Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Φρεγάτα ΛΗΜΝΟΣ: Δε ΘΥΣΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ για τα συμφέροντα ΕΝΙ - TOTAL-Βαρδινογιάννη-Λάτση-Energean!

ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η Φ/Γ ΛΗΜΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ!
Είναι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ.
Το Υπουργείο Άμυνας αφού έστειλε τους ναύτες της Φ.Γ ΛΗΜΝΟΣ στο Λίβανο αναβαθμίζοντας την πολεμική της παρουσία, συμμετέχοντας σε μια αποστολή ΕΜΠΑΓΚΟ που εξυπηρετεί τα επεκτατικά σχέδια του Ισραήλ,με επίκεντρο την αντιπαράθεση του με Λίβανο-Κατεχόμενη Παλαιστίνη για τις ΑΟΖ και τα κοιτάσματα, που εποφθαλμιά και η Energean oil &gas (εταιρεία ελληνικών συμφερόντων).
Τώρα στέλνει τους ναύτες της Φ/Γ ΛΗΜΝΟΣ να υπερασπιστούν τα συμφέροντα της ιταλικής εταιρείας ENI και του Ελληνοκυπριακού αστικού κατεστημένου.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και όλο το αστικό κατεστημένο -πολιτικό, διπλωματικό, δημοσιογραφικό, στρατιωτικό- είναι αποφασισμένο να θυσιάσει την στρατευμένη νεολαία στο βωμό του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού για τις ΑΟΖ, τα ενεργειακή κοιτάσματα και τον έλεγχο Αιγαίου-Ανατολικής Μεσογείου.
Για να υπερασπιστούν τα τεράστια κέρδη που οραματίζονται εφοπλιστές, επιχειρηματίες
της πολεμικής βιομηχανίας και κυρίως του ενεργειακού τομέα, αποφασίζουν να εμπλέξουν τους στρατιώτες-ναύτες στους πολεμοκάπηλους σχεδιασμούς τους. 
Το λέμε ξανά: η προνομιακή σχέση με τις ΗΠΑ, οι Άξονες του Πολέμου Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ και ο αντίστοιχος Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου, οι συνεργασίες με ενεργειακές εταιρείες κολοσσούς έρχονται να σταθούν  απέναντι στον Ανταγωνιστή Τουρκικό κράτος, να Αναβαθμίσουν τον περιφερειακό ιμπεριαλιστικό ρόλο του Ελληνικού αστικού κόσμου, να κατοχυρώσουν ρόλο Χωροφύλακα στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις από τα Βαλκάνια μέχρι την Ανατολική Μεσόγειο-Μέση Ανατολή-Αφρική και να ικανοποιήσουν την αστική διεκδίκηση θέσης στην παγκόσμια ενεργειακή σκακιέρα (είτε ως ενεργειακός κόμβος, είτε ως χώρα παραγωγός ενέργειας).
Για αυτό προχωρούν σε εξοπλισμούς 5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ.
Για αυτό προσλαμβάνουν χιλιάδες Μισθοφόρους Στρατιώτες. 
Για αυτό Αναδιοργανώνουν τον Στρατό και στέλνουν τους φαντάρους από την πρώτη μέρα στην "πρώτη γραμμή".
Για  αυτό προωθούν την Στρατιωτικοποίηση του λαού μας με την ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ.
Για αυτό ενσωματώνουν τις στρατιωτικές οργανώσεις των φασιστών (βλέπε τις Λέσχες Εφάδρων, ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ κλπ), που εκπαιδεύονται για να ενεργοποιηθούν υπηρεσιακά στην τρομοκράτηση της μειονότητας στη Θράκη, στον πόλεμο κατά των προσφύγων, στην ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ (σχέδια για δημιουργία ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ εντός της ΠΓΔΜ όπως αυτή που φτιάχνει η εισβολή του Τουρκικού Στρατού στο Αφρίν).

ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ στο γεωτρύπανο SAIPEM 12000 
της ιταλικής εταιρείας ENI 
 από Ιταλική Φρεγάτα και τη Φρεγάτα ΛΗΜΝΟΣ  

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες "Φρεγάτα φέρεται να στέλνει η Ιταλία στην περιοχή της κυπριακής ΑΟΖ, όπου τουρκικά πλοία παρεμποδίζουν εδώ και τέσσερις ημέρες το γεωτρύπανο SAIPEM 12000, όπως μεταδίδει το κρατικό Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, επικαλούμενο την εφημερίδα La Repubblica.

Η ιταλική φρεγάτα "Euro" (F-575) συμμετέχει στην αποστολή του NATO «Sea Guardian» στην Ανατολική Μεσόγειο και ο κυβερνήτης έχει ήδη λάβει εντολή να μεταβεί στην κυπριακή ΑΟΖ, αποφεύγοντας, όμως, τις εντάσεις με τα τουρκικά πλοία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ιταλικό Τύπο, ο κυβερνήτης της ιταλικής φρεγάτας έχει εντολή να συνεργαστεί με τον κυβερνήτη της ελληνικής φρεγάτας «Λήμνος F 451», αλλά και με μία ισπανική φρεγάτα. Και τα τρία πολεμικά σκάφη σπεύδουν προς το οικόπεδο «Σουπιά», νότια-νοτιοανατολικά της ΑΟΖ της Κύπρου.

Ο Ιταλός κυβερνήτης έλαβε επίσης εντολή από το ναυαρχείο να διασφαλίσει τον πλου του γεωτρύπανου SAIPEM 12000 της ιταλικής εταιρείας ENI στον προορισμό του, χωρίς να προκληθούν οι τουρκικές ναυτικές μονάδες που επιχειρούν στην περιοχή.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να διακόψει τις εργασίες εξόρυξης φυσικού αεριού στην Κυπριακή ΑΟΖ αφήνει εν τω μεταξύ η ιταλογαλλική κοινοπραξία ΕΝΙ - TOTAL".

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είχε αποκαλύψει την πολεμική εμπλοκή της Φ/Γ ΛΗΜΝΟΣ και των ναυτών που φέρει ως εξαγορασμένο πλήρωμα! 

Ενώ το Υπουργείο Άμυνας δεν απαντούσε στις αποκαλύψεις και τα ερωτήματα μας, έκανε πράξη τις απαιτήσεις εκπροσώπων του αστικού κατεστημένου για μεγαλύτερη εμπλοκή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και ταυτόχρονα αντιμετωπίζει τους στρατεύσιμους ως ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ για να εξυπηρετήσει συγκεκριμένα συμφέροντα εταιρειών!http://diktiospartakos.blogspot.gr



ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ-MOBIL-ENI-BP-Λάτση και Βαρδινογιάννη

Δε θα θυσιαστούν τα δικαιώματα και οι ζωές των στρατευμένων ούτε για την πολεμοκαπηλεία της κυβέρνησης ούτε για τους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς του ΝΑΤΟ.

Βλέπουμε για μια ακόμη φορά ότι ο Άξονας των κρατών Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου-Ισραήλ σημαίνει Πόλεμο και Επεμβάσεις!

Ένα στοιχείο όμως τα ενώνει όλα:

Πιόνια στα σχεδία τους που εκφράζει το ταξίδι της φρεγάτας είναι οι φαντάροι και τα στελέχη που θα την επανδρώσουν σε αυτό το ταξίδι.

Είναι πιόνια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, της αντιπολίτευσης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ, του καθηγητικού-στρατιωτικού-δημοσιογραφικού κατεστημένου που απαιτεί άμεση πολεμική εμπλοκή σε επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ και ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ, ακόμη και αν υπάρχει το ενδεχόμενο Απώλειας Ζωών!



Η θέση του Δικτύου Σπάρτακος είναι ξεκάθαρη:

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ.

ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ.
Με Κίνημα Μαζικό, Μέσα και Έξω από τον στρατό ενάντια στην κυβέρνηση της αντεργατικής λαίλαπας και των Μνημονίων, των πολεμικών τυχοδιωκτισμών.
Δηλώνουμε ξεκάθαρα πως “εμείς που ήρθαμε υποχρεωτικά στον στρατό σας και μας εκμεταλλευόσαστε με τον πιο ακραίο τρόπο οικονομικά και εργασιακά, δεν θα εφαρμόσουμε τα δόγματα Πολέμου-Καταστολής της κυβέρνησης, του ΝΑΤΟ και του ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ.
Δεν θα στρέψουμε το όπλο ενάντια στον εσωτερικό εχθρό, τους εργαζόμενους γονείς και φίλους μας, τους πρόσφυγες και τους μειονοτικούς πληθυσμούς, δεν θα υποστηρίξουμε ένοπλα τα ιμπεριαλιστικά τους σχέδια.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
Να κλείσει τώρα η βάση στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και όλες οι ξένες στρατιωτικές εγκαταστάσεις.
Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο και τα Βαλκάνια.
Να διαλυθούν ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ
Να ανατραπούν οι Άξονες του Πολέμου μεταξύ Ελλάδας-Ισραήλ-Αιγύπτου-Κύπρου.
Να επιστρέψουν όλα τα στρατεύματα από το εξωτερικό.
Ούτε ευρώ για πολεμικούς εξοπλισμούς και Μισθοφόρους Στρατιώτες.
ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!»
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ - ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΓΙΑ Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ
Απάντηση μας ο Κοινός αγώνας Ελλήνων και Τούρκων Φαντάρων.
Ο Κοινός αγώνας των εργαζομένων σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο-Βαλκάνια ενάντια στις κυβερνήσεις του πολέμου, στον εθνικισμό και το φασισμό, στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ. Επικ. 6932 955437 
http://diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου