Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Αγκαλίτσα ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος και οι ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής: Τη Χρυσή Αυγή καλεί στο ΥΠΕΘΑ ο Καμμένος για ενημέρωση

Η Χρυσή Αυγή είναι μια δολοφονική ναζιστική συμμορία.
Σκότωσε τον Παύλο Φύσσα, σκότωσε μετανάστες...
Επιτέθηκε και επιτίθεται με εθνικιστικά και ρατσιστικά κίνητρα σε αγωνιζόμενους εργάτες, σε κοινωνικά κινήματα.
Τώρα, επιτίθεται, πάντα με την κάλυψη του κράτους και της Αστυνομίας του Τόσκα, σε κοινωνικούς χώρους προκειμένου να τρομοκρατήσει και να σκοτώσει.
Κάποιοι εκτιμούν ότι τα εθνικιστικά συλλαλητήρια της έστρωσαν το χαλί. Της έδωσαν την ευκαιρία να ξεμυτίσει ξανά.
Όμως οι ΝΑΖΙ ποτέ δεν κρύφτηκαν
Ήταν πάντα εκεί: στο πλευρό του κράτους και των επιχειρηματιών ενάντια στον αγωνιζόμενο κόσμο της εργασίας.
Από τις προνομιακές σχέσεις Μιχαλολιάκου-Κασιδιάρη με τους Σαμαρά-Βενιζέλου-Μπαλτάκου, περάσαμε στο πολιτικό ξέπλυμα της από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, από την υπηρεσιακή ενσωμάτωση των στρατιωτικοποιημένων φασιστών (βλέπε Λέσχες Εφέδρων, ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ), από την ένταξη της στην "εθνική ενότητα" που προωθούν Τσίπρας-Καμμένος-Βαρδινογιάννης!
Καστελόριζο, Άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑΣ, επισκέψεις του ΝΑΖΙ βουλευτή και υπόδικου Παππά σε στρατόπεδα..
Τώρα το κάλεσμα του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου για ενημέρωση της Ναζιστικής Χρυσής Αυγής στο Πεντάγωνο(!) σε απόρρητα θέματα εξοπλισμών. Η πρόσκληση διατυπώθηκε μέσω του Κοινοβουλευτικού ελέγχου

Διαβάζουμε:
Πρόσκληση στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να ενημερωθεί για διαβαθμισμένα θέματα των εξοπλιστικών προγραμμάτων από τους αρμόδιους επιτελείς στο ΥΠΕΘΑ, απευθύνει γραπτώς ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, μέσω της διαδικασίας του Κοινοβουλευτικού ελέγχου.
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είχε καταθέσει ερώτηση σχετική με τα κοινά προγράμματα Ελλάδας - Κύπρου που είχαν ανακοινώσει ότι προχωρούν μέσω της Μόνιμης Διαρθρωμένης συνεργασίας (PESCO ) οι δυο υπουργοί άμυνας.
Απαντώντας ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι αυτά είναι απόρρητα και κάλεσε τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής για πληρέστερη ενημέρωση στο υπουργείο.

Πιο συγκεκριμένα, στην απάντησή του αναφέρει:
Σε απάντηση της Ερώτησης που κατέθεσε ο βουλευτής κ. Νικόλαος Κούζηλος με θέμα «Κοινά εξοπλιστικά προγράμματα Ελλάδας-Κύπρου» σας γνωρίζω ότι, αρκετά από τα στοιχεία της απάντησης είναι διαβαθμισμένα, μη δυνάμενα να αποδεσμευθούν μέσω της παρούσης διαδικασίας, και εμπίπτουν στην περίπτωση της παραγράφου 4 του Άρθρου 133 του Κανονισμού της Βουλής των Ελλήνων.
Συνεπώς, καλείται ο ερωτών βουλευτής να επισκεφθεί το ΥΠΕΘΑ προκειμένου να ενημερωθεί πλήρως από τους αρμοδίους επιτελείς για όλα τα τεθέντα ζητήματα.
Να θυμίσουμε ότι το σαιτ του Γενικού Επιτελείου Στρατού σε μόνιμη βάση προβάλλει τις εμετικές απόψεις της Χρυσής Αυγής και τις προπαγανδίζει στον Χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων, παραχωρώντας τους ένα ακροατήριο δεκάδων χιλιάδων φαντάρων-στελεχών και μόνιμου προσωπικού; http://diktiospartakos.blogspot.gr
Να τους θυμίσουμε ότι το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είναι η μοναδική δύναμη που παλεύει σε καθημερινή βάση εναντίον των φασιστών στις μονάδες σε όλα την επικράτεια και τους ανάγκασε να ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ;
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Ενάντια στον Πόλεμο, τον Εθνικισμό, το Ρατσισμό και το Φασισμό.
Γιατί η πάλη ενάντια στο Φασισμό είναι πάλη ενάντια το κράτος του ολοκληρωτικού καπιταλισμού, είναι πάλη ενάντια στην αστική κυβέρνηση, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ
Εμείς καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου