Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

516 Μ/Κ ΤΠ (Λαγός): ένα στρατόπεδο κολαστήριο για τους φαντάρους που δίνουν μάχες μαζί το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

516 Μ/Κ ΤΠ (Λαγός)
Ένα από τα πιο μαύρα στρατόπεδα που το μόνο που αλλάζει είναι ο βαθμός αθλιότητας καθώς η πολεμοκαπηλεία της κυβέρνησης και οι διοικητές που κοιτούν μόνο την καριέρα τους αποτελούν το χειρότερο συνδυασμό.
Η έλλειψη φαντάρων -φυσικό επόμενο αφού στρατιώτες παίρνουν μετάθεση και απόσπαση για τις στρατιωτικές κατασκηνώσεις ως υπηρέτες των στρατιωτικών και τα βύσματα φεύγουν μακριά- αφήνει αδιάφορους το ΓΕΣ, την Ταξιαρχία και το διοικητή που το μόνο που τους νοιάζει είναι να δείξουν πολεμοκάπηλο έργο στο Υπουργείο Άμυνας.
Η μια άσκηση διαδέχεται την άλλη.
Χωρίς το χώσιμο των φαντάρων δε θα γινόταν η άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ -για να βγουν φωτογραφίες οι ΝΑΖΙ αγκαλιά με τους στρατιωτικούς και τους Εθνοφύλακες, να δημιουργήσουν εθνικά μέτωπα με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ!
Ακολουθεί η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ της μονάδας και τα δοκιμαστικά των Παρελάσεων, για να στάξουν οι φαντάροι από τις μιλιταριστές και εθνικιστικές επιδείξεις της κυβέρνησης.
Όμως οι ελάχιστοι φαντάροι καθημερινά δίνουν απίστευτες υπηρεσίες -συνήθως άγραφες για να μην υπάρχουν αποδείξεις των παραβιάσεων του προγράμματος και του ορίου υπηρεσιών!
Ένας πραγματικός Μαραθώνιος για ελάχιστους ένοπλους φαντάρους: υπηρεσία από τις 7.30 π.μ. μέχρι τις 14.30 μ.μ. και μετά αμέτρητες σκοπιές-περίπολα, απίστευτες ώρες θαλαμοφύλακας .
Πολλές υπηρεσίες εκτελούνται παράνομα και από φαντάρους με Σωματική Ικανότητα Ι4, οδηγούς, μάγειρα!
Οι έξοδοι είναι εξαφανισμένες, ενώ οι άδειες είτε ένα μέσο εξαγοράς, είτε μέσο εκβιασμού!
Και όμως ο Διοικητής υπολογίζει το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, καλεί τους φαντάρους να μην γράψουν στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ, να μην στείλουν επιστολές καταγγελίας.
Εμείς καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους να βγουν Παραπονούμενοι, τόσο στο διοικητή, όσο και στον Ταξίαρχο.
Πρέπει άμεσα το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας να κάνουν πράξη την Απαλλαγή των φαντάρων μετά από 24ωρη υπηρεσία, κάτι που προβλέπεται μόνο για τα στελέχη.
Απαιτούμε η Υπηρεσία να μας πηγαίνει τουλάχιστον 1-1, να είναι όλες οι υπηρεσίες καταγεγραμμένες, δημοσιευμένες και κυκλικά εναλλασσόμενες.


Συνάδελφοι μας φοβούνται…. Όχι μη παραβιάσουν κάποιον κώδικα δεοντολογίας αλλά γιατί διακυβεύεται η ανέλιξή τους, εκτίθεται το στρατόπεδό τους μέσα από γράμματα και καταγγελίες στον Σπάρτακο.
Σκεφτόμαστε και δρούμε συλλογικά, αντιμετωπίζουμε όλοι μαζί σαν μια γροθιά τα προβλήματά μας,μέσα στον στρατό όπως και έξω. 

ΔΕΝ ΨΑΡΩΝΟΥΜΕ

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΗΠΑ-ΕΕ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ 

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437 
     

1 σχόλιο:

  1. Εγώ εκεί έκανα φαντάρος 2004-2005!όπως διάβαζα αυτές τις γραμμές ήταν σαν λέγατε για αυτή την περίοδο! Ακριβώς τα ίδια και συν πολλά ακόμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή