Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Τα φασισταριά των Λεσχών Εφέδρων ήταν κανονικά στη παρέλαση των Τσίπρα-Καμμένου!


ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΛΕΦΕΔ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 
Η Στρατιωτική Παρέλαση των Τσίπρα-Καμμένου δεν είχε μόνο την Αμερικανική σημαία και την σημαία του ακροδεξιού Χίτη δολοφόνου Γρίβα- εντεταλμένου οργάνου της Χούντας των Συνταγματαρχών και της ΚΥΠ-, 2000 Εθνοφύλακες, αλλά και τα Φασισταριά των Λσχών Εφέδρων.
Οι Τσίπρας-Καμμένος έκαναν λοιπόν ότι και οι Σαμαράς-Βενιζέλος...
Το είχαμε τονίσει!
Φασίστες μην ανησυχείτε.
Θα πάρετε και εσείς κανονικά μέρος στις Στρατιωτικές Παρελάσεις.
Με πρόσχημα την συμμετοχή της Εθνοφυλακής στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου θα παρελάσουν κανονικά οι φασιστικές Λέσχες Εφέδρων.
Θα είναι όλοι εκεί, όπως βρέθηκαν αγκαλιασμένοι οι υπόδικοι βουλευτές των ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής στην άσκηση Παρμενίων, στα εθνικιστικά σόου στα ακριτικά νησιά των Δωδεκανήσων.
Έτσι εξάλλου απαίτησε και ο Βαρδινογιάννης, ένας εφοπλιστής επικεφαλής Ομίλου που πρωταγωνιστεί στον καθορισμό ΑΟΖ, ζητά και παίρνει μερίδιο από τα ενεργειακά κοιτάσματα και συστηματικά προβάλλει τον Στρατό και τις "εθνικές απειλές"!
Ο υπουργός Άμυνας Π.Καμμένος ζητά «να μείνουν οι Ένοπλες Δυνάμεις έξω από πολιτικές αντιπαραθέσεις».

Ουσιαστικά αυτό που απαιτεί ο Καμμένος είναι η ανεμπόδιστη εφαρμογή της αστικής πολιτικής, "εθνικό μέτωπο¨ για τη διεκδίκηση του νέου αστικού Μεγαλοιδεατισμού, υποταγή μας στα Μνημόνια και στους Επενδυτές, το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ: ΑΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ-ΕΕ-ΝΑΤΟ

Έτσι λοιπόν οι στρατιωτικοποιημένοι Ακροδεξιοί των Λεσχών Εφέδρων δεν πήραν μέρος στην Στρατιωτική Παρέλαση της Θεσσαλονίκης:
ΕΠΙΣΗΣ Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ / ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ


Πιστεύουμε όμως ότι ο πιο σοβαρός στόχος της κυβέρνησης είναι η διαφήμιση της ίδιας της ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ, της πρόσδεσης του λαού μας με τον Στρατό και την πολεμοκαπηλεία.
Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών με την οποία δεν θα συμμετείχαν οι Εθνοφύλακες, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος έκανε την εξής δήλωση:
"Η Εθνοφυλακή αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των Ενόπλων Δυνάμεων και θα παρελάσουν Εθνοφύλακες στις στρατιωτικές παρελάσεις σε όλη την Ελλάδα".
Πρέπει λοιπόν να κατοχυρωθεί η ευρύτερη στρατιωτικοποίηση που προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η αστική τάξη, μέσω μια επικοινωνιακής καταιγίδας των καθεστωτικών ΜΜΕ αλλά και της καθημερινότητας της περικύκλωσης του εργαζόμενου λαού μας από το μιλιταρισμό και του κοινοβουλευτικό ολοκληρωτισμό που ούτε η Χούντα των Συνταγματαρχών και η ΥΕΝΕΔ δεν είχαν καταφέρει.
Αυτό είναι το ΕΤΟΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ 2017: Φαντάροι Αναλώσιμοι μέχρι τα 67, κυνηγώντας μετανάστες και μειονότητες
Εθνικιστικές Εθνοφυλακές-Ποιλιτοφυλακές, φρουροί αγωγών πετρελαίων και εγκαταστάσεων, αναλώσιμοι του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού, αδίστακτοι διώκτες μεταναστών και μειονοτικών πληθυσμών!
Να Καταργηθούν Εθνοφυλακή και Λέσχες Εφέδρων.
ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ, ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ
ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕ-ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ


ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου