Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Δε θα γίνεις Έλληνας ποτέ Αλβανέ (!) φωνάζει το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας;

Η συγκατοίκηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στους θώκους της κυβέρνησης σημαίνει την κυριαρχία της ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ στο Υπουργείο Άμυνας.
Με τους Υπουργούς Άμυνας Π.Καμμένο και Δ.Βίτσα να κάνουν πράξη όχι μόνο τους πιο επιθετικούς οραματισμούς του αντιδραστικού στρατιωτικού κατεστημένου, αλλά να επιβάλλουν τις αντιλήψεις και τις πρακτικές της χυδαιότητας του Ελληνορθόδοξου δόγματος, ιδεολογική συνιστώσα του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού τους.  
Οι ναζιστικές και κατακριτές αντιλήψεις του Φυλετισμού και της Καθαρότητας της Φυλής, ανθούν ξανά στον Ελληνικό Στρατό. 
Ενώ το κριτήριο του Θρησκεύματος -και θυμίζουμε την συμπόρευση της σημερινής ηγεσίας του Πενταγώνου με τις ακραίες  συντηρητικές απόψεις του πρώην Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, γνωστού για το Χουντικό του παρελθόν και την σχέση του με τους φασίστες- αποτελεί απόλυτο, άτυπο αλλά ουσιαστικό όρο για τις διάφορες θέσεις στον Ελληνικό Στρατό.
Φαίνεται ότι στον Υπουργό Πάνο Καμμένο, στο ΓΕΣ και τα κλιμάκια της ΕΛΔΥΚ που πηγαίνουν στα Κέντρα εκπαίδευσης δεν αρέσουν οι αιτήσεις από μη-Έλληνες φαντάρους. Συγκεκριμένα σε καταγγελία που ήρθε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ από το Κέντρο Εκπαίδευσης Μηχανικού στο Ναύπλιο, από τους 30 που δήλωσαν να πάνε στην Κύπρο -και φυσικά όλοι δήλωσαν Εθελοντές για τα ευρώ-, έγιναν δεκτοί μόνο όσοι είχαν Ελληνική Υπηκοότητα,  οι οποίοι ήταν περίπου οι μισοί. 
Επίσης, είναι πολύ χαρακτηριστικό ότι και πάλι στο ΚΕΜΧ, φαντάρος μη-ελληνικής καταγωγής, ο οποίος είχε δηλώσει για Ειδικές Δυνάμεις και είχε πάρει τη μεγαλύτερη βαθμολογία στα αθλήματα ενώ είχε δηλώσει για Ειδικές Δυνάμεις δεν επιλέχθηκε. 
Πρόσφατα, στρατιώτης που δήλωσε Έφεδρος Αξιωματικός κόπηκε άμεσα γιατί ήταν άθεος.
Η άποψη του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ τόσο για τους έφεδρους αξιωματικούς, όσο και για τους εθελοντές για την ΕΛΔΥΚ είναι γνωστή.
Όμως εδώ έχουμε την επιβολή μιας αντιδραστικής πολιτικής που εξάλλου συνδέεται με την καθημερινότητα των εθνικιστικών-φασιστικών ασμάτων που γνωρίζουν άλλοτε την παρότρυνση, άλλοτε την ΑΝΟΧΗ του ΓΕΣ και του Υπουργείου Άμυνας! 
Τώρα που η ακροδεξιά ατζέντα κυριαρχεί στο προσκήνιο μέσω του μακεδονικού ζητήματος δε φαίνεται να χάνεται καμία ευκαιρία από την ηγεσία του ΓΕΣ να δείξει και το πρόσωπο του στρατού. Κάτι που βεβαίως σημειώνεται εδώ και μήνες, για να αμφισβητηθεί συστηματικά από τους αγώνες των φαντάρων και το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. 
Πως γίνεται "να πολεμάνε αλλοδαποί για την πατρίδα μας" και για την Κύπρο, το δεύτερο ελληνικό κράτος στη Μεσόγειο όπως αρέσκεται να δηλώνει η ακροδεξιά  ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας, επαναλαμβάνοντας τις θέσεις του φασιστικού ΣΤΟΧΟΥ;

Όλα αυτά φυσικά είναι συνέχεια αποκαλύψεων και περιστατικών τα οποία αναδεικνύουν το σκληρό πρόσωπο του στρατού, τον μιλιταρισμό τον εθνικισμό, το ρατσισμό και το φασισμό. 
Καθόλου τυχαία τα παραπάνω παραδείγματα, αφού είναι εμφανές ότι ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος επιχειρεί νέα εθνοκάθαρση στον ελληνικό στρατό. 

Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ 
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 

Τηλ: 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου