Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

"Τυφώνας" της ΕΛ.ΑΣ: Στρατός και ΕΚΑΜ διαφορετικές όψεις της κρατικής τρομοκρατίας

Τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια που διαδίδουν τα τρομοκρατικά σενάρια της Ασφάλειας,  αναλαμβάνουν να μας ενημερώσουν ότι η μετατροπή της χώρας σε απέραντο πολεμικό ορμητήριο ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων κατά των λαών, προκαλεί τον κίνδυνο Εκδίκησης.
Μάλιστα, προπαγανδίζουν την πιθανότητα αυτή -που με τους πολέμους και τα εγκλήματα τους προκαλούν για να οξύνουν τον Πόλεμο κατά των Προσφύγων, να νομιμοποιήσουν την επιβολή των Δογμάτων Πολέμου-Καταστολής στο εσωτερικό της χώρας, να επεκτείνουν την κρατική τρομοκρατία τους παρακολουθώντας-ελέγχοντας-καταγράφοντας τα πάντα.
Διαβάζουμε λοιπόν:
"Τυφώνας" της ΕΛ.ΑΣ με τον φόβο ένοπλων επιθέσεων 
και ακραίων περιστατικών το καλοκαίρι του 2018
 Άσκηση το διήμερο αυτό με την συμμετοχή δεκάδων αξιωματικών της ΕΛΑΣ
Νέα μεγάλη άσκηση , πάλι με την κωδική ονομασία "Τυφώνας" (και αντίστοιχη αρίθμηση) για την αντιμετώπιση τρομοκρατικών επιθέσεων το ερχόμενο καλοκαίρι στην Αθήνα σε συνδυασμό με ακραία καιρικά φαινόμενα και ..καύσωνα με πυρκαγιές κλπ. πραγματοποιεί αυτό το διήμερο η ΕΛΑΣ. Οργανωτής της άσκησης αυτής για χειρισμό μαζικών ενόπλων επιθέσεων και άλλων παράλληλων συμβάντων είναι το Κέντρ Μελετών Ασφάλειας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης.
Παρόμοια άσκηση επί χάρτου είχε πραγματοποιηθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου και είχαν υπάρξει και άλλες, με πρακτική εξάσκηση και προσομοιώσεις σε ανοικτούς χώρους, σε διάφορες πόλεις της χώρας με την συμμετοχή των ΕΚΑΜ , του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και άλλους. Πρόκειται για την «αναβίωση» σεναρίων για μαζικές απώλειες από αιματηρά περιστατικά που παραπέμπουν στην ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004. Με επιτελικά στελέχη της λεωφόρου Κατεχάκη να μιλούν πάλι για «συνήθεις σχεδιασμούς που πραγματοποιούνται δια παν ακραίο ενδεχόμενο». Ομως παραμένει ένα δείγμα της επιφυλακής των αρχών ασφαλείας σε όλη την Ευρώπη".

ΤΑ ΕΚΑΜ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Ξεχάστε αυτά που ξέρατε, μας λένε οι αστοί πολιτικοί, οι στρατιωτικοί, οι διπλωμάτες και οι καθηγητάδες του αστικού κόσμου...
"Δεν πρέπει να μένουμε απαθείς και παρατηρητές..."
Θέλουμε πολεμικό και κατασταλτικό ρόλο...
Θέλουμε μεγαλύτερη πολεμική εμπλοκή...
Είναι "εθνική ανάγκη¨ να πολεμήσουν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις σε Βαλκάνια, Μέση Ανατολή, Αφρική και Ανατολική Μεσόγειο...
Γιατί εκεί είναι τα στρατηγικά συμφέροντα των Ελλήνων επιχειρηματιών που θεωρούν την Νοτιοανατολική Ευρώπη ζωτικό χώρο...
Γιατί ονειρεύονται τα πλούτη που θα προκύψουν από την ΑΟΖ, τα ενεργειακά κοιτάσματα και τους αγωγούς, τα κέρδη των εργολάβων από το μερίδιο που θα λάβουν στις χώρες που καταστρέφουν οι επεμβάσεις του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, τα συμβόλαια που θα κλείσουν οι πολεμικές βιομηχανίες (Η INTRACOM Defense Electronics στις 30 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες της Ελλάδας http://www.militaire.gr)

Για τα αιματοβαμμένα κέρδη των επιχειρηματιών από τους βρώμικους πολέμους απαιτούν όχι μόνο να ενταθεί η πολεμική συμμετοχή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Στην συμβολή στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους  παρέχοντας αεροδρόμια και τη βάση της Σούδας, τη βάση του Αράξου στους βομβαρδισμούς της Λιβύης, της Αλεξανδρούπολης για τις ασκήσεις του ΝΑΤΟ στην Ρουμανία, την παρουσία του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού σε Λίβανο και Λιβύη, τη μετατροπή ολόκληρης της χώρας σε Πολεμικό τους Ορμητήριο (βάση Λάρισας, Ακτίου, Ανδραβίδας, Αλεξανδρούπολης, πιθανώς της Καρπάθου, Τυμπακίου...
Να προστεθεί "η ενεργή συμμετοχή σε επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης με στρατιωτικές δυνάμεις"! [Ποιοι απαιτούν Έλληνες στρατιώτες να σταλούν εκτός συνόρων; http://diktiospartakos.blogspot.gr]
Ήδη σε αυτή την κατεύθυνση κινούνται με βάση τους Άξονες Ελλάδας-Ισραήλ-Κύπρου-Αιγύπτου αναλαμβάνοντας τον ρόλο Χωροφύλακα της Ανατολικής Μεσογείου!
ΑΝΑΓΚΑΙΟΣ ΟΣΟ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ 
ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ-ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ
 Η αποτροπή των ιμπεριαλιστικών σχεδίων, η πάλη απέναντι στους πολέμους των κεφαλαιοκρατών και των αστικών ανταγωνισμών, αποκτά σήμερα –ξανά- ζωτική σημασία, καθώς η απειλή είναι κάτι παραπάνω από ορατή. 
Η πάλη για την απομάκρυνση όλων των βάσεων, αμερικανικών, νατοϊκών και ευρωπαϊκών, η μη συμμετοχή σε κανενός είδους νέες δυνάμεις άμεσης επέμβασης και ευρωστρατούς, η διάλυση το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, αποτελεί αδήριτη ανάγκη για την επιβίωση του λαού και για το δικαίωμά του στην επόμενη μέρα.
ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ !
ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΠΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ
ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ Ο ΑΞΟΝΑΣ  ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΙΣΡΑΗΛ-ΑΙΓΥΠΟΥ-ΚΥΠΡΟΥ
Να κλιμακώσουμε την πάλη ενάντια στην κυβέρνηση των Μνημονίων και της αντεργατικής επίθεσης, της κλοπής των κόπων μιας ζωής και των ιδιωτικοποίησεων, των δογμάτων Πολέμου -Καταστολής που στοχοποιούν τους εργαζόμενους ως Εσωτερικό Εχθρό, του Πολέμου και της συμμετοχής σε βομβαρδισμούς και επεμβάσεις.
Με κίνημα εργατικό, διεθνιστικό, που θα ενώσει τους εργαζόμενους σε Αιγαίο και Μεσόγειο, μαζί με τους πρόσφυγες και τις μειονότητες.
Κίνημα που θα Αντιπαλέψει τα ¨εθνικά¨συμφέροντα της άρχουσας τάξης και το Μεγαλοϊδεατισμό της.
Που θα παλέψει για τα κοινά μας εργατικά δικαιώματα και την ικανοποίηση των αναγκών του κόσμου της εργασίας. Αμφισβητώντας από εργατική, αντικαπιταλιστική, ανατρεπτική σκοπιά τον αστικό κόσμο της Βαρβαρότητας και των Πολέμων, του σύγχρονου Ολοκληρωτισμού του κεφαλαίου, την Εκμετάλλευση και την Καταπίεση.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου