται η ανθρώπινη ζωή από κάποιους υποκριτές; Αν ναι, πόσο;

Η ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας και οι τρομοκράτες του ISIS πιστεύουν ακριβώς τα ίδια. Κάνουν ακριβώς τα ίδια, καπηλεύονται τη θρησκεία, σφάζουν τους αντίθετους, εκμεταλλεύονται, καταστρέφουν καταπιέζουν... Ποια η διαφορά; Το διαφορετικό συμβόλαιο που έχουν με τους Αμερικάνους. Οι Σαουδάραβες επίσης είναι βασιλιάδες, ενώ οι άλλοι απλοί μισθοφόροι. Για τους Καπιταλιστές δεν είναι το ίδιο…

Τα συλλυπητήρια μας σε όλα τα θύματα του φασισμού.
http://tsak-giorgis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου