Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Κέρδη για την ONEX, πανηγύρια από τους Φασίστες του ΣΤΟΧΟΥ: Με ανιχνευτές καρδιακών παλμών θα κυνηγάει τους πρόσφυγες η Ελληνική αστυνομία

Πραγματικά, το δημοσίευμα του Φασιστικού ΣΤΟΧΟΥ, αποκαλύπτει τη μεγάλη ταξική συμμαχία ανάμεσα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, την Ευρωπαϊκή Ένωση, τους Έλληνες επιχειρηματίες και τους επενδυτές, τις κατασταλτικές και πολεμικές δυνάμεις, που στρέφεται ενάντια στους πρόσφυγες προκειμένου να θωρακιστεί ο Δυτικός καπιταλιστικός κόσμος, η Ευρώπη Φρούριο.
Γράφουν οι Φασίστες:
"Με ανιχνευτές καρδιακών παλμών θα κυνηγάει τους λαθρο η Ελληνική αστυνομία

Μέσα από δελτίο τύπου ιδιωτικής εταιρείας αλιεύσαμε την παρακάτω είδηση αναφορικά με τον εξοπλισμό της ΕΛ.ΑΣ με μηχανήματα για τον εντοπισμό μεταναστών με ανιχνευτές καρδιακών παλμών:

Η ΟNEX SA παρέχει στην Ελληνική Αστυνομία προηγμένο σύστημα ανιχνευτών καρδιακών παλμών για την πρόληψη της παράνομης μετανάστευσης.
Την Παρασκευή 09 Φεβρουαρίου 2018 η ONEX SA υπέγραψε συμβόλαιο στρατηγικής σημασίας με την Ελληνική Αστυνομία για την προστασία και ασφάλεια των συνόρων της χώρας: την αγορά της ολοκληρωμένης λύση της για την ανίχνευση οποιασδήποτε ανθρώπινης παρουσίας που εισέρχεται παράνομα στη χώρα από τα Ελληνικά χερσαία σύνορα.
Αυτή η νέα βελτιωμένη λύση της ONEX SA θα χρησιμοποιηθεί από τη Διεύθυνση Προστασίας Συνόρων (Κλάδος Αλλοδαπών & Προστασίας Συνόρων) της Ελληνικής Αστυνομίας και θα συνεισφέρει στην ασφάλεια της Ευρώπης αντιμετωπίζοντας την απειλή της παράνομης μετανάστευσης.
Η ONEX SA, μέλος του Ομίλου ONEX Technologies, βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα των προϊόντων της και συμβάλλει στην αποτελεσματικότητα των δημόσιων υπηρεσιών που σχετίζονται με θέματα ασφαλείας, πάντα για το κοινό Ευρωπαϊκό συμφέρον".

Η ΕΛ.ΑΣ. του Τόσκα εξοπλίζεται λοιπόν με κατασταλτικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας
εξασφαλίζοντας την Ασφάλεια του αστικού κόσμου που εδώ και χρόνια έχει ορίσει τους πρόσφυγες ως "ασύμμετρη απειλή", φροντίζοντας πάντα για το "κοινό Ευρωπαϊκό συμφέρον".
Είναι η ONEX και οι παρόμοιες εταιρίες που κερδοσκοπούν Απάνθρωπα από το δράμα των προσφύγων.
Είναι οι ίδιες αυτές εταιρείες και οι συνεργάτες τους που πρωτοστατούν στις πωλήσεις όπλων, εξοπλίζουν τους Μισθοφορικούς Στρατούς της Δύσης και των ακραίων μουσουλμάνων, για να καταστρέφουν λαούς και να τους ¨πνίγουν" στα ποτάμια της Προσφυγιάς.
Αναρωτιέστε ποια είναι η εταιρεία Συνεργάτης της ONEX SA του Πάνου Ξενοκώστα;
Η Αμερικανική ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Lockheed Martin!!!

Εμείς Απαιτούμε να μην δοθεί ούτε ένα ευρώ για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ και τον ΠΟΛΕΜΟ.
Να αναγνωριστούν όλα τα δικαιώματα στους ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
Να κλείσουν τώρα τα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης-HOT SPOT.
ANΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου