Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2018

Επίθεση του Μιλιταρισμού στα σχολεία ενώ στέλνουν ναύτες σε Λιβύη-Λίβανο!

Η τρομερή επέλαση του εθνικισμού και του μιλιταρισμού που με όλα τα μέσα προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η ακροδεξιά ηγεσία των ΑΝΕΛ στο Υπουργείο Άμυνας συνεχίζεται και καθημερινά αναβαθμίζεται.
Καιρό τώρα, στόχος είναι οι μαθητές... 
Είναι χαρακτηριστική η προσπάθεια που κάνει το Πολεμικό Ναυτικό. 
Διαβάζουμε: "Οι  16 μαθητές και μαθήτριες που κληρώθηκαν θα ζήσουν σήμερα  τη μοναδική εμπειρία της κατάδυσης με το πλέον σύγχρονο υποβρύχιο του Στόλου “ΠΙΠΙΝΟΣ” (τύπου 214).
Οι 16 τυχεροί συναντήθηκαν  στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού με τον Υπαρχηγό του ΓΕΝ, υποναύαρχο Ιωάννη Παξιβανάκη.
Οι κληρωθέντες-εισες, μαζί με τους συγγενείς τους θα βρίσκονται σε λίγο στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας, όπου θα τους υποδεχθεί ο Αρχηγός Στόλου αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος. Το ταξίδι τους θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και θα πλεύσουν στον κόλπο Μεγάρων. Την ίδια ώρα οι συγγενείς τους θα ξεναγηθούν από τον Αρχηγό Στόλου στο Ναύσταθμο και σε πλοία του Στόλου (υποβρύχιο, φρεγάτα κλπ) και μετά το τέλος του ταξιδιού των παιδιών τους θα τους παραθέσει γεύμα. Η επίσκεψή τους θα ολοκληρωθεί με την επίδοση αναμνηστικών".

Οι Συνταγματάρχες της Χούντας του 1967 αποκαλύπτονται μικροί συγκρινόμενοι με την τεράστια στρατιωτικοποίηση του λαού μας που προωθεί ο σύγχρονος Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός, με την συνδρομή των Ισραηλινών και Αμερικανών διαφημιστών! 
Μια σκληρή εποχή αντεργατικής επίθεσης, δογμάτων Πολέμου-Καταστολής που στοχοποιούν ως εσωτερικό εχθρό εργαζόμενους και νεολαία.

Με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις να ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ - ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ στους βρώμικους πολέμους και τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις.
Αυτό είναι το έργο του Πολεμικού Ναυτικού που αναλαμβάνει ρόλο ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ στην Ανατολική Μεσόγειο με πρόσχημα τη δίωξη του Λαθρεμπορίου ναρκωτικών, τσιγάρων κλπ ...
Το πως όμως αυτό είναι το πρόσχημα για την ένταση της συμμετοχής στην επιβολή των ιμπεριαλιστικών σχεδίων αποκαλύφθηκε πρόσφατα...
Να ποια είναι η πραγματική του δράση:

Εμπλέκουν σε βρώμικους πολέμους τους ναύτες της φρεγάτας ΛΗΜΝΟΣ!

Τι δουλεία έχουν οι ναύτες για δύο μήνες στην πιο εύφλεκτη ζώνη του πλανήτη;
Τους πληρώνουν 30 ευρώ τη μέρα για να Αναλάβουν την ευθύνη για οτιδήποτε γίνει!
Φ/Γ ΛΗΜΝΟΣ: ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΣΤΗ ΣΤ ΕΣΣΟ;
Μαύρα τα μαντάτα για τους ναύτες στη Φ/Γ Λήμνος. 
Η φρεγάτα ετοιμάζεται για ταξίδι διάρκειας 40 με 60 ημερών σε μια μεγάλη ναυτική πολεμική ζώνη ανάμεσα στα χωρικά ύδατα της Λιβύης και στα ανοιχτά του Λιβάνου, στο οποίο θα συμμετέχουν και οι ναύτες του πλοίου. 
Μάλιστα, η κυβέρνηση εξαγοράζει τους ναύτες.
Προκειμένου να αποφύγει τις αντιδράσεις για την πολεμική εμπλοκή τους και να "δείξει" ότι η συμμετοχή τους είναι εθελοντική, καταβάλλει καθημερινά αντίτιμο από 18 ευρώ (όταν πιάνουν λιμάνι) μέχρι 30 ευρώ όταν βρίσκονται σε ανοικτή θάλασσα.
Ουσιαστικά οι Υπουργοί Άμυνας Π.Καμμένος και Δ.Βίτσας εκμεταλλεύονται την ανεργία, τη φτώχεια και ανέχεια που προκαλούν οι ταξικές τους πολιτικές για να μετατρέψουν τους ναύτες σε Μισθοφόρους!
Τα ερωτήματα είναι πολλά: 
  • Για ποιο λόγο η Φ/Γ Λήμνος κάνει αυτό το ταξίδι; 
  • Για ποιο λόγο βγαίνει το πλοίο από τα ελληνικά χωρικά ύδατα σε μια Νατοϊκή επιχείριση με πρόσχημα την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου;
  • Πως συνδέονται αυτές οι αποστολές με την αναβάθμιση του ελληνικού κράτους και την ανάληψη ρόλου Χωροφύλακα από τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις στο χώρο της Ανατολικής Μεσογείου; 
  • Με την ένταση των εργασιών κρατών και πολυεθνικών ενεργειακών εταιρειών στα νότια της Κύπρου, αλλά και με τις επενδύσεις της Energean στα χωρικά ύδατα του Ισραήλ και της Κατεχόμενης Παλαιστίνης;
  • Πρόκειται για αναβαθμισμένη πολεμική συμμετοχή με την φρεγάτα ΛΗΜΝΟΣ στην Επιχείρηση UNIFIL;
Στο όνομα της απαγόρευσης επανεξοπλισμού της «Χεζμπολάχ» στο Λίβανο, δημιουργήθηκε μια διεθνής Ναυτική Δύναμη, η οποία εκτελεί περιπολίες και έλεγχο στον θαλάσσιο και εναέριο χώρο έξω από τα χωρικά ύδατα του Λιβάνου.
Αποστολή της η εκτέλεση Επιχειρήσεων Θαλασσίου Ελέγχου, με σκοπό την απαγόρευση διακίνησης παράνομου οπλισμού και συναφών υλικών προς τον Λίβανο, σε συνεργασία με τις λιβανέζικες αρχές. Από 18/9/2006 μέχρι 15/10/2006 συγκροτήθηκε μια προσωρινή Ναυτική Δύναμη υπό τον έλεγχο του Ιταλικού ΠΝ (Ιnitial Μaritime Task Force 425). Το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό συμμετείχε από την αρχή της συγκρότησης αυτής της δύναμης με μία φρεγάτα. Στη συνέχεια, από τις 20/4/2007 διατέθηκε, επιπλέον της φρεγάτας, μία πυραυλάκατος, προς ενίσχυση της ονομαζόμενης πλέον MARITIME TASK FORCE. Από τις 20/12/2008 η Ελλάδα συνεχίζει τη συμμετοχή στην επιχείρηση με μια πυραυλάκατο ή μία κανονιοφόρο. 
Τώρα στέλνεται η φρεγάτα ΛΗΜΝΟΣ, στην οποία υπάρχουν ομάδες Υποβρυχίων Καταστροφών που εκτός των άλλων παίζουν κρίσιμο ρόλο σε επιχειρήσεις εκκένωσης εμπόλεμων περιοχών...
Θυμίζουμε ότι το Ισραήλ απειλεί όλο και περισσότερο με κλιμάκωση των πολεμικών συγκρούσεων στη Μέση Ανατολή. 
Αναφερόμενος, ο Ισραηλινός υπουργός πληροφοριών Yisrael Katz στον δεύτερο πόλεμο του Λιβάνου, όταν  το Ισραήλ πολέμησε κατά της Χεζμπολάχ το 2006, δήλωσε: 
«Αυτό που συνέβη το  2006 θα είναι ένα πικνίκ σε σύγκριση με αυτό που μπορούμε να κάνουμε ..
«Θυμάμαι ότι ένας υπουργός της Σαουδικής Αραβίας δήλωσε ότι θα στείλει τη Χεζμπολάχ πίσω στις σπηλιές της στο νότιο Λίβανο.
Σας λέω όμως ότι θα επιστρέψουμε τον Λίβανο στην λίθινη εποχή". 
Σε κάθε περίπτωση για τη συμμετοχή στην UNIFIL, επισήμως είναι σε ετοιμότητα 164 στελέχη, εκ των οποίων τα 120 είναι σε ετοιμότητα στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας. Από πλευράς μέσων, στον ίδιο Ναύσταθμο είναι σε ετοιμότητα μια τορπιλάκατος ή κανονιοφόρος και ένα αρματαγωγό.
Μάλιστα οι πολεμικές προετοιμασίες στη Φρεγάτα ΛΗΜΝΟΣ είναι τόσο έντονες ώστε η διοίκηση του πλοίου είπε στους ναύτες της Δ’ΕΣΣΟ του 2017 (που μπήκε το Νοέμβρη) ότι μόνο αυτοί δε δικαιούνται εορταστική άδεια Χριστουγέννων. Θα λειτουργούν με “προσαρμοσμένο” ωράριο, δηλαδή τις μέρες που θα είναι εξοδούχοι θα φεύγουν λίγο πιο νωρίς.

Δε θα θυσιαστούν τα δικαιώματα και οι ζωές των στρατευμένων ούτε για την πολεμοκαπηλεία της κυβέρνησης ούτε για τους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς του ΝΑΤΟ.
Βλέπουμε για μια ακόμη φορά ότι ο Άξονας των κρατών Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου-Ισραήλ
σημαίνει Πόλεμο και Επεμβάσεις!

Ένα στοιχείο όμως τα ενώνει όλα:
Πιόνια στα σχεδία τους που εκφράζει το ταξίδι της φρεγάτας είναι οι φαντάροι και τα στελέχη που θα την επανδρώσουν σε αυτό το ταξίδι.
Είναι πιόνια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, της αντιπολίτευσης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ, του καθηγητικού-στρατιωτικού-δημοσιογραφικού κατεστημένου που απαιτεί άμεση πολεμική εμπλοκή σε επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ και ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ, ακόμη και αν υπάρχει το ενδεχόμενο Απώλειας Ζωών!


Η θέση του δικτύου Σπάρτακος είναι ξεκάθαρη:
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ.
ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ.
Καλούμε τους συναδέλφους ναύτες και το μόνιμο προσωπικό να ΑΡΝΗΘΕΙ την συμμετοχή του στους νέους βρώμικους πολέμους της ελληνικής κυβέρνησης, του ΝΑΤΟ και ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ. 

Με Κίνημα Μαζικό, Μέσα και Έξω από τον στρατό ενάντια στην κυβέρνηση της αντεργατικής λαίλαπας και των Μνημονίων, των πολεμικών τυχοδιωκτισμών.
Δηλώνουμε ξεκάθαρα πως “εμείς που ήρθαμε υποχρεωτικά στον στρατό σας και μας εκμεταλλευόσαστε με τον πιο ακραίο τρόπο οικονομικά και εργασιακά, δεν θα εφαρμόσουμε τα δόγματα Πολέμου-Καταστολής της κυβέρνησης, του ΝΑΤΟ και του ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ.
Δεν θα στρέψουμε το όπλο ενάντια στον εσωτερικό εχθρό, τους εργαζόμενους γονείς και φίλους μας, τους πρόσφυγες και τους μειονοτικούς πληθυσμούς, δεν θα υποστηρίξουμε ένοπλα τα ιμπεριαλιστικά τους σχέδια.

Να κλείσει τώρα η βάση στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και όλες οι ξένες στρατιωτικές εγκαταστάσεις.
Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο και τα Βαλκάνια.
Να διαλυθούν ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ
Να ανατραπούν οι Άξονες του Πολέμου μεταξύ Ελλάδας-Ισραήλ-Αιγύπτου-Κύπρου.
Να επιστρέψουν όλα τα στρατεύματα από το εξωτερικό.
Ούτε ευρώ για πολεμικούς εξοπλισμούς και Μισθοφόρους Στρατιώτες.
ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!»
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ - ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΓΙΑ Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ
Απάντηση μας ο Κοινός αγώνας Ελλήνων και Τούρκων Φαντάρων.
Ο Κοινός αγώνας των εργαζομένων σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο-Βαλκάνια ενάντια στις κυβερνήσεις του πολέμου, στον εθνικισμό και το φασισμό, στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ. Επικ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου