Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Η παρέμβαση του λαϊκού παράγοντα αναστέλλει τα σχέδια κυβέρνησης και του υπόδικου προέδρου συμβολαιογράφων Γ. Ρούσκα για επίσπευσει των πλειστηριασμών

Οι αλλεπάλληλες παρεμβάσεις του λαϊκού παράγοντα που έθετε μπροστά των ευθυνών τους όσους συμβολαιογράφους γινόταν έμμισθα τσιράκια τραπεζιτών και καπιταλιστών για να περάσει η λαϊκή περιουσία στα χέρια τους, έφερε αποτέλεσμα. Το διαπιστώσαμε και σήμερα μετά την ματαίωση της γενικής συνέλευσης των συμβολαιογράφων Αθήνας – Πειραιά που είχε προγραμματιστεί από τον υπόδικο πρόεδρο του συλλόγου τους Γ. Ρούσκα.

Η ματαίωση της συνέλευσης ήταν μια πανωλεθρία για τον Γ. Ρούσκα, ο οποίος πρωτοστατεί για να περάσει η λαϊκή περιουσία, μέσω πλειστηριασμών στα νύχια αρπακτικών – κορακιών. Είχε σκοπό να αλλάξει την περασμένη απόφαση που προέβλεπε αποχή των συμβολαιογράφων από τους πλειστηριασμούς και να υλοποιηθούν οι βάρβαροι αντιλαϊκοί σχεδιασμοί κυβέρνησης – «δεσμών». Το ότι στο κάλεσμα της γενικής συνέλευσης παρευρέθηκαν μόνο 65 συμβολαιογράφοι, ενώ για την διαπίστωση απαρτίας χρειάζονταν τουλάχιστον 254, δείχνει και το κλίμα που επικρατεί σ’ αυτόν τον επαγγελματικό σύλλογο.
http://tsak-giorgis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου