Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Τεράστια Νίκη των Φαντάρων ενάντια στο ΝΑΤΟ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ...
Κανένας φαντάρος τελικά από την 156 Α/Κ ΜΜΠ – Αλεξανδρούπολης δεν στάλθηκε να φυλάξει τον ΝΑΤΟικο σταθμό αποσυναρμολόγησης, αποθήκευσης και μεταφοράς πολεμικών ελικοπτέρων που έχει στηθεί εδώ και ένα μήνα περίπου στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΣ έλαβαν πολύ σοβαρά υπόψη τους τις αντιδράσεις των φαντάρων και το κάλεσμα του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ προς τους συναδέλφους Φαντάρους και το σύνολο του προσωπικού: 

ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ να προσφέρουν οποιαδήποτε υπηρεσία στο ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ.

Ενώ είχε ανακοινωθεί από τον διοικητή της μονάδας ότι θα σταλούν φαντάροι, καθώς οι ΝΑΤΟικοί έχουν το θράσος να απαιτούν να γίνεται η φύλαξη της βάσης από εμάς μαζί με τα στελέχη του στρατού, του Λιμενικού και της αστυνομίας, αυτό δεν υλοποιήθηκε!

Όπως δε θα υλοποιηθεί και καμιά άλλη εξυπηρέτηση για τα ΝΑΤΟικά σχεδία και την πολεμική εμπλοκή των ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων.  

Χάρη στην άμεση αντίδραση των συναδέλφων που υπηρετούν στο συγκεκριμένο στρατόπεδο υπήρξε ένα κλίμα ανησυχίας και αμφισβήτησης το οποίο προβλημάτισε τη διοίκηση,  γράφτηκε η επιστολή καταγγελίας όπου οι φαντάροι είπαν το δικό τους ΟΧΙ στο ΝΑΤΟ και στην κυβέρνηση του πολέμου και της βάρβαρης αντεργατικής επίθεσης. 


Αρνήθηκαν οποιαδήποτε εμπλοκή τους στις υπηρεσίες φύλαξης της βάσης για τα ελικόπτερα των Αμερικάνων μισθοφόρων φονιάδων των λαών. 

Αρνήθηκαν οποιαδήποτε εμπλοκή τους.

Η νίκη αυτή αποτελεί μια ακόμη επιτυχημένη προσπάθεια των φαντάρων και του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στο μπλοκάρισμα της πολεμικής μηχανής και της συμμετοχής των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και βάσεων στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.

Δείχνει τον τρόπο με τον οποίο κάθε στρατιώτης πρέπει να αγωνίζεται.

Με Κίνημα Μαζικό, Μέσα και Έξω από τον στρατό ενάντια στην κυβέρνηση της αντεργατικής λαίλαπας και των Μνημονίων, των πολεμικών τυχοδιωκτισμών.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα πως “εμείς που ήρθαμε υποχρεωτικά στον στρατό σας και μας εκμεταλλευόσαστε με τον πιο ακραίο τρόπο οικονομικά και εργασιακά, δεν θα εφαρμόσουμε τα δόγματα Πολέμου-Καταστολής της κυβέρνησης, του ΝΑΤΟ και του ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ.
Δεν θα στρέψουμε το όπλο ενάντια στον εσωτερικό εχθρό, τους εργαζόμενους γονείς και φίλους μας, τους πρόσφυγες και τους μειονοτικούς πληθυσμούς, δεν θα υποστηρίξουμε ένοπλα τα ιμπεριαλιστικά τους σχέδια.
Να κλείσει τώρα η βάση στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και όλες οι ξένες στρατιωτικές εγκαταστάσεις.
Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο και τα Βαλκάνια.
Να διαλυθούν ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ
Να ανατραπούν οι Άξονες του Πολέμου μεταξύ Ελλάδας-Ισραήλ-Αιγύπτου-Κύπρου.
Να επιστρέψουν όλα τα στρατεύματα από το εξωτερικό.
Ούτε ευρώ για πολεμικούς εξοπλισμούς και Μισθοφόρους Στρατιώτες.
ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!»
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ - ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΓΙΑ Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ
Απάντηση μας ο Κοινός αγώνας Ελλήνων και Τούρκων Φαντάρων.
Ο Κοινός αγώνας των εργαζομένων σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο-Βαλκάνια ενάντια στις κυβερνήσεις του πολέμου, στον εθνικισμό και το φασισμό, στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ. Επικ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου