Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Ο Ελληνικός στρατός Πολεμά τους Πρόσφυγες

 Οι πρόσφυγες δεν αποτελούν απειλή για τη χώρα ούτε συντρέχει νόμιμος λόγος άμυνας της χώρας έναντι των προσφύγων.
Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου (ΙΔΙΣ), διοργάνωσε το «1ο Συνέδριο Χερσαίων Δυνάμεων», το διήμερο 14 και 15 Δεκεμβρίου 2017, στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Στο Συνέδριο αυτό δεν υπήρχε κανένας λόγος για να επαναληφθούν τα προπαγανδιστικά κλισέ για τον Ανθρωπιστικό ρόλο του Στρατού. Ούτε φυσικά αναφέρθηκαν οι ευθύνες των βομβαρδισμών του ΝΑΤΟ και των χωρών μελών της ΕΕ,η ενεργή συμμετοχή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στις ιμπεριαλιστικές αποστολές.
Σε ομιλία Ανώτατου στρατιωτικού ε.α (πιο Ανώτατος αξιωματικός για την ιεραρχία του Στρατού Ξηράς δεν γίνεται) περιέγραψε το πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων αντιμετωπίζει το ζήτημα των Προσφύγων.
Ο ελληνο-τουρκικός ανταγωνισμός για τον έλεγχο του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου περιγράφηκε για μια ακόμη φορά ως "Τουρκική Απειλή". 
Σύμφωνα με αυτό το αφήγημα ανάμεσα στα δύο κράτη επικρατεί "Ασταθής Ειρήνη", για την ακρίβεια "μια διακρατική σύγκρουση χαμηλής έντασης". Η σύγκρουση αυτή διεξάγεται με όλα τα μέσα, οικονομικά-πολιτικά-στρατιωτικά. Πλέον ο ελληνικός στρατός καταγράφει νέα είδη απειλών: οργανωμένο έγκλημα, τρομοκρατία, παράνομους μετανάστες!
Οι παράνομοι μετανάστες συνιστούν μια "ήπια επίθεση, μια ενορχηστρωμένη επίθεση από την Τουρκία, ενταγμένη τη γενικότερη επίθεση". 
Πως να γίνουν λοιπόν πιο σαφείς οι λόγοι της Στρατιωτικής Διαχείρισης του Προσφυγικού ζητήματος. Ο πόλεμος κατά των προσφύγων που οι διεξάγουν οι κυβερνήσεις, η ΕΕ και το ΝΑΤΟ έχει αφενός τη διάσταση της υπεράσπισης της Ευρώπης Φρούριο, αλλά και την πτυχή του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού.
Για αυτό η καθοριστική συμμετοχή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που εξασφάλισαν την εφαρμογή των κατασταλτικών μέτρων και τον εγκλεισμό των προσφύγων στα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης HOT SPOT. 
Μάλιστα, παρά τις αρχικές διαψεύσεις των καταγγελιών του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ότι ο Στρατός θα αναλάβει τη Φρούρηση τους, τώρα υπάρχει η παραδοχή από το ΓΕΣ, ότι "οι δομές φιλοξενίας προσφύγων" φυλάσσονται ενίοτε από τον στρατό, όπου οι αστυνομικές δυνάμεις δεν επαρκούν
Αυτές οι αντιλήψεις και πρακτικές του Ελληνικού Στρατού εντάσσονται στα σύγχρονα Δόγματα Πολέμου/Καταστολής, έχουν ως πρόσχημα την προπαγάνδα του Ανθρωπιστικού ρόλου, που κρύβει την αντιμετώπιση των προσφύγων-μεταναστών ως Ασύμμετρες Απειλές.
Όπως μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας επικοινωνούν με χώρους της Ακροδεξιάς όπως το ΕΠΑΜ και τη ναζιστική Χρυσή Αυγή, αλλά και την Ακροδεξιά ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, όπου ο ηγέτης των ΑΝΕΛ Π.Καμμένος συνεργάζεται αρμονικά  με το Δ.Βίτσα του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος είχε κληθεί ως μάρτυρας υπεράσπισης του στρατιωτικού που αρνήθηκε να προσφέρει υπηρεσίες σε "λαθρομετανάστες" !
Είναι οι όροι ενσωμάτωσης της Ακροδεξιάς στα "εθνικά μέτωπα" που θέλει να επιβάλλει ο αστικός κόσμος, στο κράτος του Ολοκληρωτικού Καπιταλισμού.
Η Δίκη και η αθώωση από το Στρατοδικείο του στρατιωτικού που αρνήθηκε να προσφέρει υπηρεσίες σε "λαθρομετανάστες" σύμφωνα με την αισχρή ορολογία των ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής, του εθνικιστικού ΕΠΑΜ και όχι μόνο αποκαλύπτει την επικοινωνία τους με τον σκληρό πυρήνα του κράτους του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού.

Σε κείμενο που υπέγραφε ο ίδιος ο Eυάγγελος Φώτης στα ΜΜΕ τον περασμένο Ιούλιο ανέφερε : «Αρνήθηκα να εκτελέσω υπηρεσία στα hotspot Δερβενίου Θεσσαλονίκης. 
Η Τουρκία χρησιμοποιεί μεταναστευτικές ροές ως γεωστρατηγικό όπλο εναντίον των Ελλήνων. Δεν γίνεται καμία διαπίστευση, αν οι άνθρωποι αυτοί είναι των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας ή τζιχαντιστές. Εάν είναι και δημιουργήσουν τρομοκρατικά επεισόδια, το ότι περιθάλπονται από τον ελληνικό στρατό επισύρει ποινικές ευθύνες. Η όλη αυτή κατάσταση αποδυναμώνει τις Μονάδες του Ελληνικού Στρατού». 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ "βγαίνοντας από το Στρατοδικείο, στάθηκε προσοχή μπροστά στους διαδηλωτές του εθνικιστικού Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου που οργάνωσαν διαμαρτυρία συμπαράστασης, με ελληνικές και βυζαντινές σημαίες. Είχε προηγηθεί η περιφορά του σε διάφορα «πατριωτικά» ΜΜΕ κατηγορώντας τους πρόσφυγες ως «τζιχαντιστές»...
Θυμίζουμε:
Παράδειγμα νίκης των φαντάρων στο 401 ΓΣΝΑ ενάντια στα hot spot. 
ΟΣΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ!
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΟ 401 ΓΣΝΑ
Μετά την πρώτη αποφασιστική μάχη που δόθηκε να για να μην μεταβεί στρατιώτης στο hot spot της Μαλακάσας, κάτι το οποίο και επιτεύχθηκε, το δρόμο της μη αποδοχής της μετάβασης στο hot spot ξεκίνησαν να τον επιλέγουν μαζικά και άλλοι στρατιώτες. Καθώς αρκετοί στρατιώτες βγήκαν στην αναφορά και έθεσαν το ζήτημα της αντισυνταγματικότητας της μετάβασης τους στο hot spot. 
Η προσπάθεια εκφοβισμού των στρατιωτών είχε αποτύχει και οι φαντάροι που έβγαιναν στην αναφορά και έβαζαν ζήτημα αντισυνταγματικότητας μπορούσαν να εξαιρούνται από τις λίστες των hot spot.
Έτσι το ΓΕΣ και η διοίκηση του ΛΔ 401 άλλαξαν στάση και προσπάθησαν να ενσωματώσουν και να εξαγοράσουν τους στρατιώτες με άδειες. Το πώς στέκεται ο κάθε φαντάρος απέναντι σε τόσο σοβαρά ταξικά και πολιτικά ζητήματα είναι κάτι που θα κριθεί από τους υπόλοιπους στρατιώτες, από ταξικά και αγωνιζόμενα κομμάτια του λαού και από την δική του συνείδηση και στάση απέναντι σε όλους αυτούς. Το βασικό ερώτημα είναι ένα. Πως ενώ όσοι βάζουν ζήτημα συνταγματικότητας για την διάθεση τους στο hot spot της Μαλακάσας εξαιρούνται από τις λίστες των hot spot, αλλά η αντισυνταγματική διαταγή συνεχίζει να εκτελείται από την υπηρεσία χώνοντας άλλους φαντάρους. Σε αυτό πρέπει να απαντήσει το ΓΕΣ. Κανένας φαντάρος σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Φαντάροι και μόνιμο προσωπικό να αρνηθούν ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ την οποιαδήποτε συμμετοχή, την προσφορά οποιαδήποτε υπηρεσίας στο βρώμικο πόλεμο κατά προσφύγων-μεταναστών. Να Αρνηθούν την όποια συμμετοχή τους στα hot spot-στρατόπεδα συγκέντρωσης-καταγραφής-διαλογής-απελάσεων, τον ρόλο του φύλακα των ανθρώπων της τάξης μας. Τους καλούμε να υπερασπίσουν τα δικαιώματά τους, να υπερασπίσουν το Σύνταγμα και τον όρκο που έχουν δώσει απέναντι στον ελληνικό στρατό, ο οποίος σε καμιά περίπτωση δεν συνδέεται με την πραγματικότητα της φρούρησης και λειτουργίας των hot spot-στρατοπέδων συγκέντρωσης. Δεν πολεμάμε, Δεν εργαζόμαστε δωρεάν, Δεν γινόμαστε δεσμοφύλακες της τάξης μας. Να κλείσουν ΑΜΕΣΑ τα hot spot, να σταματήσουν οι απελάσεις, να ικανοποιηθούν τώρα όλα τα δικαιώματα των προσφύγων και μεταναστών. 
ΟΔΗΓΙΕΣ: ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ-ΑΠΟΣΠΑΣΗ-ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΑ HOT SPOT ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΞΙΚΗ ΜΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ 
Μόνο στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των ΝΑΖΙ στρατιώτες χρεώθηκαν και υποχρεώθηκαν στο ρόλο του Ανθρωποφύλακα. 
Δεν θα γίνουμε εμείς, ούτε ως Δωρεάν Εργατικό Δυναμικό ούτε ως Προσωπικό Λειτουργίας-Φρούρησης στα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης, ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ στην εκμετάλλευση-καταπίεση-φυλάκιση-διαλογή Προσφύγων-Μεταναστών, Δυνάστες και δεσμοφύλακες των ανθρώπων της τάξης μας. 
 Και με υπευθυνότητα ενημερώνει τι προβλέπει το Σύνταγμα, ποιο είναι το όριο των υπηρεσιών που προσφέρει ο Στρατευμένος στο πλαίσιο της Υποχρεωτικής Στράτευσης: 
 Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ
Σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ. 6 του Συντάγματος, κάθε Έλληνας που μπορεί να φέρει όπλα είναι υποχρεωμένος να συντελεί στην άμυνα της χώρας. Εκεί αρχίζει και τελειώνει κάθε υποχρέωση, αλλά και δικαίωμα, των στρατευμένων και του στρατού γενικότερα. Στην άμυνα της χώρας απέναντι σε ενδεχόμενη στρατιωτική απειλή. 
 Οι πρόσφυγες δεν αποτελούν απειλή για τη χώρα ούτε συντρέχει νόμιμος λόγος άμυνας της χώρας έναντι των προσφύγων. Αντιθέτως, αποτελεί καθήκον για τις πολιτικές αρχές της χώρας, η παροχή ασύλου στους πρόσφυγες και η προστασία της ζωής, της υγείας και της ασφάλειάς τους. 
Σύμφωνα με τη συνθήκη της Γενεύης, η πρόσφυγες έχουν απόλυτο δικαίωμα ελεύθερης διέλευσης και προστασίας της ζωής και της ασφάλειάς τους, από κάθε χώρα στην οποία εισέρχονται. Στο καθήκον της προστασίας τους, η Ελλάδα έχει δεσμευτεί συνυπογράφοντας τη συνθήκη αυτή και άλλες διεθνείς συνθήκες που αποτελούν πλέον διεθνές δίκαιο υποχρεωτικό για όλες τις χώρες που συνυπέγραψαν. Πρόσφατες επιμέρους συνθήκες, δεν μπορούν να αλλάξουν τα προβλεπόμενα στη σύμβαση της Γενεύης, δεδομένου ότι αυτά έχουν περιβληθεί τον ανώτατο Συντακτικό τύπο, έχουν συμπεριληφθεί στο Σύνταγμα της χώρας και έχουν αυξημένη τυπική ισχύ. 
Στο δε ελληνικό Σύνταγμα, ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν απόλυτης προτεραιότητας υποχρέωση της πολιτείας και θεμέλια λίθος του δημοκρατικού πολιτεύματος. Επιπλέον, η αποστολή στρατευμάτων εντός της χώρας και η ανάθεση σ’ αυτά πολιτικών καθηκόντων, παραβιάζει τον πυρήνα του Συντάγματος και οπισθοδρομεί την πολιτική κατάσταση της χώρας σε περασμένες, μαύρες δεκαετίες, πριν από την αποκατάσταση της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Κανένας νόμος δεν μπορεί να καταλύσει την κοινοβουλευτική δημοκρατία και να αναθέσει στο στρατό πολιτικά καθήκοντα. 
Για την αποφυγή ακριβώς τέτοιων διολισθίσεων, ο Συνταγματικός νομοθέτης προέβλεψε το άρθρο 120 του Συντάγματος, σύμφωνα με το οποίο, «Η τήρηση του Συντάγματος, επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων». Συνεπώς, η αποστολή στρατιωτικών τμημάτων για οποιονδήποτε σκοπό, πολλώ δε μάλλον, με σκοπό την άσκηση κατασταλτικών πολιτικών ή καθηκόντων περιορισμού και περιφρούρησης προσφύγων, αποτελεί πράξη παράνομη και αντισυνταγματική, καθώς παραβιάζει πλείστες όσες διατάξεις της εγχώριας και διεθνούς νομοθεσίας. 
Επιπλέον δε, η χρήση του στρατού για την άσκηση πολιτικών καθηκόντων, παραβιάζει τον πυρήνα του δημοκρατικού πολιτεύματος. 
Συνεπώς, νομίμως και κατ’ άσκηση συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων, οι στρατευμένοι μπορούν να αρνηθούν την άσκηση οποιουδήποτε καθήκοντος σχετίζεται με την υπηρεσία στα στρατόπεδα συγκέντρωσης προσφύγων (στους οποίους, ειρήσθω εν παρόδω, οι πολιτικές αρχές της χώρας, οφείλουν να εξασφαλίσουν ελευθερία, υγιεινή και ασφάλεια από κάθε επιβουλή). 
Επιπλέον, οι στρατευμένοι, πρώτοι απ’ όλους τους πολίτες, δύνανται νομίμως να αρνηθούν παράνομες και αντισυνταγματικές διαταγές, σε εφαρμογή του άρθρου 120 του Συντάγματος. 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου