Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Αμερικανοί φασίστες-Πολιτοφυλακές Σκοτώνουν-Στην Ελλάδα Ασκούνται με τον Στρατό και Τρομοκρατούν!

Σοκαρισμένοι παρακολουθούμε όλοι τη δολοφονική δράση των φασιστών και των Πολιτοφυλακών τους στις ΗΠΑ.
ΜΕ την πλήρη κάλυψη του προέδρου Τραμπ.
[Ναζιστική επίδειξη αφήνει πίσω της νεκρούς
http://diktiospartakos.blogspot.gr]
Τι γίνεται όμως στην χώρα μας, με πρωταγωνιστή τον αρχηγό των ΑΝΕΛ και ΥΕΘΑ Π.Καμμένο (φίλο των Αμερικανών και οπαδό του Τραμπ);
Όταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ενσωματώνει τους φασίστες μιλιταριστές στις Ένοπλες Δυνάμεις και διεξάγει συστηματικά ασκήσεις τους εναντίον των "ασύμμετρων απειλών", όπως περιγράφουν άλλωστε τα δόγματα Πολέμου-Καταστολής του ελληνικού στρατού και του ΝΑΤΟ.
Έχοντας τις φασιστικές Λέσχες Εφέδρων να εντάσσονται σε Τάγμα Εθνοφυλακής και να διεξάγουν την Άσκηση "ΤΑΜΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ" με στόχο την τρομοκράτηση και την αντιμετώπιση της μειονότητας στη Θράκη ως εσωτερικό εχθρό!
Να θυμίσουμε όμως τα εξής:
Το 2017, και συνεχίζοντας η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ την πολιτική συνεργασίας και οργανωτικής ένταξης των μιλιταριστών -εθνικιστών -φασιστών στις Ένοπλες Δυνάμεις των προηγούμενων κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, πραγματοποιήθηκε το τριήμερο (Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή, 21-23/4/2017) η μεγάλη τους άσκηση, ο Μακεδονομάχος 2017. Μάλιστα, κλιμακώνοντας την συνεργασία Στρατού-φασιστικών Λεσχών Εφέδρων, αυτή την χρονιά ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος επέτρεψε να γίνει η διοργάνωση στους χώρους ευθύνης της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας στο Κιλκίς. 
Αντικείμενα της άσκησης η διαχείριση αιχμαλώτων, ο ναρκοπόλεμος, οι περιπολίες, η μάχη αστικού περιβάλλοντος, έλεγχος οχημάτων – σύλληψη υπόπτων κλπ.
Στην ανακοίνωση μας "ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ: Ένας ακόμη Στρατιωτικός Μηχανισμός εναντίον του "Εχθρού λαού"! http://diktiospartakos.blogspot.gr"  περιγράφουμε αναλυτικά το πως πραγματοποιείται η εμπλοκή της ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ και των Λεσχών Εφέδρων στον Υβριδικό Πόλεμο!

Όλες λοιπόν αυτές τις επισημάνσεις του Αντιπολεμικού Κινήματος επικαιροποιεί το παρακάτω κείμενο που αποκαλύπτει ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός τους, ποιοι και πως προετοιμάζονται!

Το Σάββατο 17.06.2017 και την Κυριακή 18.06.2017, διεξήχθη από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντών Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων (ΠΟΕΕΦΕΔ) η 5η διασυλλογική άσκηση με την ονομασία «ΤΑΜΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ».

Σύμφωνα με το σενάριο της ασκήσεως και στα πλαίσια μίας «γενικότερης κρίσης» στην ελληνική παραμεθόριο, το ορεινό χωριό «Λούτσα» είχε προληπτικά εκκενωθεί λόγω κρουσμάτων τρομοκρατίας και εκφοβισμού από άτακτες ομάδες ανορθόδοξου πολέμου. Υπό αυτές τις συνθήκες επιστρατεύτηκαν Εθελοντές Έφεδροι και εντάχθηκαν ως Λόχος Αναγνωρίσεως σε Τάγμα Εθνοφυλακής, προκειμένου να διεξάγουν περιπολίες ασφαλείας και επιτήρησης στην ευρύτερη ορεινή περιοχή.

Προς το τέλος της ασκήσεως και λίγο πριν ξημερώσει οι Εθελοντές Έφεδροι διεξήγαν την επιχείρηση «ΡΟΜΦΑΙΑ». Μία συντονισμένη νυχτερινή επίθεση λόχου υπό συνθήκες έντονης βροχόπτωσης, η οποία πέτυχε τον πλήρη αιφνιδιασμό της «αντίπαλης δύναμης» και ανακατέλαβε επιτυχώς τον ορεινό οικισμό ώστε να αποδοθεί και πάλι στους κατοίκους του.

Η διασυλλογική αυτή άσκηση που διεξάγεται σε σταθερή βάση από το 2011, έδωσε την ευκαιρία σε 70 και πλέον Εθελοντές Εφέδρους από Αττική, Κορινθία, Εύβοια, Μεσσηνία και Αγρίνιο να γνωριστούν μεταξύ τους και να ενταχθούν σε μεικτά περίπολα τα οποία έλαβαν αποστολές και αξιολογήθηκαν πάνω σε επιχειρησιακά αντικείμενα όπως υπαίθρια στρατοπεδία λόχου, κατασκευή θέσεων μάχης - έκδοση διαταγής περιπόλου, ατομική και ομαδική τακτική, ΕΑΑ Περιπόλου, ΣΕΑΕ, CQB σε αστικό περιβάλλον, αντιμετώπιση ενέδρας, πρώτες βοήθειες μάχης, μεταφορά τραυματία και κλήση αεροδιακομιδής καθώς και ευκαιριακό σημείο ελέγχου (check point) πάνω σε ορεινό δρομολόγιο.

Την Άσκηση διοργάνωσαν, υπό την αιγίδα της ΠΟΕΕΦΕΔ, οι σύλλογοι ΣΣΑΕ, ΛΕΦΕΔ Αττικής, ΣΕΕΔΑ, ΠΕΝΕΦΥΟ, ενώ έλαβαν μέρος και οι σύλλογοι ΛΕΦΕΔ Ευβοίας, ΑΣΕΕΔ Αγρινίου, ΕΤΕΕΔ Κορινθίας, και η νεοσύστατη Ομάδα Εθελοντών Εφέδρων Μεσσηνίας. 
Κάλεσμα της ΑΔΚ για ανάληψη δράσεων του αντιπολεμικού κινήματος
Σε αυτή τη συγκυρία, πρώτιστο καθήκον του αντιπολεμικού κινήματος στην Ελλάδα είναι η άμεση συγκρότηση ενός ισχυρού αντιπολεμικού κινήματος που θα σταματήσει την πολεμική προετοιμασία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. 
Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλα τα σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους, τις συλλογικότητες γειτονιάς και τις ριζοσπαστικές κινήσεις/συντονισμούς, σε κάθε αγωνίστρια και αγωνιστή του μαζικού κινήματος, να συζητήσουμε για την αναγκαία και επιτακτική ανασυγκρότηση του αντιπολεμικού κινήματος καθώς και τις αναγκαίες δράσεις στον πόλεμο που ήδη διεξάγεται στην Συρία απέναντι στο ελληνικό κράτος που παίζει κομβικό ρόλο. http://diktiospartakos.blogspot.gr
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου