Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2018

Αισχρά Αντίποινα και εκδίκηση της διοίκησης της ΕΛΔΥΚΟ γιατί Διαμαρτυρήθηκαν!


έτσι οραματίζονται το προσωπικό της ΕΛΔΥΚΟ;
Βράζει πραγματικά το προσωπικό της ΕΛΔΥΚΟ 3/11 με τον αυταρχισμό της διοίκησης και την εκδικητικότητα αυτών που θεωρούν ότι υπό τις διαταγές τους βρίσκονται ΡΑΜΠΟ χωρίς σκέψη και υπερηφάνεια.
Ζουν στο Κόσσοβο και καταλαβαίνουν ποιος είναι ο Ελληνικός Στρατός που βρίσκεται εκτός συνόρων.

Ποιοι άνθρωποι τον διοικούν και χρησιμοποιούν το κλίμα πολεμοκαπηλείας και συνεχούς πολεμικής ετοιμότητας για να πάρουν "προσωπικά" εκδίκηση με πρόφαση την εκπαίδευση του προσωπικού.

Στο Κόσσοβο λοιπόν "που έχει να πέσει σφαίρα 15 χρόνια" το προσωπικό διατάχθηκε σε ασκήσεις "πολεμικής ετοιμότητας" την Παραμονή και Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς!

Στις λιγοστές ώρες ξεκούρασης και χαλάρωσης...

Ο λόγος...

Με αυτόν τον τρόπο "ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ" η διοίκηση...

Είχε προηγηθεί δημοσίευση των καταγγελιών του προσωπικού από την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ για την άθλια και επιθετική συμπεριφορά, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι εξαιτίας της αντίληψης και της πρακτικής συγκεκριμένων.

Μια δημοσίευση που προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση του ΓΕΣ και του Διοικητή της 34ης Ταξιαρχίας.

Ο Ταξίαρχος άμεσα επισκέφτηκε την ΕΛΔΥΚΟ 3/11 και γνώρισε από πρώτο χέρι τι συμβαίνει.

Όλοι αναγνωρίζουν ότι "δημόσια" πήρε θέση, έδωσε λύσεις, έδειξε την απογοήτευση του για την εξέλιξη των πραγμάτων, καταδικάζοντας τις μεθόδους, κάνοντας ταυτόχρονα να αισθανθούν τα στελέχη Άνθρωποι.
Αναγνωρίζοντας τους ότι μπορούν να σταθούν υπεύθυνα και να αντιμετωπίσουν τις όποιες καταστάσεις με ωριμότητα και αποφασιστικότητα.

Δε θέλει λοιπόν και πολύ για να αισθανθείς διαφορετικά, να νοιώσεις Υπερηφάνεια! 
Μόλις όμως έφυγε ο Ταξίαρχος είδαν το πως λειτουργεί η Ιεραρχία:
"σούζα στον Ανώτερο, σχίζουμε τους Υφισταμένους".
Αμέσως άρχισε "πόλεμος νεύρων" και αντεγκλήσεις που δεν τιμούν κανένα...
Το προσωπικό άκουσε ότι ¨βάλατε τον πατέρα σας να μας μαλώσει..." και ότι "διοικώ έναν Λόχο νεοσυλλέκτων...".
Ενώ είναι βεβαιότητα όλων ότι οι όποιες προσωρινές βελτιώσεις ήταν αποτέλεσμα της επιστολής καταγγελιών και της παρέμβασης του Ταξίαρχου, η διοίκηση επιχείρησε να τις καπηλευθεί μιλώντας για "δώρο της εν όψει εορτών"...
Και φυσικά γίνεται λόγος για το φαγητό, την χρήση κινητών όταν το προσωπικό δεν έχει υπηρεσία, την χαλαρότητα στον ελεύθερο χρόνο!
Για τέτοιου είδους τεράστιες παραχωρήσεις μιλάμε...
Όμως και για αυτά έπρεπε να μαρτυρήσουν...
Την ώρα που σε όλο τον Ελληνικό Στρατό επικρατούσε εορταστικό και χαλαρό κλίμα, όλοι απολάμβαναν τα γκρουπάκια των Αδειών, το προσωπικό της ΕΛΔΥΚΟ 3/11 ήταν υποχρεωμένο να τρέχει σε ασκήσεις "πολεμικής ετοιμότητας" την Παραμονή και Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς! 
Μάλιστα, την ώρα του φαγητού.
Δεν λείπουν ταυτόχρονα οι καταγγελίες για την προσπάθεια της διοίκησης να σπείρει τη Διχόνοια ανάμεσα στο προσωπικό.
Εμείς Απαιτούμε να σταματήσουν άμεσα όλα αυτά.
ΕΛΔΥΚΟ 3/11 05-01-2018

Θυμίζουμε την αρχική καταγγελία 
Καζάνι που βράζει η ΕΛΔΥΚΟ με τους Δικτατορίσκους!
Τρομερά τα παράπονα των στελεχών Λόχου της ΕΛΔΥΚΟ για τον Λοχαγό Υποδιοικητή τους, που του καταλογίζουν Αυταρχική Διοίκηση και Αδιαφορία για τα προβλήματα τους.
Απαιτούν την παρέμβαση του ΑΓΕΣ Στεφανή και περιμένουν την αντίδραση του Στρατηγού Μπίκου, Διοικητή του Γ'ΣΣ που αύριο τους επισκέπτεται 
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΟ 30 ΣΤΕΛΕΧΗ
Ζήτημα 1ο: ο Λοχαγός Υποδιοικητής δεν έχει γραφείο αλλά έχει φορτώσει το 1ο και 2ο Γραφείο στον αμέσως κατώτερο ΛοχαγόΖήτημα 2ο: είναι ο μοναδικός διμοιρίτης που Απαγορεύει στο Προσωπικό να πάει για πρωινό μετά την Ανάληψη πρωινής υπηρεσίες (ακόμη και αν υπάρχει χρόνος) ενώ ο ίδιος πηγαίνει για πρωινό μετά την ανάληψη υπηρεσίας. 

Δικαιολογεί τον εαυτό του υποστηρίζοντας ότι η Απαγόρευση ισχύει μόνο για τους Υπαξιωματικούς και όχι για τους Αξιωματικούς. 
Ζήτημα 3ο: Απαγορεύει να πηγαίνουμε να παίρνουμε καφέ κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας (έστω και αν δεν έχουμε υπηρεσία εκείνη την στιγμή του 8ωρου) διατάζοντας να μας φέρνει η εκάστοτε καφετέρια καφέ επειδή που και που το έχουν κάνει από καλή θέληση ή αν πάει κάποιος για καφέ την ώρα της υπηρεσίας. Απαιτεί να λαμβάνει την άδεια του όποιος πεταχτεί να αγοράσει, για απόσταση 10 μέτρων, ενώ ο ίδιος εν γνώση του Διοικητή, επειδή είναι Αξιωματικός, απουσιάζει καθημερινά εν ώρα υπηρεσίας για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, σε δραστηριότητες που δεν έχουν να κάνουν με την υπηρεσία.
Ζήτημα 4ο: έχει εκδικητική διοίκηση και αυτό φαίνεται σε προτάσεις που του γίνονται από το προσωπικό για ελάφρυνση σε κάποια σημεία της υπηρεσίας, όπου είναι εφικτό ή προβλέπεται από τους Νατοϊκούς κανονισμούς. 
Συνήθως απαντά "αφού δεν μπορώ να το κάνω εγώ δεν θα το κάνετε ούτε εσείς"!
Ζήτημα 5ο: ακολουθώντας προφορική διαταγή "στα του διοικητή" που αφορά στη μη χρήση κινητών τηλεφώνων στα πόστα, ο Λοχαγός, σε άλλα πόστα λέει να χρησιμοποιηθεί το κινητό αν είναι ανάγκη, σε συγκεκριμένο σημείο που έχει υποδείξει και σε άλλα πόστα μόνο την ώρα του φαγητού, ενώ ο ίδιος εν ώρα υπηρεσίας το χρησιμοποιεί ελεύθερα.
Είναι μια ακόμη διαταγή του που ισχύει με την πρόβλεψη αρνητικών συνεπειών για τους υπόλοιπους ενώ προσωπικά ο Λοχαγός απολαμβάνει όλες τις εφαρμογές ενός σύγχρονου κινητού τηλεφώνου! 
Ζήτημα 6ο: ότι προβλήματα προσωπικά ή μη αναφέρει ο καθένας, δεν τα αναφέρει ή τα μεταφέρει με διαφορετικό τρόπο από εκείνον που διατυπώθηκαν αρχικά (ενήλικες είμαστε όλοι, με πάνω από 10 χρόνια υπηρεσίας, όχι ηλίθιοι) και απροκάλυπτα δεν είναι συζητήσιμος μαζί μας.
Το κλίμα αυτό, που διέπει η Αδιαφορία για το προσωπικό που νοιώθει ότι το καταδυναστεύουν ισχύει τους τελευταίους 2 τουλάχιστον μήνες.

Από το παραπάνω κείμενο πηγάζουν σοβαρά συμπεράσματα.
Διαπιστώνει κανείς ποιο είναι το πραγματικό πλαίσιο των ελληνικών αποστολών εκτός συνόρων.
Τι υποχωρήσεις κάνουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που βρίσκονται στο εξωτερικό, τι πιέσεις δέχονται, τι Παραλογισμός επικρατεί στην ΕΛΔΥΚΟ.
Όσοι θεωρούν ότι Ελληνικός Στρατός είναι οι παρελάσεις της ΣΜΥ, οι διμοιρίες επίδειξης, οι μπάντες και τα όσα φαιδρά σερβίρει η μιλιταριστική εκπομπή "Αρετή και Τόλμη" ας διαβάσουν αυτό το κείμενο: 
εδώ αποκαλύπτεται το Παράλογο του Στρατού, η καταπίεση, η αυθαιρεσία της Πειθαρχίας και της Ιεραρχίας, που θεσπίζει κανόνες για να ισχύσουν μόνο για τους κατώτερους.
Αυτή είναι η Καριέρα στον Ελληνικό Στρατό- Μείνετε λοιπόν Μακρυά!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου