Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Που θα βομβαρδίσει η Πολεμική Αεροπορία και εκπαιδεύεται με τους Αμερικανούς Δολοφόνους;

Εντείνεται διαρκώς η πολεμική συνεργασία των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με τις αντίστοιχες Αμερικανικές.
Διαβάζουμε στην ανάρτηση όλων των μιλιταριστικών και εθνικιστικών σαιτ που αναμασούν την κυβερνητική προπαγάνδα:

"Η Πολεμική Αεροπορία των Η.Π.Α. και η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία συμμετείχαν σε εκπαιδευτική αποστολή εναέριου ανεφοδιασμού πάνω απο τη Μεσόγειο στις 26 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα 22 χειριστές ελληνικών F-16 εκπαιδεύτηκαν σε εναέριο ανεφοδιασμό με το αμερικανικό KC-135 Stratotanker

Από τη στιγμή που προσγειώθηκε το KC-135 Stratotanker στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών στην Ελλάδα, ξεκίνησε και η εκπαίδευση. Αυτή ήταν η πρώτη προσγείωση σε διεθνές αεροδρόμιο για όλους τους πιλότους στο αμερικανικό Stratotanker.

"Αυτό επέτρεψε σε όλους τους πιλότους την ευκαιρία να δουν πώς διεξάγονται οι διεθνείς επχειρήσει σε αερολιμένα", δήλωσε ο Capt. Richard Jackson. "Εκτός αυτού, η διεξαγωγή του εναέριου ανεφοδιασμού με την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία ήταν μια τεράστια ευκαιρία εκπαίδευσης για εμάς".

Η ελληνική αεροπορία επωφελήθηκε από αυτή την εκπαίδευση, επιτρέποντας σε 22 πιλότους την ευκαιρία να ασκήσουν εναέριο ανεφοδιασμό καυσίμων.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η 100η πτέρυγα ανεφοδιασμού αεροπλάνων επιχείρησε από την Ελλάδα, οικοδομώντας συνεργασία με την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία και αποδεικνύοντας την εμβέλεια του KC-135 στην Ευρώπη.
"Υπάρχουν πολλοί παίκτες που συμμετέχουν στην επιτυχία αυτής της αποστολής," είπε ο Jackson. "Για να διασφαλίσουμε την άφιξη και αναχώρηση από την Ελλάδα, είχαμε μεγάλη υποστήριξη από την Πρεσβεία των ΗΠΑ, η οποία συνεργάστηκε στενά με την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία και την τοπική κυβέρνηση στην Ελλάδα. Χωρίς αυτή τη συνεργασία, αυτή η αποστολή δεν θα μπορούσε ποτέ να πραγματοποιηθεί. "
Η αποστολή αυτή παρείχε την απαραίτητη εκπαίδευση και ομαδική εργασία για την επέκταση των δυνατοτήτων και της εμπιστοσύνης της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ και των συμμάχων της στο ΝΑΤΟ".

Καθημερινά αποδεικνύεται όχι μόνο ότι το ελληνικό κράτος αναβαθμίζει την συμμετοχή του στο ΝΑΤΟ, αλλά ότι το ελληνικό κράτος είναι το ΝΑΤΟ στο βαθμό που του αντιστοιχεί!
Ο εργαζόμενος λαός μας καλείται να πληρώσει δισεκατομμύρια ευρώ για τις ανάγκες του ΝΑΤΟ, για αμερικανικά όπλα και προσλήψεις Μισθοφόρων, για την συντήρηση και ενίσχυση του ελληνικού στρατού που ταυτίζεται με τους Νατοϊκούς σχεδιασμούς, τους βρώμικους πολέμους του, την Κατοχή-Καταστροφή-Εκμετάλλευση-Καταπίεση ολόκληρων λαών.
  Κάλεσμα της ΑΔΚ για ανάληψη δράσεων του αντιπολεμικού κινήματος
Σε αυτή τη συγκυρία, πρώτιστο καθήκον του αντιπολεμικού κινήματος στην Ελλάδα είναι η άμεση συγκρότηση ενός ισχυρού αντιπολεμικού κινήματος που θα σταματήσει την πολεμική προετοιμασία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. 
Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλα τα σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους, τις συλλογικότητες γειτονιάς και τις ριζοσπαστικές κινήσεις/συντονισμούς, σε κάθε αγωνίστρια και αγωνιστή του μαζικού κινήματος, να συζητήσουμε για την αναγκαία και επιτακτική ανασυγκρότηση του αντιπολεμικού κινήματος.
Νέα συνέλευση του ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ την Τετάρτη στις 8 Νοεμβρίου στο αμφιθέατρο Γκίνη και ώρα 19.00.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου