Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Μάπα η Αναδιοργάνωση των Καμμένου-Βίτσα: δε θα λειτουργήσει το Κέντρο Νεοσυλλέκτων στα Χανιά!

"Μάπα το καρπούζι" λέει ο λαός μας...
Είναι ίσως η καλύτερη ρήση που περιγράφει την αναδιοργάνωση στον Ελληνικό Στρατό, που επιχειρεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Ενώ τα προπαγανδιστικά βίντεο του Εκπροσώπου Τύπου του ΓΕΣ προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο Στρατός είναι ο μόνος σοβαρός αστικό θεσμός -ναι, μην γελάτε, αυτά ισχυρίζονται...
Ενώ η χυδαία εκπομπή του Βαρδινογιάννη και του ηγέτη των Ακροδεξιών ΑΝΕΛ "Αρετή και Τόλμη" (για ποια αρετή μιλούν στον Στρατό του βύσματος, της μίζας, του πελατειακού κράτους...) σκορπά ακραίο μιλιταρισμό και εθνικισμό, έχοντας αγαπημένο θέμα της τις δηλώσεις του Αμερικανού πρέσβη...  
Τα στρατόπεδα ανοίγουν και κλείνουν για πλάκα!

Χθες ο ΑΣΔΕΝάρχης πήγε στην Κρήτη και ανακοίνωσε στο 5ο ΤΥΠ στην Κρήτη, πως τελικά δεν θα λειτουργήσει ως Σημείο Υποδοχής νεοσύλλεκτων στα Χανιά, όπως είχε ανακοινωθεί. 
Προσέξτε:
τον Μάρτιο, σε λίγες μέρες δηλαδή θα μπει η νέα Σειρά Κατάταξης.
Στο σάιτ του ΓΕΣ, στο army.gr, καλούν τους φαντάρους να δηλώσουν που θέλουν να καταταγούν.
Τώρα, όλα αυτά είναι στον αέρα.
Κανείς δεν ξέρει που θα καταταγούν οι νεοσύλλεκτοι, ουσιαστικά δεν υπάρχει ένας σοβαρός προγραμματισμός και μέριμνα. 
Δηλαδή, έχει να γίνει της κακομοίρας...

Όμως τις επιπόλαιες επιλογές των Υπουργών Άμυνας Π.Καμμένου-Δ.Βίτσα και του ΑΓΕΣ Στεφανή που κινούνται με γνώμονα τα συμφέροντα του πελατειακού κράτους και τις ανάγκες ψηφοθηρίας των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δεν θα την πληρώσουν μόνο οι Νεοσύλλεκτοι.
Την πληρώνουν οι φαντάροι και οι μόνιμοι που υπηρετούν στο 5ο ΤΥΠ, που τους έχουν λιώσει εδώ και ένα μήνα για να μπορέσει η μονάδα να ανταποκριθεί ως Κέντρο Κατάταξης Νεοσυλλέκτων.   

Υπάρχει όμως και μια άλλη παράμετρος: το Υπουργείο Άμυνας αντιμετωπίζει ως λεπτομέρεια  ότι έχουν ήδη δαπανηθεί περίπου 35.000 ευρώ, για μια ΑΧΡΗΣΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ.

Είναι ενδεικτικό του τρόπου με τον οποίο πολιτεύεται το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΣ, ότι ο Εκπρόσωπος Τύπου Συνταγματάρχης Νικόλαος Φανιός, αρνήθηκαν να αναλάβουν την ευθύνη της έκδοσης Ανακοίνωσης που να εξηγεί γιατί έγιναν οι συγκεκριμένες επιλογές!
Αντίθετα, χθες ο ΑΣΔΕΝάρχης τους ανακοίνωσε ότι όλα αυτά ήταν περιττά!
Ο λόγος της απροσδόκητης απόφασης δεν εξηγήθηκε στο προσωπικό του 5ου ΤΥΠ. 

Η τοπική κοινωνία αντιδρά στην λειτουργία του νέου Κέντρου Κατάταξης Νεοσυλλέκτων, καθώς διεκδικεί τον χώρο -την παραχώρηση του οποίου είχε δεσμευτεί το Υπουργείο Άμυνας και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ- θέλει να του μετατρέψει σε χώρο πρασίνου, αναψυχής και άθλησης, απαλλαγμένο από τον Μιλιταρισμό.
Φαίνεται, ότι το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας επιχείρησαν να ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ την τοπική κοινωνία με τετελεσμένα, αλλά ΑΠΕΤΥΧΑΝ.

Εμείς συνάδελφοι σας καλούμε να δώσετε τη μάχη της Υπεράσπισης των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή όπου και αν τελικά καταταγεί η επόμενη Σειρά.
  
 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ - Ενωθείτε Μαζί μας 

στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ 
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου