Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Δαιμονοποιούν και Συκοφαντούν! Μεγάλο ζόρι τραβάει το Υπουργείο Άμυνας με το Κίνημα των Φαντάρων...

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΚΕΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ!
Δεν Εκπλήσσει η επίθεση που επιχειρεί το Υπουργείο Άμυνας εναντίον του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

Με συστηματικό τρόπο προσπαθούν να πλήξουν την "αξιοπιστία" μας μήπως και μπορέσουν να ελέγξουν τις διαμαρτυρίες των φαντάρων και τις διεκδικήσεις μας, που καθημερινά ξεδιπλώνονται μέσα στα στρατόπεδα.

Την σκυτάλη της παραπληροφόρησης και της δυσφήμισης, από τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια τους, πλέον έχουν πάρει οι ίδιοι οι Υπουργοί Άμυνας.

Έχει σημασία να εντοπίσουμε το πόσο ευθυγραμμισμένοι είναι οι δύο κυβερνητικοί συγκάτοικοι του Πενταγώνου.

Και οι δύο βάλλουν κατά των "ανώνυμων καταγγελιών"! Οι οποίες αφορούν φαντάρους, αλλά και ΕΠ.ΟΠ. ΟΒΑ, υπαξιωματικούς και αξιωματικούς!

Ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος επιτέθηκε στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στην κεντρική παρέμβαση του ακροδεξιού κόμματος των ΑΝΕΛ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στη ΔΕΘ.

Κατηγόρησε λοιπόν "τα διάφορα Δίκτυα και τις ανώνυμες καταγγελίες τους"!

Ακολούθως, μιλώντας στο asfalistiko.gr και στους Αγλαΐα Κυρίτση και Μιχάλη Σιάχο ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας επιτέθηκε ξανά: 

"Υπάρχουν διάφορες καταγγελίες που προέρχονται από μια οργάνωση που αναφέρεται στις Ένοπλες Δυνάμεις, συνήθως με ανακρίβειες". 
Τι μας λένε οι Υπουργοί Άμυνας;
Έχουμε φτιάξει το Γραφείο Παραπόνων του ΓΕΣ που εκεί μπορείτε υπεύθυνα να δηλώσετε τα προβλήματα σας.
Στα στελέχη που διαμαρτύρονται απαντούν ότι "μπορούν να εκφράζουν τις ενστάσεις τους δια της υπηρεσιακής οδού"...
Και στις δύο όμως περιπτώσεις πρόκειται για ΣΑΦΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ του ονόματος αυτού που καταγγέλλει τον Ανώτερο του υπηρεσιακά ή τον Διοικητή του.
Δεν χρειάζεται μεγάλη φαντασία γιατί το κάνει αυτό το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΣ!
Το Υπουργείο Άμυνας και τα Επιτελεία γνωρίζουν ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις εξαιτίας της πολιτικής που εφαρμόζουν.
Αυτό που τους νοιάζει είναι να ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΝ-ΦΑΚΕΛΩΣΟΥΝ-ΠΕΡΟΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ όποιους μπαίνουν μπροστά, για να ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ όλους!
Το Υπουργείο Άμυνας για αυτό το λόγο ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ τα κινητά με κάμερες. 
Φανταστείτε τι είχε να γίνει αν καταγράφονταν φωτογραφικά τα σκουλήκια στο φαγητό εκατοντάδων φαντάρων που σέρβιραν το Δεκέμβριο του 2017, στο ΚΕΝ Μεσολογγίου...
Το Υπουργείο Άμυνας έφτιαξε ειδική ομάδα από ηλεκτρονικούς χαφιέδες που ψάχνει στα κοινωνικά μέσα και ιδιαίτερα στο Facebook (όπου πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί) για να δουν τι γράφουν οι συνάδελφοι φαντάροι και τα στελέχη.
Και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που βρήκαν τον μπελά τους με το φακέλωμα των Χαφιέδων στα χακί!
  • Είναι σίγουρο ότι η τρομοκρατική και κατασταλτική επίθεση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα αυξηθεί όσο πλησιάζουμε στις εκλογές αφού θέλουν να περιορίσουν το πολιτικό κόστος. Δεν θέλουν να υπάρχουν αντιδράσεις, δε θέλουν να υπάρχουν εμπόδια στη φιλοπόλεμη πολιτική τους.
  • Όσο αποκαλύπτεται η ταξική ουσία και περιεχόμενο της αντεργατικής, αυταρχικής και φιλοπόλεμης κυβερνητικής πολιτικής που σημαίνει περικοπές, εκμετάλλευση και καταπίεση, επικίνδυνες καταστάσεις και άθλιες συνθήκες διαβίωσης.
  • Όσο η κυβέρνηση γεμίζει την ελληνική επικράτεια με βάσεις των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ, συμμετέχει-συναινεί-εμπλέκεται στους βρώμικους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και τις επεμβάσεις.
  • Κυρίως όμως, όσο αυξάνονται οι Αντιστάσεις των φαντάρων, όσο πληθαίνουν οι Αρνήσεις να γίνουμε κρέας στα κανόνια των ανταγωνισμών τους, να θυσιαστούμε για τα συμφέροντα του Βαρδινογιάννη, του Λάτση και του Μπόμπολα. 
 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ - Ενωθείτε Μαζί μας 
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ 
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου