Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

ΠΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ από τον ΣΥΡΙΖΑ; Έξω από την ΣΜΥ ο ΚΑΒΡΑΚΟΣ, Μέσα στον Στρατό και στην ΕΡΤ οι φασιστικές Λέσχες Εφέδρων!

Οργή και Αγανάκτηση προκαλεί η απόπειρα του ΣΥΡΙΖΑ να μασκαρευτεί ριζοσπαστική και αντιμιλιταριστική δύναμη, αριστερό κόμμα που κοντράρει την Ακροδεξιά και το αντιδραστικό στρατιωτικό κατεστημένο.
Στο πλαίσιο αυτής της προπαγανδιστικής εκστρατείας διαβάζουμε: 

"Να μετονομαστεί το στρατόπεδο Καβράκου σε Στρατόπεδο Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ

Οι 26 Βουλευτές που κατέθεσαν σχετική ερώτηση υποστηρίζουν πως το ΓΕΣ δεν γνώριζει το πλήρες βιογραφικό του Στρατηγού Καβράκου για τον οποίο όπως λένε «Δεν αποτελεί φάρο και παράδειγμα προς μίμηση για τους μαθητές της ΣΜΥ».

Δείτε την ερώτηση http://www.armynow.net.

Ταυτόχρονα με την απόπειρα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να απαλλάξουν την ΣΜΥ από τον Στρατηγό Καβράκο, ένα ακροδεξιό βαρίδι για τον Ελληνικό Στρατό από το παρελθόν...

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συστηματικά προωθεί την πολιτική και επιχειρησιακή ενσωμάτωση της ναζιστικής και φασιστικής Ακροδεξιάς στο κράτος του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού! 

Νέο επεισόδιο της "εθνικής ενότητας" που με κάθε τρόπο θέλουν να επιβάλλουν, ταυτίζοντας τον κόσμο της εργασίας με τα αστικά κόμματα εξουσίας-την δολοφονική ναζιστική συμμορία Χρυσή Αυγή και τους Μεγαλοϊδεατισμούς του ελληνικού κεφαλαίου, το οποίο είναι αποφασισμένο να πάει σε πόλεμο...

Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ των στρατιωτικοποιημένων ενώσεων των φασιστών, των Λεσχών Εφέδρων από την εθνικιστική-μιλιταριστική εκπομπή "Αρετή και Τόλμη" (ΒΙΝΤΕΟ) http://diktiospartakos.blogspot.gr

Να τους θυμίσουμε λοιπόν τι κάνουν όλες αυτές οι στρατιωτικοποιημένες ομάδες που συγκροτεί και στηρίζει η κυβέρνηση 



Διαβάζουμε:

για ακόμη μια φορά είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ημερομηνία και τον τόπο διεξαγωγής της διαγωνιστική άσκησης <<ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ>> που θα διεξαχθεί για 11η συνεχή χρονιά από τις 27 έως 29 Απριλίου 2018 στην Θράκη.

Οι ευθύνες του Υπουργείου Άμυνας και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι τεράστιες.

Αυτοί συγκροτούν το βαθύ κράτος...
Αυτοί χειρίζονται τις στρατιωτικοποιημένες ομάδες των φασιστών και των πάσης φύσεως ακροδεξιών που εφαρμόζουν τα δόγματα Πολέμου-Καταστολής.
Όργανα του ελληνικού κράτους αλλά και του ΝΑΤΟ, το μακρύ χέρι του Αμερικανού πρέσβη που εφαρμόζει στη Θράκη την ίδια χυδαία πολιτική και με παρόμοια Τάγματα Στρατιωτικοποιημένων Φασιστών όπως έπραξε και στην Ουκρανία:
Για να διαφυλάξει των αγωγό TAP, τα ενεργειακά σχέδια των Αμερικανών που έχουν ως ενεργειακή πύλη το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης...  

Τέλος, να τους θυμίσουμε και αυτό:


Δεν είναι μόνο το ιδεολογικό και πολιτικό ξέπλυμα των αντιδραστικών αποκρουστικών ΜΑΥδων και Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΤΕΑ) του Εμφυλίου που επιχειρεί η ακροδεξιά ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας.

Είναι και αυτό, καθώς τα Τάγματα Εθνοφυλακής Ηπείρου αποτελούν μαζί με τις Ενώσεις Αποστράτων που ελέγχονται από το Πεντάγωνο αυτούς που οργανώνουν κάθε χρόνο τις Γιορτές του Μίσους στο Γράμμο και το Βίτσι!

Είναι η κυβερνητική-καθεστωτική προπαγάνδα των στρατιωτικοποιημένων τμημάτων πολιτών που ενεργοποιούνται στην εφαρμογή των σύγχρονων Δογμάτων Πολέμου-Καταστολής. Μάλιστα το 2017 ήταν Έτος Εθνοφυλακής.

Ποιοι είναι οι εχθροί τους; http://diktiospartakos.blogspot.gr

Η ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου