Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ με τον Στρατό να μαθαίνει τα παιδιά να Δολοφονούν!

Η είδηση είναι σοκαριστική: στην Χίο, ο στρατιωτικός σχηματισμός της 96 ΑΔΤΕ "θα γιορτάσει την Ημέρα του Παιδιού, δείχνοντας όπλα σε ανήλικα, μαθαίνοντας στα παιδιά να σκοτώνουν! 
Κατά τη διάρκεια του εορτασμού, έχουν προσκληθεί μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου για να παρακολουθήσουν επίδειξη οπλικών συστημάτων!

Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα alithia.gr αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα:

Στο πλαίσιο εορτασμού της «Παγκόσμιας Ημέρας του Παιδιού» την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στις 9 π.μ. θα πραγματοποιηθεί από την 96 ΑΔΤΕ στο Στρατόπεδο «ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ», επίδειξη οπλικών συστημάτων σε μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου.

Και όλα αυτά συμβαίνουν στην Χίο που καθημερινά ζει το δράμα των προσφύγων που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  και η ΕΕ έχει φυλακίσει στα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης του νησιού.

Στην Χίο που γνωρίζει τις συνέπειες των βάρβαρων ιμπεριαλιστικών πολέμων και επεμβάσεων του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, με τον Ελληνικό Στρατό να παίζει καθοριστικό ρόλο.

Στην Χίο που οι κάτοικοι της γνωρίζουν ότι τους έχει ανατεθεί ο ρόλος του Αναλώσιμου του ελληνο-τουρκικού ανταγωνισμού για τις ΑΟΖ, τα ενεργειακά κοιτάσματα και τους αγωγούς, τον έλεγχο του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου, για τα συμφέροντα του Βαρδινογιάννη και του Λάτση. 

Η είδηση είναι η σοκαριστική αλλά αναμενόμενη
Μπορεί ο καθένας μας να ανατρέξει στο παρελθόν αναζητώντας αντίστοιχες μιλιταριστικές πρωτοβουλίες, να συγκλονιστεί διαπιστώνοντας ότι αντίστοιχους εορτασμούς-εκπαιδεύσεις του Στρατού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έπραττε μόνο το φασιστικό-ολοκληρωτικό καθεστώς Μεταξά!
Όμως η πρωτοβουλία της 96 ΑΔΤΕ να εκπαιδεύσει τα παιδιά να Σκοτώνουν εντάσσεται στην συνολική απόπειρα του Υπουργείου Άμυνας να στρατιωτικοποιήσει τον εργαζόμενο λαό μας και την νεολαία.
Ποιος ξεχνά τις αντίστοιχες μιλιταριστικές πρωτοβουλίες του Πολεμικού Ναυτικού:


Διαβάζουμε:

"Το Πολεμικό Ναυτικό, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον προστάτη του Άγιο Νικόλαο, προσκαλεί μαθητές/μαθήτριες της Γ’ Λυκείου να δηλώσουν συμμετοχή και να νιώσουν τη μοναδική εμπειρία της κατάδυσης κατά τον πλου με το πλέον σύγχρονο συμβατικό υποβρύχιο (τύπου 214) του ΠΝ. Ο πλους του υποβρυχίου θα πραγματοποιηθεί κατά τη χρονική περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων – Νέου Έτους, προκειμένου να μη διαταραχθεί η παρακολούθηση των μαθημάτων".



Πρόκειται για μια τρομερή επέλαση του εθνικισμού και του μιλιταρισμού που με όλα τα μέσα προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η ακροδεξιά ηγεσία των ΑΝΕΛ στο Υπουργείο Άμυνας.

Αυτή τη φορά στόχος οι μαθητές... 

Οι Συνταγματάρχες της Χούντας του 1967 αποκαλύπτονται μικροί συγκρινόμενοι με την τεράστια στρατιωτικοποίηση του λαού μας που προωθεί ο σύγχρονος Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός, με την συνδρομή των Ισραηλινών και Αμερικανών διαφημιστών! 

Καλούμε την εκπαιδευτική κοινότητα, τους συλλόγους των καθηγητών και το μαθητικό κίνημα όχι μόνο να καταγγείλουν αυτή την πολεμοχαρή εκστρατεία, αλλά να ενώσουν την αγωνία τους για την συγκρότηση του ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ που απαιτεί η εποχή μας.
Μια σκληρή εποχή αντεργατικής επίθεσης, δογμάτων Πολέμου-Καταστολής που στοχοποιούν ως εσωτερικό εχθρό εργαζόμενους και νεολαία.
Με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις να ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ - ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ στους βρώμικους πολέμους και τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις.
Η νέα Συνέλευση του ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ την Πέμπτη 14/12, στις 7.00 μ.μ στο Πολυτεχνείο (κτίριο Γκίνη) θέλει να συμβάλλει σε αυτή ακριβώς την κατεύθυνση.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου